Hem > Brott och straff, ekonomi, Inrikespolitik, Media, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Reinfeldt och Filippa och den banala ondskans företrädare

Reinfeldt och Filippa och den banala ondskans företrädare

Jag läste i Expressen att Reinfeldt och Filippa kanske håller på att bli tillsammans igen. Normalt så läser jag inte Expressen, men varannan vecka köper jag den eller Aftonbladet eller någonting sådant, för att jag är tvungen att köpa den för att få köpa TV-tidningen TV 14. Har pressen inget bättre för sig än att prångla statsministerns privatliv till sin hjärndöda läsarskara? I alla fall; jag är glad för Fredriks skull att hans fru har hittat tillbaka. Historiskt har jag varit lite ambivalent, för om nu Fredrik vill ta in så många unga och gamla ensamkommande flyktingbarn (unga män) så bör det väl i rättvisans namn vara han som betalar priset när dessa tar en eller många svenska kvinnor?

”Ja, men nu e de ju så att det just idag finns lika många kvinnor som det finns män i Sverige, och det är därför vi har tagit in flyktingbarnen, för att balansera könsfördelningen!”

Svar: Om det verkligen är fråga om flyktingbarn så är det ju nära nog bara de svenska pojkarna som drabbas, därför så är det argumentet skitsnack!

Ett annat svar: I Norrland går var tredje eller fjärde man utan kvinna eftersom kvinnorna flyttar ifrån Norrland + att dem tar in en massa invandrare av manligt kön, vilket i och för sig kan få några av kvinnorna att stanna kvar. Men hos vem?

En fråga som följer på svaret som stadsmedia ger ovan inom citationstecken är: Varför har ni inte importerat undersköna arabiska jungfrur i massor till Norrland för länge sedan om det är så ni tänker?

Svaret här som följer på frågan som följde på svaret inom citationstecken och indrag: Därför att det har aldrig varit frågan om rättvisa mellan könen eller för den delen mellan folkslag. Regeringen, riksdagen (förutom SD) och medierna, i synnerhet statsmedia, tillhör den banala ondskan! Och den banala ondskan var det som upprätthöll staten Nazityskland såväl som Weimarrepubliken. Den banala ondskan släpper inte frivilligt ifrån sig makt när den väl har fått den. Det handlar om att skaffa prestige, pengar och makt för den banala ondskan, precis som för psykopater. Det är den osminkade sanningen. De kommer inte att ge sig förrän de har avskaffat svenska män genetiskt och det svenska försvaret med det, eller i omvänd ordning. Det enda jag hoppas på är att de kommer till insikt om hurdana de är, kulturdräggen. Det vore roligt att få se deras miner när de inser att all bullshit om moral och etik som de har gjort en så stor affär av bara är kosmetika över någonting mycket fulare!

Mvh Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 1 oktober 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: