Hem > Brott och straff, Inrikespolitik, Miljö, President Barrack Obama, Sveriges försvar, Utrikespolitik, Vladimir Putin > Amerikanarnas smutsiga krigföring skulle kunna drabba oss, de ger inte ett ruttet lingon för oss. Låt oss vara beredda på foul play!

Amerikanarnas smutsiga krigföring skulle kunna drabba oss, de ger inte ett ruttet lingon för oss. Låt oss vara beredda på foul play!

Amerikanarnas smutsiga krigföring skulle kunna drabba oss, de ger inte ett ruttet lingon för oss. Låt oss vara beredda på foul play!

http://svtplay.se/v/2714225/dokument_utifran/arvet_efter_falluja?cb,a1364145,1,f,-1/pb,a1364142,1,f,-1/pl,v,,2714225/sb,p103473,1,f,-1

Såg på Dokument Utifrån en fransk dokumentär igår. Jag måste säga att jag inte samtycker till amerikanarnas sätt att föra krig i Falluja, Irak. Fosfor har använts som ”gatubelysning”, och utarmat uran har använts i ammunition. Ingen annanstans föds det så många missbildade barn som i Falluja, inte ens i Hiroshima efter andra världskriget. Amerikanarnas ursäkt för att använda fosfor var att de inte använde den offensivt (eftersom de höll sig undan action förmodligen). Amerikanarna tror att de har lärt sig det ”tyska” sättet att föra krig, men det tyska sättet att föra krig är inte enbart att stå och se på och hurra, på säkert avstånd medans dödliga vapen regnar ned över civila (i amerikanarnas krig) och insurgenter om varandra i städer. Det tyska (och det svenska) sättet att föra krig, är mer kirurgiskt och karaktäriseras av nålsticksanfall på oförutsedda ställen i syfte att få motståndaren att långsamt förblöda. Det är också mer förknippat med att ta personliga risker eftersom självständig initiativförmåga på låg nivå uppmuntras i våra länder. En svensk och en tysk soldat, om han är någonting att ha, står aldrig rådlös.

Men likväl använde amerikanarna fosfor för att döda civila och insurgenter i en enda shake-and-bake. De kallade det att lägga en Smokescreen. Så motiven är officiellt två, att lysa upp stridsområden, och att lägga en rökridå. Det finns enklare och mindre förgiftande och dödliga rökläggningar, så det motivet kan vi avfärda. Finns det även enklare och mindre förgiftande lysgranater? I så fall så måste den enda förklaringen vara att fosfor användes i syftet att döda i Falluja, collateral damage är massiv i amerikansk krigföring, eller så är den inte collateral.

Kan man inte föra krig kirurgiskt så ska man inte föra krig alls, för då kan man inte befria någon utan att samtidigt döda dem! Naturligtvis dör inte majoriteten civila när amerikanarna för krig, men det okänsliga, oskickliga och okirurgiska tillvägagångssättet får underbetyg. Anledningen till att amerikanarna använder sig av utarmat uran i främst pansarbrytande vapen är att det ger den bästa pansarbrytande effekten, inte som Uppdrag Granskning tror, för att det är dyrt och svårt att långsiktigt lagra utarmat kärnkraftsbränsle.

Det är bara Belgien, Costa Rica, Irland och Nya Zeeland som har förbjudit utarmat uran i sina vapen. Det finns ingen internationell konvention som förbjuder utarmat uran i vapen.

Det är dags att svenska soldater i Sverige utrustas med skyddsutrustning mot C-krigföring igen! Vi vet vad vi har att vänta om USA, eller för den delen Ryssland, angriper oss i framtiden. Svenska styrkor får hålla sig borta ifrån stadens stadskrigföring om vi angrips av amerikanarna! Ett eventuellt krig på svensk mark blir inte så jäkligt, som upprensningen av miljön efteråt blir.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 20 februari 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: