Hem > Brott och straff, etnisk rensning, Inrikespolitik, Media, Utrikespolitik > Det gäller att akta sig för vilken familj man föds in i.

Det gäller att akta sig för vilken familj man föds in i.

Har ni hört om det där med Domenics föräldrar? Nej inte genom statsmedia kan jag slå vad om! Det ska mörkas minsann. Domenic är en ung pojke vars föräldrar orättfärdigt har berövats honom av myndigheterna, bl.a. socialtjänsten på gotland, av oklara anledningar. De enda anledningar socialtjänsten har kunnat framföra är att han hade hål i tänderna. Domenic är älskad och har inte blivit misshandlad på något sätt, det kan ingen i sin fulla rätt hävda. Nu flera år efter att Domenic omhändertogs sensommaren 2009 så hänvisar socialtjänsten till att lille Domenic ”vid det här laget har en trygg miljö i sitt familjehem och inte verkar orka med att påminnas om sina biologiska föräldrar”, enligt ett lämpligt valt utlåtande från en annan myndighetsperson, överläkare Henrik Pelling. Henrik Pelling ska inte skyllas för det här uttalandet, han sade ”vid det här laget”, och det är helt korrekt.

  1. För det första så kan detta lika gärna bero på de traumatiska upplevelser som myndigheternas tvångsseparation av Domenic och hans föräldrar med säkerhet har åstadkommit, och det vet myndighetens ondskefulla företrädare om, de bara använder det som ett slagträ mot Domenics föräldrar i rätten med myndighetsföreträdarnas goda minne.
  2. För det andra så tar det på intet vis ifrån socialförvaltningen på Gotland deras skitstövelstämpel, eftersom barn glömmer sina föräldrar när deras föräldrar förbjuds att träffa dem, och det vet myndighetens ondskefulla företrädare om, de bara använder det som ett slagträ mot Domenics föräldrar i rätten med myndighetsföreträdarnas goda minne.

Det är fult att använda sig av sådana knep, i synnerhet som myndigheten har en sådan överväldigande makt gentemot föräldrarna. Nu är frågan, vad händer med alla dem riktiga bortrövanden som sker i Sverige när föräldrar könsstympar och gifter bort minderåriga flickor? ”Jamen det gills väl inte, det är ju föräldrarnas val!” säger då myndigheterna och statstelevisionen.

Att Dominics föräldrar ville flytta till Indien är inte ens ett argument (läs ovanstående stycke). Modern är från Indien. Att Christer och Annie Johansson hemundervisade sitt barn och därmed hade fräckheten att uppfostra barnet själva och förvägra myndigheterna det privilegiet är heller inget argument över huvud taget. Det finns bara en sak att säga; det är brottsligt, som familjens juridiska ombud Ruby Harrold Claesson sade. Det gäller att akta sig för vilken familj man föds in i, och det är jävlar säkrast att du inte retar myndigheterna!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 12 december 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: