Hem > ekonomi, etnisk rensning, Inrikespolitik, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Som man bäddar får man ligga, Anders Silwer

Som man bäddar får man ligga, Anders Silwer

Som man bäddar får man ligga, Anders Silwer

Jävla PK-Fitta med stort F den där Anders Silwer (flygvapenchefen)! Han tyckte inte att mina kommentarer behövde publiceras på ”hans” flygvapenblogg. Det var väl inte relevant att ”hans” pojkar firade en bunt slavstaters militära allians födelse? Läs Överstelöjtnant Stefan Wilson´s blogginlägg på ”Silwers blogg” och läs sedan mina opublicerade svar, följt av mina konklusioner om det politiska läget i ”Weimarrepubliken” Sverige. Se gärna de trevliga bilderna från festen i länken.:

FL 01 deltager vid firande

Postat den 2011/05/07 av Chefen FL 01

6 maj i år var det 35 år sedan Förenade Arabemiraten (UAE) bildade en gemensam Försvarsmakt. Med anledning av detta ordnade UAE en gemensam lunch. På lunchen deltog ca 10 personer från FL 01 samt ett hundratal från övriga nationer. Med på firandet fanns bland annat Stf C UAE Flygvapen samt kontingentscheferna för Turkiet och UAE. Givetvis var även både den amerikanske och italienske baschefen på plats.

Tillställningen var mycket uppskattad och det återstår att se om FL 01 får möjlighet att bjuda tillbaka.

Övlt Stefan Wilson

CO FL 01

 

  1. Roger Klang skriver:

Din kommentar inväntar granskning.

2011/05/07 kl. 08:10

Klart man ska fira en bunt slavstater.

Mvh Roger Klang

Svara

  1. Roger Klang skriver:

Din kommentar inväntar granskning.

2011/05/07 kl. 10:19

Vilken jävla soppa ni har försatt er i! Agerar mot Khaddafi i mänsklighetens namn, men firar Abu Dhabi och Dubai, dessa slavstater. För mig uppstår det inga moraliska dilemman med ett sådant firande, eftersom det för mig hela tiden har handlat om oljan i Libyen. Så verkar det vara för USA också, som har passat på att skriva oljekontrakt med Libyens rebeller och skuggregering. Men inte för er tomtar, utom just nu förmodligen. Eller så är medkänslan med det libyska folket bara snack. Eller både och. Jag bara småler åt era moraliska bryderier, what a mess! Som jag har sagt hela tiden, om vi börjar blöda för hela världen så går vi under, ni blöder – ni går under! Ni är kungen av politisk korrekthet! Håll er till att idka välgörenhet med vapen i hand i Afghanistan! Vi är för bövelen inte en supermakt. USA är en gökunge.

Mvh Roger Klang

Svara

  1. Roger Klang skriver:

Din kommentar inväntar granskning.

2011/05/07 kl. 11:02

Ni eller regeringen och riksdagen – sak samma! Jag hade hoppats att ni skulle bli bara lite mer politiska än noll, som förr i tiden när FM leddes av reaktionära gentlemen. Ni borde därför känna er träffade i alla fall lite grann när jag beskyller er för bristande politisk handlingsförmåga. Det är ju inte som att jag säger att ni ska göra en militärkupp! Vill ni bli ett mini-USA eller inte? Jag har gjort allt för att underlätta detta för er, men det lutar snarare mot ett Nazityskland.

Mvh Roger

Det lutar mot ett mini-nazityskland som sagt var. ”Vi har ingen opposition, vi har ingen opposition, allt är PK, allt är PK!” säger karriäristen Anders Silwer och stoppar huvudet i sanden för bekvämligheten, karriären och för att kunna känna sig omtyckt och viktig. Jag har gjort allt för att vi inte ska bli ett Nazi-sverige, men dessa höga herrar, vare sig de befinner sig i regeringen och riksdagen eller hkv är besatta av att vara omtyckta av fel människor, vilket kommer att leda till en katastrof likt den i Weimarrepubliken 1932 och 1933. 1928 hade NationalSocialistische Deutche Arbeiterpartei (NSDAP eller Nazisterna) 1 procent av väljarsympatierna, vid valet 1932 hade de 33,1 procent av rösterna, vid nyvalet 1933 fick Hitler 43,9 procent av rösterna, men då ska man komma ihåg att ett snarlikt parti fick c:a 10 procent av rösterna, alltså sammanlagt 54 procent av det tyska folket röstade SD.., öh – högerextremistiskt menar jag. Tycker inte högfärdsblåsan Anders Silwer att de tyska flickorna under Weimarrepubliken hade lite korta kjolar, eller helt enkelt visade underkläderna? Det får mig att tänka på ett annat land lite längre norrut anno 2011. FM är lika mycket PK som regeringen. Den enda front de sätter upp är mot SD, och så mot mig förstås, precis som Weimarpolitikerna gjorde mot nazisterna och de reaktionära som kunde ha räddat landet. Det var ju bara jag som fick det svenska försvaret på rätt köl efter den stora oredan! (Jag var och lyssnade på ÖB Sverker Göransson i Kristianstad härom veckan, och fick då klart för mig att mycket eller det mesta av dem förändringar i FM som han tog upp var mina idéer från början, och dessa har jag under lång tid delgivit hkv.) Men jag har fel åsikter, hej diktatur!

”Det nationalsocialistiska partiet växte från 1 procent av rösterna 1928 till 43,9 procent 1933 och Hitler utsågs till rikskansler. Den 23 mars röstade den tyska riksdagen igenom en lag som gav den nationalsocialistiska regeringen hela den lagstiftande makten. Röstsiffrorna var 441 mot 94. Samtliga borgerliga partier, inklusive liberalerna röstade för. De 94 var alla socialdemokrater. Kommunisterna hade då redan häktats.” Citat Wikipedia

Som man bäddar får man ligga! Det är likadant idag i Sverige, borgarna och liberalerna har ingen ryggrad utan följer politiskt korrekt minsta motståndets lag tyvärr, och Anders Silwer är väl en borgare? Så att han är borgare ger honom inget alibi. Jesus säger i Luk 6:26 ”Ve eder när alla människor tala väl om eder!” Nu talar jag inte väl om Anders Silwer, men jag är väl tämligen ensam. Fast så är jag ju ingen utlänning och därför räknas jag inte i Silwers värld. Touché Anders! Kan du svara upp mot mig eller är du dödligt sårad? Glöm då inte att svara upp på min första kommentar; ”Klart man ska fira en bunt slavstater.”. Resten är bara utbroderingar för eget nöje.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 9/5/2011

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: