Hem > Inrikespolitik, Media > Ännu ett brev till den hyfsade Krister Renard

Ännu ett brev till den hyfsade Krister Renard

Skräptidningen City, tors. den 7 april 2011-04-23

Malmö. Därför älskar vi att hata Sverigedemokraterna.
   Med den titeln drog Malmöstatsvetaren Anders Hellström publikrekord till föreläsningsserien ”En akademisk kvart” på Stadsbiblioteket.

70 personer hade vigt en kvart av sin lunch för att lyssna till Anders Hellström, som började med att prata om moralpaniken och skräcken som medierna drabbades av – redan innan Sverigedemokraterna kom in i riksdagen/…/

Utmanar självbilden

En orsak till att många hatar Sverigedemokraterna är enligt Hellström att de utmanar bilden av oss själva.
   – Vi tror att vi är lite finare än andra och uttrycker inte vår svenskhet på samma sätt som Sverigedemokraterna.
   – Vi njuter också av provokationen. Genom att spegla oss i Sverigedemokraterna framstår vi som goda, som dem som vill försvara Sverige mot det onda och bedrägliga…

Du kallar ”kulturdräggen” för ”Godhetskören”, jag kallar dem ”Totenkopfdivisionen”. Som du ser hade du (och jag) rätt om ”Godhetskörens” självglorifierande sida.

Så sjuttio personer offrade en kvart av sitt liv för att lyssna till denne Anders Hellström. Anders ser tydligen inga som helst problem i att Godhetskören får hata sina medmänniskor, det är bara Sverigedemokraterna som inte får hata. Anders kanske tycker att det är Ok att älska att hata människor som kanske inte hade samma tur i val av föräldrar som honom, och på så sätt skapa mera hat? Det tär ju inte på honom, det är mer en form av hobby från hans sida. Efteråt går han hem till sin väl sammansvetsade familj och äter en älskvärd påskmiddag, som Joseph Mengele.
   Skulle en tiggare eller Alumaförsäljare stå framför hans väg så tittar han åt ett annat håll och går förbi illa till mods, går förbi inte för att han har någon slags moraliska betänkligheter mot att ge pengar till tiggare eller handla Aluma, utan enkom för att han inte vill befatta sig med deras verklighet. Han vill inte se nöd eftersom det får honom att känna sig illa till mods, åtminstone om han är framgångsrik karriärist och tillhör de verkligt förtappade, som Anders Borg. Då tycker man att man är viktig och rör sig helst bara i fina hotell- och restaurangmiljöer bland andra dyra kostymer. Sanningen är att dem är så slätstrukna att om de försvinner idag så skulle det inte märkas imorgon. Sådana som Anders Borg och större delen av regeringen är den banala ondskan i ett nötskal. Hitler har större chans att komma in i Himlen än Anders Borg!
   Jag har också en sammansvetsad familj, men det har inte alltid varit så i min familj. Fast jag skulle aldrig komma på tanken att pissa på människor, som är offer, kanske för att de har någon form av utlevd sexuell avvikelse som inte drabbar andra människor! Det är alltid en skam och ingenting de vill leva ut, är jag övertygad om. Men Anders Hellström är ju finare än andra, i den meningen att han inte är pervers eller har några fysiska abnormaliteter (för då skulle han aborterats per se), och han har en egen familj som han kan komma hem till varje dag, med godartade barn som får alla emotionella behov tillgodosedda av Anders Hellström och hans fru, Darwin ske lov! De är ju så goda Godhetskören, för det har de sagt och Darwin finns!
    Totenkopfdivisionens insignia är att alltid tänka väl om förövarna, aldrig om offren. Det är minsta motståndets lag som gäller. C:a en procent av alla människor är äkta psykopater, enligt initierade medicinska källor. Men Nazityskland bars inte upp av den lilla klicken psykopater i partitoppen, det var den banala ondskan i den övriga samhällseliten som bar upp Nazityskland! Vet du vad en Illiberal demokrati är? Googla det! Illiberal demokrati är bland annat att lagstadga EU-medlemskapet i grundlagen, som regeringen och riksdagen har gjort, och dessutom utan tillstymmelse till debatt i statsmedia.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 29/4/2011

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: