Hem > Inrikespolitik, Israel-Palestina, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Stormuftin av Jerusalem är en hatspridare mot godheten

Stormuftin av Jerusalem är en hatspridare mot godheten

Stormuftin av Jerusalem är en hatspridare mot godheten

Stormuftin av Jerusalem, Muhammad Hussein, uttalade sig nyligen och sade att självmordsbombningar utförda av palestinier mot judar ”självklart är legitima så länge de spelar en roll i motståndskampen”. Det är klart, terror spelar alltid en roll i alla kamper, även Hitlers. Men är det muffaren sade legitimt för det? Självklart inte, stormuftin kan gå och torka sig! Om den islamiska texten utgör rättesnöre för ett utrotande av ett folkslag så har den inget berättigande. Det är samma bok som muslimerna i Sverige använder för att försvara sin ”rätt” att gå med andras kvinnor (de otrognas) samtidigt som de förbjuder arabiska kvinnor att gå med en svensk man med hot om döden – inte bara muslimska kvinnor utan även arabiska kvinnor, eftersom Islam är påbjudet för alla araber. Det beteendet kommer jag aldrig någonsin att tolerera hur mycket koranen och socialdemokraterna/Sveriges Television m.m.fl. än påbjuder det. Fuck off ondskefulla skitätare!!!

”Qui tacet, consentiere videtur”, vilket bäst översätts till engelska snarare än svenska, och översättningen går så här; He who is silent, is understood to consent.

Cum odio sui coepit veritas. Simulatque apparuit, inimica est. (Sanningen väcker genast hat. Så fort den visar sig, är den en fiende). Citat Tertullianus c:a 160-220 e. Kr.

”Två egenskaper är oumbärliga (hos en statsman eller en krigsman, förf. anm.): först, ett intellekt som, även i den mörkaste timmen, bibehåller ett visst sken av det inre ljus som leder till sanningen; och för det andra, modet att följa detta svaga ljus vart det än må leda dig.” (Two qualities are indispensable: first, an intellect that, even in the darkest hour, retains some glimmerings of the inner light which leads to truth; and second, the courage to follow this faint light wherever it may lead.) Citat; Karl Von Clausewitz (f. 1780 d. 1831)

Mvh Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 29 januari 2012

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: