Hem > Brott och straff, Inrikespolitik, Media, Utrikespolitik > De väderspända ballongerna med bröstmjölk sprutandes ur öronen i riksdagen säger att dödsstraff är av ondo.

De väderspända ballongerna med bröstmjölk sprutandes ur öronen i riksdagen säger att dödsstraff är av ondo.

De väderspända ballongerna med bröstmjölk sprutandes ur öronen i riksdagen säger att dödsstraff för grova mord är av ondo. (Dessa nollor tror att, att vara välartig och älskad och i centrum när man växte upp är samma sak som att ha förmåga att leva och verka i det mångkulturella samhället, och att dem därför är mer av en elit än andra ej specificerade oartade och oälskade svenska människor. Jag vet att dem tänker så, förmodligen mer eller mindre undermedvetet, för jag har sett PK-världen från insidan. (Det är fan så mycket som dem förtränger.) Jag kan som representant för den senare gruppen, oartade människor, säga att detta är fria fantasier. En del av ”Totenkopfdivisionen” som jag kallar dem, har inte ens haft en lycklig barndom men tror att dem har haft det, därför att SVT, regeringen och riksdagen har suggesterat dem till att tro att dem är övermänniskor genom att ”bröstmata” dessa som vuxna.) Inte bara kommer SVT-medarbetarnas ledare eller riksdagsmännen själva inte in i himlen, men dem förvägrar andra rätten att göra det också! Genom att kontrollera andra behåller SVT-eliten av eliten makten. ”Titta, jag kan få honom att göra som jag vill och tycka som jag vill utan att han är medveten om det, för jag var älskad som barn, och jag är såååå god mot mina undersåtar (så länge de har rätt åsikter)”. Problemet är bara att precis som för nazister under Weimarrepubliken så förföljs människor som sympatiserar med SD och säger det rakt ut, av myndigheterna. Socialisterna håller på att vakna till sin värsta mardröm, och det är samma människor som de påstår sig vurma om, som söker sig till SD. De söker sig till SD eftersom vi lever i en illiberal demokrati.

Man får inte vara för dödsstraff och läsa statsvetenskap sade min statsvetenskapslärare på universitetet i Lund. Ok. Är man för dödsstraff så är man alltså ond? Ja då är en förkrossande majoritet av amerikanarna onda människor då. USA är ett ont land med onda människor, för att dem är för dödsstraff.

Men det är det som förbryllar i stort sett alla svenska politiker, SVT-medarbetare och alla andra samhällsledare i den svenska samhällseliten. När man ställer dem inför fullbordat faktum så börjar de babbla helt oförmögna att komma med ett rationellt svar som inte motsäger det dem normalt brukar yttra, eftersom de inte har något rationellt svar, förutom att amerikanarna som individer är onda för att de är för dödsstraff nästan allihop. ”Men man kan väl inte säga att amerikaner är onda”, säger dem då (fast jo, i valstugorna kan man säga vad som helst och komma undan med det, tydligen). Men det är just det som dem säger, när dem förbjuder åsikten att dödsstraff är av godo, och det är det dem säger när man som svensk inte får ha den åsikten i det offentliga rummet, och om den svensken i alla fall vädrar sina åsikter på nätet, att den svensken i så fall är ond (gäller ej dödsstraffanhängande invandrare, gärna från arabvärlden). Bara amerikaner och invandrare kan få säga att dödsstraff det ska t.ex. USA ha, utan att bli utsatta för Breivikassociationer. ”Nej, nej, sådana svenska människor som är för dödsstraff kan fortfarande få lov att städa våra toaletter här på statsvetenskapliga institutionen. Vet vilken demokratisk nåd jag visar! (i bästa fall)” Men om amerikaner inte är onda så kan inte heller dödsstraff vara av ondo. Den svenska PK-elitens karriärister slinker undan när de ställs inför denna för dem mind boggler, för de har inget logiskt svar på varför dödsstraff skulle vara av ondo när amerikanarna som säger sig vara för dödsstraff inte är onda som individer. Att säga att amerikaner är onda är politiskt självmord (om det inte sker i valstugorna).

Samme politiska lärare som bestämde vad de blivande statsvetarna skulle tycka, skulle fara till Stanford i USA och jobba där som lärare. Varför vill han åka till ett land med onda människor som är för dödsstraff (och dödsstraff är en vital och framträdande tankegång i det amerikanska samhället), när man inte får läsa på statsvetenskapliga och vara för dödsstraff i Sverige? Precis så inkonsekventa är PK-eliten! I USA får man som minoritet läsa på statsvetenskapliga och vara emot dödsstraff, därför att USA är en demokrati.

Jag sade aldrig till min statsvetenskapliga lärare att jag var för dödsstraff, för det hade han inte med att göra, men vad hade hänt om jag hade tagit examen? Hade dem tagit ifrån mig min examen om jag var offentlig med mina dödsstraffåsikter? Sådana jävla icke-demokratiska skithögar PK-eliten är! Statsvetenskapliga institutionens lärare i Lund ska fan inte bestämma vad jag ska tycka politiskt vare sig som student, statsvetare eller privatperson! Jag ska kunna läsa vilken jävla kurs jag vill, i en demokrati. Men så är det, USA är mer av en demokrati än Sverige, så dödsstraffanhängare dem är, men det kan dem inte erkänna den svenska PK-eliten. Försök få dem att förstå att vi har odemokrati i Sverige.

Låt oss rösta om dödsstraffets återinförande, säger denna demokratiska bloggare!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 25 juni 2012

Annonser
 1. StigBerit
  3 juli, 2012 kl. 00:08

  Den uppenbara risken med dödstraffet – den slutgiltiga lösningen – är att galningar som du själv faller inom ramen för lagstiftningen.

  Det vore ju inte bra – eller hur?

 2. 3 juli, 2012 kl. 05:51

  Alla faller inom lagstiftningen StigBerit! Jag är galen som Reagan, en galen hund!

  Roger

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: