Hem > Brott och straff, ekonomi, Filosofi, President Barrack Obama, Utrikespolitik > Vad hände med det gamla goda Amerika?

Vad hände med det gamla goda Amerika?

Vad hände med det gamla goda Amerika?

Rick Santorum, Rush Limbaugh och Mitt Romney har en skruv lös!

Dels säger dem att man bör förbjuda abort i USA. Dels säger dem att man bör förbjuda preventivmedel i USA. Ok för att man vill förbjuda aborter totalt, det kan jag förstå på något sätt. Men att samtidigt förbjuda preventivmedel??? Behöver världen verkligen fler små Rush Limbaughar?

Vad kommer att hända om man förbjuder abort och preventivmedel på samma gång? Först och främst så kommer många kvinnor, speciellt yngre kvinnor, att göra illegala aborter eller resa utomlands för att göra abort om de är välbeställda. De som inte kan resa utomlands kommer att riskera döden. En annan sak som kommer att hända är att man sätter alla spelregler om ”sista förbrukningsdag” eller ”bäst före dag” åt sidan vad det gäller aborter, och alla lagar som reglerar senaste abortvecka kommer att fara ut genom fönstret. Om man inte följer lagen om förbud mot abortering av foster, så varför skulle man i sin desperation följa lagen om senaste abortvecka, i synnerhet som den inte finns kvar längre? Att leta efter en bra abortkvacksalvare tar extra tid i anspråk och flickorna riskerar att ”gå över tiden” bara på grund av det.

Jag försöker att spilla mitt krut på 8-veckorsregeln vad gäller sista abortdag istället, man kan kräva så pass mycket ansvar av kvinnor att de pallrar sig till abortkliniken inom loppet av 2 månader från det att de upptäcker att mensen har upphört, i alla fall. 18 veckor är rena rama mordet. 12 veckor är illa nog det. En liten insekt har en hjärnkapacitet som en kraftfull dator, vad ska då inte ett ofullgånget tolvveckorsfoster ha!? Ultraljudsfilmen i länken visar ett tolvveckorsfoster som slåss för sitt liv när det aborteras. http://www.youtube.com/watch?v=xvshMADC7s0 Det bevisar att ett tolv veckors foster har ett känsloliv och abstrakt tänkande, och inte bara är en cellklump.

Att enbart förbjuda preventivmedel är rent dumt. Vill man då öka på antalet aborter utav bara helvete? Det är ju värre än att Obama är för sena aborter!

Jag känner att Rush Limbaugh enbart tänker på sina egna känslor versus kvinnor som lever ”fel” liv när han vill förbjuda både preventivmedel och aborter, för det är rent ologiskt, rent av patetiskt. Han tänker inte alls på barnen. Vad hände med det gamla goda Amerika, Reagans Amerika?

Citat av Ronald Reagan:

“Freedom is never more than one generation away from extinction. We didn’t pass it to our children in the bloodstream. It must be fought for, protected, and handed on for them to do the same.” Citat; Ronald Reagan

 “If we ever forget that we are One Nation Under God, then we will be a nation gone under.” Citat; Ronald Reagan  

“We are never defeated unless we give up on God.” Citat; Ronald Reagan

Ni är nu defeated sedan ett antal år tillbaka till 2001-2003 någon gång, och införandet av statstortyr!

Citat av Roger Klang:

Dubya didn´t hold water! Waterboarding was the Trojan horse of the Islamist´s, that´s how they got their ungodly philosophy into good people´s heads. Citat; Roger Klang

No single man can retract this recently embeded immoral ungodlyness in a large part of the American population, not even Obama!

Big parts of America have lost their sense of fairness.

”IN GOD WE TRUST” Att förespråka waterboarding är inte att förlita sig på Gud, så som det står på deras dollarmynt och sedlar!

USA tror att de har närmat sig Gud, men de har fjärmat sig ifrån Gud!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 14 mars 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: