Simon Wiesenthal

http://vedebesegrade.blogspot.se/2012/04/grass-reepalu-wiesenthal-och-sanningen.html

Jag har ingenting emot vare sig judar eller har haft någonting emot Wiesenthal. Jag har till och med varit medlem i Simon Wiesenthal-centret, men jag gick ur för det var fullt av judisk-svepande patriotism, och jag är en svensk patriot. Här kommer en väl underbyggd thrashing av Wiesenthals integritet och moral. Det visar sig bland annat att historien om Nazisterna och tvåltillverkningen av judar är rena fantasifostren.

2 miljoner fler mördade judar än idag var det på 80-talet, jag kommer ihåg 70- och 80-talens judeutrotningssiffror, 8 miljoner, här avslöjas var de 2 miljonerna som försvann tog vägen. Dessvärre fanns det ingen med integritet på den tiden som justerade siffrorna genom att göra en bekännelse, förutom senioren Åke Sandin då, men han hade ingen talan och ingen makt. Siffrorna ändrades från den ena dagen till den andra av de ansvariga, men sanningen halkade långt efter på grund av journalisternas skurkaktighet. Nu är 6 miljoner döda judar mer än tillräckligt förstås, med eller utan tvål, men det ändrar inte på faktum om hur historien beskrivits och beskrivs.

Ja, och det var så sant, vi får ett försvarstal för ”Ingmar” Reepalu på köpet. Gubben Åke Sandin tror att Ilmar heter Ingmar, hi, hi.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 18 april 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: