Hem > Brott och straff, ekonomi, Inrikespolitik, Media, nyckelpiga, President Barrack Obama, Ryssland, Sveriges försvar, Utrikespolitik, Vladimir Putin, Waterboarding > Då ska jag krossa USA, hjälpa alla deras fiender tills dem är en skugga av sitt forna jag!

Då ska jag krossa USA, hjälpa alla deras fiender tills dem är en skugga av sitt forna jag!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5260130

”Vladimir Putin anklagar Sverige i Assange-frågan

I en första intervju sedan Vladimir Putin installerades som president anklagas Sverige för dubbelmoral när det gäller Julian Assange. Presidenten anklagar väst för dubbelmoral och kommenterade också för första gången domen mot Pussy Riot.

– När det gäller Assange, ja honom har de ju beslutat kasta ut, sa ryske presidenten Vladimir Putin skrockande och konstaterade att Assange är ett typiskt exempel på västs och i detta fall Sverige och Storbritanniens dubbelmoral.

Han ifrågasatte varför inte Sverige är berett att ge garantier för att Assange inte skickas vidare till USA från Sverige. Julian Assange har sedan länge ett program i den tv-kanal, den engelskspråkiga statliga Russia Today, där Vladimir Putin nu gav sin första längre intervju sedan han installerades.

Intervjun lades sedan också ut på presidentens officiella hemsida på nätet…”

Putin har rätt i detta, jag har sagt det hela tiden! Jag misstänker att USA är lenient mot Storbritannien så länge som Assange befinner sig på brittisk mark, men när han utlämnas till Sverige så kommer 300 000 000-landet att sätta all världens tryck på oss- 9 000 000-landet. Varför begär amerikanarna inte ut Assange av britterna? Varför är det så tyst om Assange just nu i Amerika? Varför och hur har Assange så lämpligt kunnat ta sig till en Sydamerikansk ambassad? Kommer Assange någonsin att gripas på brittisk mark? Kommer Assange att nå Ecuador, eller blir han lämpligt stoppad i tredje land för att så småningom hamna i Sverige med hjälp av ”välvilliga” utländska myndigheter, t.ex. franska?

Hellre Putin/Medvedev och FSB än Romney/Obama och CIA! Det börjar luta åt det i alla fall. Vi kan pressas till att liera oss med Ryssland och hjälpa dem med teknologi och värdefull underrättelseinformation. Då ska jag krossa USA, hjälpa alla deras fiender tills dem är en skugga av sitt forna jag!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 6 september 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: