Hem > etnisk rensning, Inrikespolitik, President Barrack Obama, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Karzai ska inte stifta lagar i andra länder!!!!!!!!!

Karzai ska inte stifta lagar i andra länder!!!!!!!!!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4435463

Karzai: Ställ pastor till svars för koranbränning

Afghanistans president Hamid Karzai kräver att USA ställer den pastor inför rätta som organiserade koranbränningen och som ledde till attacken mot FN-kontoret i Mazar-i-Sharif, där bland andra en svensk dödades. I går dödades ytterligare uppemot tio människor i förnyade demonstrationer.

Lördagens protester ägde rum i staden Kandahar i södra Afghanistan; hundratals protesterade där mot koranbränningen, säkerhetsstyrkor uppges ha skjutit i luften och det är oklart hur de nio eller tio dödades.

President Karzai uttryckte sin sorg över de omkomna i Kandahar och i Mazar-i-Sharif, men samtidigt begärde han av USA och FN att den pastor i Florida som ligger bakom koranbränningen ska ställas inför domstol; pastorn, Terry Jones, säger att han inte ångrar sin handling.

I fredags dödades elva personer, varav sju FN-anställda, när FN-kontoret i Mazar-i Sharif stormades.

Den svensk-italienske diplomaten Staffan de Mistura, som leder FN i Afghanistan, säger att angriparna hade beblandat sig med de i övrigt fredliga demonstranterna. Mer än 20 människor ska ha gripits med anledning av attacken.

De Mistura säger att FN-kontoret har stängts tillfälligt och att det kommer att öppnas igen så snart det går. FN har 300 utländska medborgare som arbetar vid 18 kontor runtom i Afghanistan.

USA:s president Barack Obama fördömer Koranbränningen och de följder den fått, med flera döda.

Varför tar ni inte och kör upp en pinne i röven?! Det är Hamid Karzai som ska be om ursäkt tusen gånger för de mördade västerlänningarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inte tvärtom vi som ska be om ursäkt och skriva om våra lagar för någons självsvåldiga bränning av en världslig bok. Karzai ska inte stifta lagar i andra länder!!!!!!!!!

”Den svensk-italienske diplomaten Staffan de Mistura, som leder FN i Afghanistan, säger att angriparna hade beblandat sig med de i övrigt fredliga demonstranterna.”

Aha, precis som i Nazityskland under kristallnatten. Man kan alltid hitta en ursäkt för varje beteende. Det ska jag komma ihåg när svenskarna samlar sig för att kasta tegelsten på restauranger. (Hoppas att det aldrig händer!)

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 3/4/2011

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. 3 april, 2011 kl. 14:03

Kommentera

Logga in med någon av dessa metoder för att publicera din kommentar:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: