Hem > Brott och straff, ekonomi, etnisk rensning, Inrikespolitik, Utrikespolitik > Pengar skapas i länder som Tyskland och Sverige och Kina

Pengar skapas i länder som Tyskland och Sverige och Kina

Dollarsedlars värde får en väldig inflation i länder som Irak t.ex. (det finns många andra länder där värdet på dollarn rasar så fort sedlarna tar sig in i landet), och detta oavsett världskonjunkturen. Det är därför som människosmugglare kan ta hundratusen dollar för att smuggla in en flykting från Afghanistan till Sverige. Ingen fattig svensk skulle ha råd med att betala 100 000 dollar i ett sådant syfte för att få ett osäkert bättre liv i USA t.ex.. Trots det så är 100 000 dollar mycket pengar för en fattig även i Afghanistan eller Irak, men inte lika mycket som i Väst. Det är naturligtvis endast inofficiellt det nominella värdet på dollarn i länder som Irak och Afghanistan, eftersom detta värde gäller tjänster och varor på den svarta marknaden. Det föreligger synbarligen en diskrepans mellan att Irak och Afghanistan är så fattiga länder, när dollarn genomgår en hög inflation (på den stora, stora svarta marknaden) så fort den tar sig in i landet, i förhållande till hur det är i Västvärlden där värdet på dollarn är relativt likvärdig den inhemska valutan, om denna inte är Evro eller Pund som ju bägge är likvärdiga. I Väst föreligger det ju en korrelation mellan högkonjunktur och inflation (men det finns på senare år även stagflation – lågkonjunktur och inflation). Stagflation tycks vara synonymt med denna diskreperande lokala valutaföreteelse med dollarn i u-länderna, men även i-länder med hög andel immigranter från främst Afrika och arabvärlden upplever emellanåt en begränsad stagflation. Denna diskrepans mellan arabvärlden och Västvärlden är emellertid skenbar eftersom valutan ifråga är amerikansk och inte inhemsk trots att den troligen används för högteknologiska kapitalvaror i Afghanistan och Irak, och valutan är svart i de senare länderna. Den lokala inhemska valutan fluktuerar mycket lite. Riksbankens tryckpressar i USA måste gå för högtryck för att detta ska vara möjligt. Men det är möjligt att idag så är en stor del av de svarta dollarna illusoriskt elektroniskt överförda från ett bankkonto till ett annat och existerar inte i tryckt form. Men det är troligen fortfarande fråga om svarta pengar, kanske gråa.

Pengar skapas i länder som Tyskland och Sverige och Kina, och i varierande grad länder i EU och i USA. Sedan tar dem sig ut från Tyskland och Sverige till resten av EU, mycket Grekland och Irland, och nu står Portugal på tur, bidragsvägen eller tiggarvägen till stater som inte vill bidra utan vill leva högt på rikare länder, eftersom makroekonomi handlar om kvinnor. Ju friare kvinnor desto allmänt rikare land, som förutsätts av andra ondskefullare män ska betala till dem! Alternativt så är flödet av evro och dollar till små slavländer som Dubai, Kuwait och Abu Dhabi konstant vilket medför en mycket elitistisk välfärd för en minoritet, medans trälarna håller landet på fötter. En slavstat kan leva högt på sina undersåtars blod, svett och tårar (de asiatiska slavkvinnorna) utan att för den sakens skull släppa sina egna kvinnor fria. Men utan sina oljekunder i USA, Europa och Asien så skulle inte Dubai, Kuwait eller Abu Dhabi ha något välstånd för någon, utom en mycket mindre klick superelitmänniskor, inte ens om de har slavarna kvar. Vi svenskar och tyskar skulle klara omställningen bäst om oljan till Väst sinade, trots att vi lever i kalla klimatzoner, förutsatt att vi inte börjar se våldtäkt som kulturellt och religiöst berättigat, i synnerhet om det är vi själva är som begår illdådet, inte heller i krig. Det är faktiskt det som är den springande punkten! Tillsammans med ett slavsystem så var detta anledningen till att Nazityskland kunde uppehålla en hög levnadsstandard, tills landet brakade ihop under bombmattorna. Vad ont man än kan säga om Nazisterna i Tyskland och andra länder så var de i alla fall inga våldtäktsmän. Aldrig har jag någonsin hört talas om en etnisk rensningsvåldtäkt av tyskar, britter eller amerikanare under vk2. Det att vi tänker så (det kan också vara i meningen att vi inte tänker så, beroende på vilken sida man ser det ifrån) är anledningen till att vi lever i allmänt välstånd i våra länder, än så länge. Sedan att ”våldtäkt” kan vara relativt om man ser det som att kvinnor känner sig tvingade att ingå sexuella kontakter med andra dominanta etniciteter, som tyska nazister och japaner under vk2, för att rädda sina egna liv är något som inte har diskuterats i de flesta länder. Det sociala kapitalet som vi har i Tyskland och Sverige kommer sig av ett någorlunda rättfärdigt tänkande hos allmänheten och ett högt moraliskt tänk hos eliten (få av dem finns i regeringen och riksdagen), vare sig Gud står på vår sida mot kvinnoförtryckarna, eller han inte finns och vi är bättre eller effektivare på ett ickemoraliserande sätt. Alternativet är ju att han finns och är hjälplös, då det är ”fel” människor som lever i allmänt välstånd. Vi är bättre människor än de flesta människor, Mormonerna i Utah undantagna, deras ideal kan jag inte leva upp till själv. Men även Utah har sina rötägg, precis som vi har det.

Jag läste för övrigt i dagens Metronyheter om hur Kreksvinen ser på landsmäns misshandel och grova våldtäkter på svenska och sannolikt tyska kvinnor. En svenska som drogades och våldtogs av en grek i Grekland, trots våldsamt motstånd av flickan mot den våldsamme våldtäktsmannen, har efter sin anmälan mot Kräket själv blivit åtalad för förtal mot våldtäktsmannen. Det är myndigheterna och inte våldtäktsmannen som ligger bakom förtalsåtalet mot kvinnan. Det ska sägas att en läkare i Sverige kan intyga spår av våldtäkt och myndigheterna i Grekland vet om det. Så här berättar kvinnan om våldtäkten:

Dagen innan kvinnan och hennes kompisar ska lämna ön misstänker hon att hon blev drogad under ett restaurangbesök. Därefter ska hon ha blivit indragen i en bil av en man som ”hjälpt” sällskapet tillbaka till hotellet. Våldtäkten ägde sedan rum i ett hus. –Jag strider där för mitt liv och blir väldigt illa tilltygad. Sedan utför han en våldtäkt mot mig. Säger svenskan till nyheterna i TV 4.

Den utpekade mannen häktades på Samos, men hösten 2009 fick svenskan veta att våldtäktsmannen släppts. I slutet av förra året åtalades hon för att ha förtalat mannen. Rättegången ska äga rum nästa månad, men kvinnan säger till nyheterna i TV 4 att hon inte tänker inställa sig.

Och så har Kräksvinen mage att begära hjälp av oss för sina båtflyktingar!!! Och så har de mage att försätta sig själva i konkurstillstånd bara för att kunna leva på Tysklands och Sveriges genererade pengar!!! Ja det här är en del av den svenska regeringens ”tiggar”pengar till Grekland, makroekonomi handlar ju om kvinnor som sagt var. Jag håller tummarna för att det var Anders Borgs dotter som blev våldtagen, det är ju hans och hans likars pengar (kvinnor) som går till Grekland. Själv kan jag hålla i mina pengar när ”hela havet stormar” (utpressning av EU, USA et.c. mot Tyskland och Sverige) så det är inte hela svenska och tyska folket som står för Greklandskalaset i bästa fall, bara ”Godhetskören” (Krister Renards uttryck) eller ”Totenkopfdivisionen” (mitt uttryck) i regeringen, riksdagen och medierna bland andra. Man ska komma ihåg att våldtäktsmän och deras medhjälpare i alla länder är individer och ska dömas som sådana, men det Krekiska rättsväsendet består av vår motsvarighet till den moraliska eliten, och de tar alla våldtäktsmannens parti! En spottloska i ansiktet, en flat lusing och inte en krona i handen är vad de kommer att få av mig de ynkliga Kreksvinen till pseudomän, eller ännu hellre kvasimän! Feministvänstern lyfter inte ett finger när våldtäktsmännen är Greker eller andra svarta, bara när han är etnisk svensk skriker dem desto högre. Det ska bli intressant att se vad ”Totenkopfdivisionen” (jag anspelar på den infamösa ”Dödskalledivisionen” med en kännetecknande dödskalle på kragspegeln i Waffen-SS) i regeringen gör när Kräken begär flickan utlämnad. Som om vi inte visste vad de kommer att göra; hänvisa till internationell lag och lämna ut flickan. ”Vad är det som är så fel med det då”, säger Anders Borg då. Ingenting om man är en dödskalle, svarar jag. Kan du förstå varför det är din dotter som våldtas Anders Borg?

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 14/4/2011

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: