Hem > ekonomi, Inrikespolitik, Media, Utrikespolitik > Thilo Sarrazin, vem fan är det? (en variant på; Anal magnetism, vad fan är det?)

Thilo Sarrazin, vem fan är det? (en variant på; Anal magnetism, vad fan är det?)

Är det inte fantastiskt vilket land vi lever i när man just nu för första gången får reda på att den tyska socialdemokratiska riksbanksledamoten Thilo Sarrazin existerar? I Storbritanniska och USAiska medier var det sprängstoff!

Vad menar jag?

Vi lever i ett DDR när det kommer till hur statstelevisionen mörkar sådana enormt viktiga nyheter som dem om Thilo Sarrazin och hans uttalanden om invandrare i Tyskland, oavsett om vi håller med Thilo eller inte så borde verkligen denna pangnyhet inte ha undsluppit någon TT-Reuter-bunden ”Fri och obunden television”!

Varför fick vi då inte reda på något om denne prominente socialdemokrat?

Först måste han tryckas ur partiet innan det kan bli en ”nyhet” i socialistiska statstelevisionens Sverige! Alltså tvärtemot allt vad ”Fri och obunden television” heter.

I en artikel från den 2 september 2010 ifrån Affärsvärlden kunde man läsa om, om man vet vad man söker efter, d.v.s. på namnet Thilo Sarrazin, bl.a detta:

…Socialdemokraterna försöker nu utesluta Sarrazin som har en tung post inom partiet. Riskbanken höll igår möte men har inte kommenterat händelsen vidare. Under bankens 50-åriga historia har en styrelseledamot aldrig uteslutits.

Sarrazin som tidigare gjort liknande uttalande stödjer sig på lagen om yttrandefrihet. Att han kommer att lämna partiet frivilligt är inte troligt.

– Min avsikt är att ta med mitt Socialdemokratiska medlemskap i graven, säger han till Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Är det inte tråkigt att Thilo skulle visa sig vara just socialdemokrat? Ännu tråkigare är nästan att inte tidningsmedierna förstod hur viktigt det var att mörka om Thilo Sarrazin.

Mvh Roger Klang, glad över att ha snubblat över en liten del av sanningen i den icke kulturstödda tidskriften Contra, som så många andra gånger har den tidskriften försett mig med verkligheten bortom Sveriges gränser.

den 9 augusti 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: