Hem > Media > Lill-Babs

Lill-Babs

Lill-Babs

Det är möjligt att jag gör henne en otjänst nu, men jag vill ställa mig upp och försvara Lill-Babs från de subtila hånen från SVT-medarbetarna. Jag har sett vid åtminstone två tillfällen på SVT hur Lill-Babs har blivit utsatt för illvilja av godhetskören på ett subtilt sätt. Jag tyckte att deras framställning av Lill-Babs på idrottsgalan var enbart elakt, inte humoristiskt och varmt, och detta förmodligen bara för att Lill-Babs under sitt liv nästan enbart haft svenska pojkvänner och äkta män (och en tysk, men det är Ok). Lill-Babs är en av de verkligt få och verkligt bra ur kultureliten. När jag var ung så var jag lite hrm, på Lill-Babs. Det är möjligt att hon räddade Sverige från en ännu större katastrof på 80-talet, bara genom att vara sig själv och synas. Det fanns någon som inte var en hora. Kultureliten på SVT sätter upp en teatershow, ett skådespel för folket, samtidigt som de försöker såra Lill-Babs. Men vi ser igenom det, vi ser att det är elakt menat! Lill-Babs är också skådespelare, men hon hycklar inte om det. Det finns ingen som kan mäta sig med Lill-Babs bland kultureliten, därför så låter hon sig inte lockas eller tvingas att göra politiska uttalanden, hon är för cool för det helt enkelt. För det hon gör och har gjort för Sverige ska hon ha en eloge, och därför så försvarar jag henne nu!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 16 januari 2012

Annonser
Kategorier:Media Taggar:
 1. valle
  22 januari, 2012 kl. 12:42

  Du har rätt. Hon har inte varit politiskt korrekt. Hon hängde inte med i revolutions- och kommunistsvängen 1968. Hon gick till angrepp på socialdemokraternas skattepolitik på 70-talet. Hon har varit och är kanske ännu medlem av moderaterna. Klart att en sån person måste knäckas. Dessutom spelar de på hennes omskrivna karltycke och gör allt för att beskriva henne som en karltokig bimbo. I själva verket Sveriges bästa scenartist med en fantastisk utstrålning.

 2. 22 januari, 2012 kl. 21:30

  Ja, en bimbo är hon långt ifrån. Karltokig, möjligen. Men hon har bra döttrar också. Min favorit bland hennes karlar är Lasse Berghagen, som hon har en dotter med, Malin Berghagen.

  Mvh Roger

 3. valle
  23 januari, 2012 kl. 23:10

  Hon har ju faktiskt haft tre norska pojkvänner också, Kaspersen – far till Kristin – Börje Hellum och Olav Bjölstad. Men det är väl just mängden av pojkvänner som gör det så lätt för vissa att göra spektakel av henne. Karltokigheten i all ära men ingen borde kunna bortse från att hon är en fantastisk artist som fullständigt behärskar scenen och publiken och som under sin allra bästa tid som enda svenska artist kunde göra en show i Shirley McLaines tempo och anda. Ja, Berghagen var nog den bäste men han var nog egentligen för ung för henne då det begav sig. Han en pojkspoling och hon en mycket erfaren kvinna.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: