Hem > Inrikespolitik, Media > mellan skål och vägg

mellan skål och vägg

Lite relevanta ordspråk här nedan. Dem i rött är mina egna.

Strategi är en lyx som tillfaller dem segerrika.

För SVT och SR är det första april året om. Vi vet inte när ni ljuger, bara hur ni ljuger och att ni ljuger.

Whenever man acts, he acts out of conviction or seizes to exist as a free person with a free will, he will become a slave for others.

I en sann demokrati har Public Service inte mer makt än folket vill ge dem. I en illiberal demokrati har folket inte mer makt än Public Service vill ge dem.

Om nazisterna inte är ett hot, och Sverigedemokraterna inte är odemokratiska, varför har man då lagen om hets mot folkgrupp, om det inte är för att förfölja oliktänkande?

I ASKED FOR A GLASS OF JUICE!! NOT TO GAS THE JEWS!!

Öppnar man dörren till en lögn så hittar man en lögnare, inte en juvel kallad demokrati.

Alliansen är ingenting annat än ett gäng apor som försöker klamra sig fast vid makten och oskadliggöra en överlägsen rival. Ingen moral är nödvändig att tillskriva dem för att beskriva dem.

Den som vanligtvis inte handlar uppoffrande för främlingar kan ändå handla uppoffrande utan att någon kan säga någonting om det, men den som hävdar sig alltid handla uppoffrande kan inte handla omoraliskt en endaste gång utan att förlora all sin kred. 

Om jag vore amerikan idag eller på 50-talet, så vore jag precis i mittfåran politiskt, till och med en bit till vänster om mittfåran och alltså skulle jag ha varit Demokrat, åtminstone om man får tro det amerikanska akademiska test jag gjorde. Detta ändå synonyma förhållande mellan – med svenska mått mätt – svenska reaktionära i Sverige och den amerikanska högern, tystas effektivt ner av både Nya Moderater och Socialistisk Visions Television. Istället drar dem paralleller mellan svenska reaktionära patrioter och Sverigedemokraterna samtidigt som de riktar skitkastandet mot de senare. På så sätt behöver de inte bemöta min politik i framtiden, de räknar iskallt med att skitet automatiskt ska träffa mig genom ”guilt by association”. Det är som om verkligheten inte existerade och vi levde i ett vakuum, precis som östtyskar kände det i f.d. Östtyskland.

Den politiska retoriken var mera rakt på sak på den tiden, och det beror på att Sverige i mångt och mycket var en ankdamm. Idag är det inte lika lätt att ljuga svenska folket rakt upp i ansiktet, och det beror på att svensken har blivit global, det är fler som vet hur det föreligger av egna erfarenheter. Egna erfarenheter är nyckelorden här! Idag måste SVT ”cut their losses” på ett helt annat sätt än på 70-talet. 

Media är väktaren, men vem ska vakta väktaren? Det finns ingen som har resurser eller intresse nog att sätta emot statsmedia, eller sammanhållning nog att sätta emot. När vargflocken har valt ut ett byte så kommer inte de andra renarna till undsättning, de samlar sig inte och slår tillbaka med gemensam styrka, det stackars utvalda djuret får gå sitt eget öde tillmötes, inte ens hennes egna föräldrar kommer till undsättning.

Ja, se Rapport, ständigt detta skapande av opinion istället för speglande av opinionen. Att skapa opinion är faktiskt inte nyheter alls Rapport! Alltid detta konsekvent lyfta fram den lilla opinionen och tysta den stora, alt. tvärtom lyfta fram den stora opinionen och kväsa den lilla, när det passar. Alltid detta göra partipolitik av en fråga, alt. tvärtom ställa en retorisk fråga i allmänna ordalag när det passar. Dessa redskap är Rapports och Aktuellts främsta och mest framgångsrika taktiska metoder!

”Media är väktaren, men vem ska vakta väktaren?” Citat; Okänd

“Politics is the art of looking for trouble, finding it, misdiagnosing it, and then misapplying the wrong remedies.” Groucho Marx

”The nation that will insist upon drawing a broad line of demarcation between the fighting man and the thinking man is liable to find it´s fighting done by fools and its thinking by cowards.” Citat; Sir Williams Francis Butler

De får räkna med att man angriper dem när bröd och politik går ihop och faller samman i en skärningspunkt. Sagt om journalisterna på SVT/SR

 

Samvetet tar en ut på konstiga och farliga stigar!

”Men nu är du ljum, varken kall eller varm, och jag spottar ut dig ur min mun” Citat; Jesus Kristus

”Give me six lines written by the most honest of men, and I´ll find something in there to hang them by”. Okänd quotationer för mig.

”Är man för tolerans, så är man emot intolerans”, Citat; Dilsa Demirbag-Sten och Per Bauhn.

”Av barn och dårar har man alltid fått höra sanningen” Citat okänd

Heterosexuella feminister blir aldrig självständiga, allt de åstadkommer med sin feminism är att de byter lojalitet.

The word is free, and he who possesses it has the power!

It´s a funny thing about powerlessness contra power, those who lack power feel like they have a disadvantage, but those who possess power do not think that they have the upper hand.

Jämlikhet och jämställdhet är inte samma sak som lika rätt, det går faktiskt på tvärs mot det. Citat; Roger Klang (med en Reagan twist – ”faktiskt”).

De nya Moderaterna och Socialdemokraterna är som en hästsko, ändarna sitter väldigt nära varandra.

”Man kan lura hela folket en kort tid, och man kan lura en del av folket hela tiden.
Men man kan inte lura hela folket, hela tiden.” Citat; Abraham Lincoln

SVT kan lura folk att prata om sådant SVT vill, men sådant SVT vill prata om kan de inte lura folk med.

Den som vill överleva better follow with time!

“An honest man can feel no pleasure in the exercise of power over his fellow citizens.” Citat; Thomas Jefferson

”De som diskuterar hur de utan vapen ska komma undan lejonen i Colloseum imorgon, när de borde diskutera hur de ska övermanna vakterna för att vinna sin frihet idag för att sedermera med lite tur kunna göra uppror mot kejsaren och ta makten från elitokratin, de slutar oundvikligen sina dagar som lejonmat!” Citat; Roger Klang. Analogi; ”Självmord av rädsla för döden”

Om en statsministerkandidat övertygar väljare genom att resonera med dem, istället för att inspirera dem, då är det någonting som är galet, men den som inspireras utan att tänka har heller inte förstått. Citat; Roger Klang

All byråkrati är bara till för att främja politisering, det är dess främsta mål. Juridik finns bara till för att främja byråkrati och upprätthålla staten.

 

Jag vet inte om jag tycker att världen är så komplicerad. Den är lätt att förstå men ond ändå! Roger Klang, Lund Scaniae Sverige

En svag ledare har en övertro på att följa folkets vilja i varje fråga, istället för att leda folket till att vilja.

Den som inte vill göra någonting för någon annan, kan heller inte vara patriot

Ondska är ingen känsla som den onde mannen känner sensibelt inom sig, han inbillar sig att han själv är god, men det enda sättet att veta är hurigenom man behandlar sina medmänniskor och fiender.

”When I see a bird that walks like a duck and swims like a duck and quacks like a duck, I call that bird a duck.”

“He who controls others may be powerful, but he who has mastered himself is mightier still.” Quote; Lao Tzu, China, philosopher and founder of Taoism, 600-531 BC

”All are equal, but some … are more equal than others” (George Orwell, Animal Farm)

SVT:s Rapport gör petitesser till skandaler, och skandaler till petitesser

 

Att ha makt är att ha råd att ignorera andra människor.

Biologen och myrexperten Edward Osborne Wilson fick en gång frågan vad han tyckte om marxismen och svarade då ”wonderful theory, wrong species”.

”Demokrati kan inte begränsas, bara förloras!” Citat; Thomas Jefferson

 

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 21 april 2012

 

Annonser
Kategorier:Inrikespolitik, Media Taggar:
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: