Hem > Brott och straff, Inrikespolitik, Media, Sveriges försvar > Criss-Cross, Malmö gang-banging och Reinfeldt-Reepalu

Criss-Cross, Malmö gang-banging och Reinfeldt-Reepalu

Det gäller att ta reda på varifrån, från vilka källor vapnen kommer, från vilket land vapnen kommer, vilken etnisk kriminell grupp som ligger bakom smugglingen och försäljningen av vapnen. Föreställ er Chicago på 20-talet. Föreställ er att massmedierna där hysch-hyschade om förövarnas och gangsternas etnicitet. Folk skulle inte veta vem som låg bakom vad, alla skulle famlat i mörkret, precis som i Malmö idag. Desperation piskas upp, folk vet inte vem dem ska akta sig för. Alla tittar snett på alla invandrare, eftersom det inte finns några signalament på hudfärg och hårfärg på förövare i medierna när dessa inte är svenskar. Hade folk vetat så hade det kanske inte blivit bättre för invandrarna, men folk hade i alla fall inte dragit sig ifrån samhället och börjat beväpna sig själva, som jag själv t.ex. som går med en liten kniv i fickan om ifall något gäng kommer min väg. Det är endast ett 6 centimeters blad på den, så den räknas inte som ett vapen, men det är en kniv (allt över 6 cm blad är ett vapen). Vi som är myndiga och inte är kriminella borde ha en absolut rätt att bära eldvapen!!!!!!!!!!! Vad vi behöver är inte mera omfattande vapenlagar, utan mildare vapenlagar och strängare straff för kriminella som bär vapen!!!!!!!!!!! 20-25 års fängelse för en tungt kriminell som bär eldvapen. Man vet att kriminella endast bär vapen för att de tänker använda dem till grova brott som rån, hot och mord, så sätt dem i fängelse i tjugo år så slutar de nog snart att beväpna sig. Det gäller naturligtvis svenska kriminella som Hells Angels också, de är väl oftast etniska svenskar.

Sveriges television försöker att skapa en debatt om strängare vapenlagar snarare än strängare straff. Men det fungerar dåligt eftersom det inte är vad folk vill ha, folk vill ha rätt att få beväpna sig med tårgas och handeldvapen, att skydda sig själva och sina nära och kära. Det är löjligt att tårgas och stilettbatonger är totalförbjudet i Sverige att inneha. Då går folk med kniv istället, som jag till exempel, och kniv dödar.

Criss-Cross

Vänstern agerar höger och högern agerar vänster, Ilmar Reepalu (s) i Malmö ropar på högre straff, och den borgerliga regeringen ropar på ’sociala åtgärder’ för ’våra ungdomar’.  Är Reinfeldt och regeringen ett slapstick-skämt?

Folk vill ha strängare, mycket, mycket, mycket strängare straff för kriminella som innehar och/eller använder sina vapen. De vill rent av ha dödsstraff för mördande gangstrar som kallblodigt dödar oskyldiga civila. Vi kräver en folkomröstning om dödstraffets vara, nu!!!!!!!!!!!!!

Det minsta man kan begära är att opinionsskaparna på SVT/SR skapar en debatt där folk vill att debatten ska hamna – strängare straff för grova brott som minst. Och börja inte dilla om ett års straffskärpning, tjugodubbla det som minst. Låt straffpåföljder adderas på varandra! Diskutera det under dem formerna i medierna istället, så ska ni se att folk börjar delta i debatterna ni försöker skapa. Men det kommer SVT/SR inte att göra, för vi lever inte i en demokrati. Vad folk vill räknas inte i deras huvuden, och vi börjar förstå budskapet ni skickar till oss.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 2 februari 2012

Annonser
  1. 6 februari, 2012 kl. 23:32

    Lite malplacerat, men måste delge detta.
    Tusen tack, Roger! Du har ett stort ♥
    http://www.dinasark.se/donationsredovisningar.html

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: