Hem > Inrikespolitik, Israel-Palestina, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Vilken är skillnaden mellan Muhammed och Jesus?

Vilken är skillnaden mellan Muhammed och Jesus?

För det första; Muhammed hade en jordisk fader, Jesus hade ingen jordisk fader utan hans fader var Gud.

För det andra; Jesus har inte startat krig eller intrigerat, Muhammed har startat flera krig och intrigerade konstant.

För det tredje; Jesus har gjort underverk och botat sjuka och han har uppstått från de döda, Muhammed har inte gjort några underverk.

För det fjärde; Muhammed hade massor av kvinnor och levde utsvävande och vällustigt, Jesus hade inga kvinnor, Jesus var asket.

Islam är exkluderande: I koranen står att man ska vara hård mot de otrogna men god mot de troende (rasist alltså, eftersom det utkrävs av varje arab att vara muslim). Därför sprider de hat mot Israel och Västvärlden. Om Allah är en sann Gud, varför har han sagt att muslimer ska döda israeler och västerlänningar, varför dödar han inte onda människor själv om han är allsmäktig? Är det för att han tror att de futtiga islamistiska självmordsbombarna ska kunna utrota alla israeler och västerlänningar själva? Dream on!

Vi har fått en fri vilja för att vi ska använda den. Vi har den Gudagivna rätten att välja Gud eller välja bort honom, man såväl som kvinna. Man kan inte tvinga någon att välja himlen, det leder inte till himmelriket vare sig för den som tvingar eller den som blir tvingad! Därför är det vi svenskar som har rätt, som låter var man och kvinna avgöra själv hur de ska leva sina liv.

Islams paradis kommer man till om man gör Jihad. Islams paradis är 72 sköna jungfrur för jihadisten. Här på jorden finns också kvinnor, särskilt för muslimerna som har både sina egna i behåll, och våra som bonus tills de bestämmer sig för att äkta en mödom. Islams paradis är med andra ord precis som på jorden. Men jordelivet och himmelriket kan ju inte vara samma sak – sex med sina fruar och konkubiner – i så fall skulle vi leva för evigt på en och samma jord, då funnes det ingen mening med att dö. De kristnas paradis är överjordiskt och kärleksfullt och inkluderande.***

***Inte för att jag är sådan, jag är hämndlysten och vill tillämpa den islamska regeln; Öga för öga, tand för tand; så ni vet vad ni har att se fram emot! Vi ses i helvetet, jag hoppas att ni får ett långt och ärelöst liv era kvinno- och barnamördare, jag däremot tar konsekvenserna av mitt eget handlande eftersom jag är en man, precis som Nazisternas Totenkopfdivisionen, eller på ren svenska ”Dödskalledivisionen”! Dessa män vågade gå emot Gud, de förträngde inte att de gick sina egna onda själsdöda öden tillmötes genom att hitta på ett falskt alibi i Gud, utan de brännmärkte sig själva med en dödskalle på kragspegeln och i namnet på den hårdföra divisionen, sedan kastade de hela livets bok i elden om ni förstår vad jag menar (det är som att hoppa bungyjump utan att vara fastkopplad till bron). Visste ni att i den 20 tyska pansardivivisionen bara under de fem första veckorna av Operation Barbarossa (kriget på östfronten) så dog 11 procent av de meniga, 19 procent av underofficerarna och hela 35 procent av officerarna? Visste ni att i den tyska 10 pansardivisionen mellan den 22 juni 1941 till den 5 december samma år, så dog 42 procent av de meniga, 47 procent av underofficerarna och hela 63 procent av officerarna? Hur många av al-Qaidas och talibanernas ledare har inte gömt sig bakom sina unga, tvärtemot vad en man ska göra? Varför tar ni inte och masar er ner (eller upp en ynka mil, Malmöbor) till Lund och visar att ni är män era skäggiga ynkryggar?! Så ska jag visa er hur mycket mer en av Totenkopfdivisionens jämlikar är en man, än ni som gömmer er bakom era barn och glatt skickar dem i döden i ert ställe med ett dödsmässande på läpparna och hjärtat fullt av flamboyant hat, era lättstötta djävlar. Jag är inte purung själv, kommer du ensam och obeväpnad så möter du mig ensam och obeväpnad, kommer du med ett bombbälte så dör vi tillsammans!

P.S. 63 procent skulle ändå ha varit en högre siffra om det fanns tillgång till fler officerare, men som det blev var det snart färre av dem att sikta på! De tyska officerarna fanns alltid i täten, väl synliga i kanontornen, vid varje slag och var eftersträvansvärda måltavlor för ryskt pansar som de mötte rakryggat och head on. Och dessa två divisioner, den 10:e och den 20:e, tillhörde ändå inte de fanatiska SS-Waffen och Totenkopfdivisionen som hade ännu högre förlustsiffror, åtminstone inte 10:e pansardivisionen, de var vanliga tyska män och soldater. Så gör män, leder genom exempel som officerarna gjorde i den tyska armén under andra världskriget och i andra krig! Hur gör ni? (Det är välkänt hur ni gör, så frågan blir bara retorisk.) Jag har sett tyska SS-soldater när de ställdes inför rätta efter kriget i Nürnberg, de tog emot en dödsdom genom hängning rakryggat utan så mycket som en blinkning, slog stövelklackarna mot varandra utan att göra den obligatoriska nazihälsningen och svängde disciplinerat runt och gick ut med bestämda steg. Saddam Hussein är så mycket man en arab kan bli, och han förlorade fattningen och blev likblek när han fick sin dödsdom, det var tur för hans eftermäle att han satt ner när han mottog domen. Jag sätter standarden för min egen möjliga död med det här inlägget, jag vill inte vara sämre än SS-Waffen på den här punkten! Den som inte har någon kvinna har ingenting att förlora, och ni är en stor del av orsaken till det eftersom ni har solkat ner 90 procent av de svenska kvinnorna samtidigt som ni har låst in era egna. Ni har bara två möjliga framtidar som jag ser det, och den ena leder till välstånd och fred, välj med omsorg!

Med vänliga hälsningar till det muslimska samhället i samhället, från Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 15/3/2011

Annonser
 1. evelina
  5 december, 2011 kl. 16:41

  haha gud vad man märker att du har något seriöst emot islam, get over yourself människa

 2. nicky
  6 december, 2011 kl. 19:31

  ASSÅ ÄVEN om jag inte är ngn muslim så tycker jag att detta är väldigt rasistigt och kan anmälas till polisen och jag har läst mycker om islam och gemfört med detta så är NÄSTAN allt detta en lögn alla har rätt att tro och tycka vad man vill så länge man inte KRÄNKER någon och du kränker ju hela religionen och det finns faktiskt svenskar som är muslimer alltså en stor del och själv har jag en bästis och lärare som är mulimer och dem är JÄTTE trevliga och jag har känt min kompis i flera år och har sovit över dem och det är inte sant att man misshandlar deras fruar så sluta upp med det du gär slappna av och skaffa ett bra liv som andra människor människa muslimer är lyckliga människor som tänker på deras hälsa och på allt men människor missuppfattar deras religion och det har jag pratat med min kompis om och även om du har hafft problem med någon annan människa som är muslim så har du INGEN RÄTT ATT SÄGA SÅ OCH DU LEVER I DET SVENSKA SAMHÄLLET !!!!

  • 7 december, 2011 kl. 09:16

   ”slappna av och skaffa ett bra liv som andra människor människa muslimer är lyckliga människor.”

   Varför skulle de inte vara lyckliga islamisterna? De har ju både våra kvinnor och sina egna i behåll! Känner du någon trevlig islamist som låter sin dotter eller syster data

   • 7 december, 2011 kl. 09:19

    en etniskt svensk man, så att jag också kan bli lycklig?

    Mvh Roger

  • Ramy
   4 mars, 2012 kl. 01:53

   haha jag gav han en liten uppförs backe när det gäller han uttalande om islam och kvinnot 😉

 3. nicky
  6 december, 2011 kl. 19:33

  människa tyck vad du vill men krlnk inte en folk grupp i en hemsiad för DU kan anmälas till polisen!!!

 4. 12 december, 2011 kl. 21:16

  de en tragedi, om inte gud så har världen i sig tagit förnuftet ifrån dig eller så har du aldrig haft det ytterst sorgligt fan sheet asso.. peace Brotha =)

 5. Ramy
  3 mars, 2012 kl. 22:18

  ”Islam är exkluderande: I koranen står att man ska vara hård mot de otrogna men god mot de troende (rasist alltså, eftersom det utkrävs av varje arab att vara muslim)”
  KORANEN:
  ”KÄMPA för Guds sak mot dem som för krig mot er, men var inte de första som griper till vapen; Gud älskar sannerligen inte angripare.” (Koranen 2:190)
  ———————————-
  ””Är det för att han tror att de futtiga islamistiska självmordsbombarna ska kunna utrota alla israeler och västerlänningar själva?”

  KORANEN:
  ” Döda inte er själva! [Glöm inte att] Allah har visat er stor nåd! Den som begår sådana orättfärdighet skall Vi låta plågas i ett flammande bål. Detta är lätt för Allah. (4:29)”

  ”om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet.” (Koranen 5:32)

  ”Gud förbjuder er inte att visa godhet mot dem som inte bekämpar er på grund av [er] tro och inte driver ut er ur era hem, och [Han förbjuder er inte] att bemöta dem med rättvisa och opartiskhet – Gud älskar de opartiska.” (Koranen 60:8)
  ————————————
  Och när det gäller talibaner som du tar upp, vill bara påminna dig vem som startade upp orginisationen, det var USA!! Anledningen var för att bekämpa ryssarna.
  ——————.
  Så kära islamhatare nästa gång du utalar dig bör du läsa på lite!
  Ha det bra så länge 🙂

 6. Ramy
  3 mars, 2012 kl. 22:21

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2105714/Secret-14million-Bible-Jesus-predicts-coming-Prophet-Muhammad-unearthed-Turkey.html

  LÄS DET HÄR ÄR DU SNÄLL, BIBELBOK SOM MOTBEVISAR DOM ANDRA, SE DET SOM EN BONUS TILL MIN KOMENTAR 🙂

 7. Ramy
  3 mars, 2012 kl. 22:33

  Och för er som är intresserade över Islams trovärdighet som får stöd av vetenskapen kan länka inn här och läsa lite 🙂 :
  http://www.islamguiden.com/koranvetenskapen.shtml

 8. 3 mars, 2012 kl. 22:53

  Jag hatar inte så mycket som du tror. Men jag tar en stand. Jag finner mig inte i allt. Som muslim och förmodligen arab så vet du hur nära till hat och våld som många av er muslimer har. Varför begär du mer av mig än dem? Jag hyser dock respekt för sådana som dig och dina likar bland muslimerna. Du verkar vara en av de få bra. Jag gör skillnad på människor och människor och ber till Gud att den fria viljan ska existera. Annars har ni inte mycket hopp. Jag måste säga att det förvånar mig att det finns muslimer som du. Jag önskar att det fanns kvar amerikaner med samma sans, men det tycks vara synonymt med republikaner och statstortyr. 🙂 Jag är inte så dålig som du tror.

 9. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 00:24

  Jadu Roger du säger att jag är en av få bra muslimer, men hur kan du egentligen veta det när jag då inte skrivit någonting från eget perspektiv, Allt och verkligen allt jag skrivit är framtaget från Koranen endast, alltså anser du att ISLAM är bra. Och att islam inte har mycket hopp så kan jag referera till lite fakta om att islam är den just nu snabbast växande religionen. En av anledningarna till det är att de kloka människor som då konverterat sig har inte följt alla normer och fördomar om islam utan själv läst om islam. För Koranen som är skriven 1400 år sen ungefär står det saker som man omöjligt kunde veta på den tiden, och som idag stöds av modern vetenskap, checka in länken jag skicka i slutet. Försök att skilja på islam och muslimer!!
  Ha det bra och försök att läsa på lite om islam så kanske din syn på islam förändras. 🙂

 10. 4 mars, 2012 kl. 01:11

  Liksom med Bibeln så kan man välja att plocka ut citat som är relevanta för en själv. Det gjorde du på ett sådant sätt att jag drog slutsatsen att du tillhör en minoritet muslimer som är bra. Man får naturligtvis tro vad man vill, och jag väljer att inte tro på Koranen. Du måste ha letat långt och länge för att hitta några goda citat ur Koranen. Dem finns, men dem är få. Håll fast vid dem!

  Roger Klang

 11. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 01:22

  Glömde skriva lite om islams syn på kvinnor som tas upp i en komentar:

  KORANEN:
  ”Profet! Säg till dina hustrur och dina döttrar – och till [alla] troende kvinnor – att de [utanför hemmet] noga sveper om sig sina ytterplagg; på så sätt blir de lättare igenkända [som anständiga kvinnor] och undgår att bli O FREDADE.” (Koranen 33:59)

  ”Inför Gud är den av er den bäste vars gudsfruktan är djupast.” (Koranen 49:13)

  Den man eller kvinna som gör gott och lever rättskaffens och som har tron skall Vi skänka ett gott liv och Vi skall bestämma deras [slutliga] belöning efter deras bästa handlingar.” (Koranen 16:97)

  PROFETEN MOHAMMEDS UTTALANDE:

  ”Världen och allt däri är dyrbart, men det mest dyrbara är en ärbar kvinna.”

  ———-
  Egna tankar:
  känns lite tragiskt att många går miste om en sådan religion som står för fred och rättvisa och som har stöd av modern vetenskap. GLÖM INTE ATT KORANEN ÄR DEN ENDA SKRIVELSEN SOM FÅR STÖD AV MODERN VETENSKAP, FINNS INGEN VETENSKAP SOM GÅR EMOT DET KORANEN SÄGER SOM ÄR SKRIVEN FÖR CA 1400 år SEDAN DÅ MAN INTE HADE TILLGÅNG TILL NÅGON TEKNOLOGI FÖR ATT T.EX. KUNNA DRA SLUTSATSER OM ATT JORDEN ÄR RUND.

 12. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 01:45

  Vill du ha fler citat från Koranen är det bara att höra av dig via min mejl, och att du skriver att det är få från Koranen som är bra är väldigt svagt av dig eftersom du inte läst Koranen (utgår från kunskapen du hade när du skrev din text), jag skulle verkligen vara tacksam om du länkade elr skrev någon sämre citat från Koranen. Men du kan inte jämföra bibeln med Koranen, bibeln har ändrats flera gånger om, och du kan inte förneka det. Koranen har inte ändrats i över 1400 år alltså sen den skrevs. Jag kan dra lite vetenskapliga bevis från KORANEN:

  Sura 21, vers 33:
  Han är också den, som skapat natten och dagen, solen och månen, så att båda vandra sin egen bana.

  Sura 36, vers 40:
  Det är ej solen givet att upphinna månen, och natten kommer icke heller före dagen, utan var och en vandrar sin egen bana.

  Sura 51, vers 47:
  Och himlen har vi byggt med kraft, och vi sannerligen expanderar den.

  (bevisat av vetenskapen att universum expanderar)

  Sura 20, verserna 53-54:

  Han, som gjort jorden till en bädd åt er, utstakat vägar på henne åt er och nedsänt vatten från himmelen. Och därmed har vi frambragt växter av olika slag. Ät och fodra era hjordar! Häri finns sannerligen tecken för dem, som har omdöme.

  Sura 50, verserna 9 till 11:

  Vi har också nedsänt ett välsignat vatten från himlen och därmed frambragt trädgårdar och säd att skörda, och resliga palmer med blomhölster över varandra, till näring åt tjänare, och vi har därmed givit liv åt ett land försänkt i dvala. Sådan varder uppståndelsen.

  Sura 39, vers 21:

  Har du ej lagt märke till att Gud nedsänt vatten från himlen och leder det ned i källor uti jorden? Sedan frambringar han säd av olika slag därmed.

  Sura 25, vers 53:

  Han är också den, som givit de båda haven fritt lopp; det ena är sött och uppfriskande och det andra salt och bittert, och mellan dem båda har han satt en gräns och ett oöverstigligt hinder.

  Sura 79, vers 32:

  Och bergen har han satt fast

  Sura 24, vers 43 (citerats tidigare i detta kapitel):

  Har du ej lagt märke till att Gud framdriver moln, sedan förenar dem med varandra och sedan låter dem skockas? Och du ser regndropparna framsippra ur dem; han nedsänder också hela berg av hagel från himlen och når vem han vill därmed och förskonar vem han vill därför; skenet av blixten betager dig nära nog synen.

  I dessa verser uttrycks relationen mellan moln som innehåller hagel, och blixt. Sambandet mellan dessa överensstämmer med nuvarande kunskap om electricitet i atmosfären.

  Sura 16, verserna 10-11:

  Han är den, som nedsänt vatten från himlen, varav ni få dryck och varigenom det bliver träd, bland vilka era hjordar kan gå fritt..

  Sura 16, vers 66:

  Ni har sannerligen ett exempel även i boskapen. Av vad den har i sin buk, dels orenlighet, dels blod, skaffa vi er en dryck, ren mjölk, lätt att svälja för den, som dricker den.

  Mjölkens komponenter är sekretioner av bröstkörtlar, som får sin näring av blod. Detta var okänt på Muhammeds tid och upptäcktes långt senare. Att Koranen innehåller en sådan hänvisning kan inte ha en ”mänsklig” förklaring.

  Sura 71, vers 14:

  Han har ju skapat på olika stadier.

  Koranens text betonar några fakta om reproduktion:

  Befruktning genomförs av en mycket liten mängd vätska.
  Komponenter av befruktningsvätska.
  Implantering av de befruktade äggen.
  Utvecklingen av embryon.
  1. Befruktning genomförs av en mycket liten mängd vätska
  Koranen upprepar detta begrepp elva gånger med följande uttryck:

  Sura 75, vers 37:

  Har hon ej varit en liten mängd sädesvätska som hälls ut?

  Det arabiska ordet mani betyder sperma eller sädesvätska. En annan vers indikerar att vätskan bevaras i fastsluten plats som uppenbarligen är de genitala organen.

  Sura 23, vers 13: Gud talar

  Sedan lade vi henne i form av en liten mängd vätska uti säkert förvar.

  Det måste påpekas att det arabiska ordet makin i min mening knappast är översättningsbart. Ordet ger ett intryck av ett fast och respekterat ställe.

  2. Komponenter av befruktningsvätska Koranen beskriver sädesvätska på ett sätt som är intressant.

  a) ”sädesvätska” som citerats ovan (sura 75, vers 37).

  b) ”vätska som hälls ut”: Hon är skapad av en framvällande vätska (sura 86, vers 6).

  c) ”av en föraktad vätska” (sura 32, vers 8 och sura 77, vers 20)

  Adjektivet mahîn tolkas som föraktad eftersom vätskan kommer ut genom kanaler som används för utstötande av urin.

  d) ”Blandning av vätska” (amšâj): Vi har förvisso skapat människan av en sammanblandad droppe (sura 76, vers 2).

  ALLT DETTA VAR OMÖJLIGT ATT VETA OM PÅ DEN TIDEN, REFERERAR GÄRNA MED ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA FLER CITAT. OM DU FORTFARANDE TYCKER KORANEN HAR FÅ BRA CITAT!!!!
  Ha det bra 😉
  Därigenom alstrar han grödan, oliven, palmen, vindruvorna och allsköns frukter åt er.

 13. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 01:48

  HUR KUNDE MAN VETA HUR ETT FOSTER BLEV TILL OCH DEN PROCESSEN FÖR 1400 ÅR SEDAN, SNÄLLA FÖRKLARA DET !?

 14. 4 mars, 2012 kl. 11:31

  Ge en muslim ett finger och han tar hela handen. Sluta upp med att tjata om Koranen!!!! Det här handlar om Muslimer! Jag hade fel om dig, du är en råtta i en säck som Gud slår till marken! Vill du dyrka din Gud enligt Koranen och slöja ”dina” kvinnor så åk hem till Ditt land Hadji! När din religion drabbar oss svenskar, då har jag ingen respekt för din religion!!! Djävla kvinnoförtryckare. Du förstår inte vad du leker med, judarna förstod inte heller i Weimartyskland. Ni araber har mer gemensamt med judarna än ni tror. Men judarna har lärt síg sin läxa, de är ett bra folk idag. Judarna gjorde allt för att deras kvinnor inte skulle gå med tyska män när de gjorde det med tyska kvinnor. När judarnas undergång kom så inrättade tyskarna speciella koncentrationsläger för prostitution, så inte ens sina kvinnors mödom fick de behålla. Men tyskarna i nazityskland och deras soldater våldtog inte för det, de var ändå bättre än vad ni är idag trots att de mördade miljontals.

 15. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 12:45

  Lite snorunge varning på dig nu Roger, försök att i framtiden att komma med konkreta bevis o argument i en diskussion och inte bara bli frustrerad och arg det kommer inte hjälpa dig som vuxen man i framtiden. Det här med att jag ska åka tillbaka till mitt hemland blir lite svårt eftersom jag är svensk och det här med att muslimer är kvinnoförtryckare var inte heller bra sagt av dig eftersom om du hade läst vad jag skrivit, så skrev jag såhär:

  PROFETEN MOHAMMEDS UTTALANDE:
  ”Världen och allt däri är dyrbart, men det mest dyrbara är en ärbar kvinna.”

  Visst kan jag förstå att du blir arg att allt du skrivit i din text blir motbevisat av Koranen känns lite irriterande men nu är det så som det är och du måste gå vidare.

  Så ett tips från mig är att nästa gång du hamnar i en diskussion med någon försök att hålla ditt lugn, och innan du skriver en text från den fakta du utgår ifrån försök att ha lite källkritik.

  En sista sak, vad har judar med denna diskussion med att göra?, jag kan inte så mycket om judendomen och har inte heller läst deras HELIGA SKRIFT så jag kan dessvärre inte uttala mig om judar och deras tro.

  Med vänliga hälsningar en 17 åring i sina bästa dagar 😉
  Ha det så trevligt Roger ! 🙂

 16. 4 mars, 2012 kl. 13:05

  Du är svensk den dag era eller dina kvinnor är fria att välja en svensk man, inte förr. Jag är 46 år!!!! Judarna har ingenting att göra med diskussionen, det är rätt, men Nazityskland har! Och ni ÄR kvinnoförtryckare. Jag vet nog att minst 50 procent av era kvinnor skulle vilja ha friheten att välja en svensk man om hon så önskar. Men dessa kvinnor får inte gå utanför lägenheten, endast de 100 lojala kvinnorna ni har får lov att gå ut. Vilken ynkedom!

 17. 4 mars, 2012 kl. 14:00

  Ära ligger kvar på slagfältet, inte i en ung kvinnas dygd.

 18. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 14:03

  Snälla Roger du är 46 år, jag är svensk när jag är född i Sverige, folkbokförd i Sverige och har ett svenskt pass. Men enligt dig så är jag landlös just nu.

  Uttala dig när du har grund eller bevis ”jag vet nog att 50% procent av era kvinnor vill ha en svensk man” . 1,5 miljarder utövare eller 21 procent av mänskligheten är muslimer, låt säga att ca 45% är kvinnor du vet alltså att så många miljoner kvinnor vill ha en svensk man?, jag vill ha bevis att du ens känner 1ppm av muslimska kvinnor i Sverige

  Kvinnoförtryckare stämmer fortfarande inte, men här kommer lite mer bevis.

  Ja, islam förbjuder en kvinna att gifta sig med en icke muslim.
  Men en kvinna inom islam får ej bli bort gift om hon inte går med på det, och så får du lite bevis på det:

  Om en flicka, som har uppnått puberteten gifts bort utan hennes samtycke har hon rätt att be domaren att annullera äktenskapet. Beviset för detta är när en ung kvinna gick till profeten (saw) för att beklaga sig om att hennes far hade gift bort henne mot sin vilja. Han gav henne valet att annullera äktenskapet.

  KÄLLA: I Ibn Maajahs och Abu Daawoods version var kvinnan ungmö. (Sunan Abu Dawud, bestyrkt i Saheh Sunan Abee Daawod 2:395 nr 1845. I al-Bukhaarees version var hon en thayyib, Sahih Al-Bukhari 7:52 nr 69)

  PS. försök med att inte skryta om din ålder för din ålder i motsvarar inte dem kunskaper en vuxen man bör ha, ta det inte personligt, menar inget annat än att du ska söka dig kunskap innan du uttalar dig. Ännu en gång har jag motbevisat det du säger.

  Vad har nazittyskland med det här att göra, jag kan inte nått om den historian så jag kan fortfarande inte uttala mig om det!

  Ha det bra Roger 🙂

 19. 4 mars, 2012 kl. 14:34

  Jag känner för att avsluta den här konversationen nu, efter det här! Du vill inte tala om det jag vill tala om, fortsätter att dra in religionen Islam när det är araber och muslimer kontra svenskar vi talar om. Inte alla araber är muslimer, och den arab eller Nordafrikan som väljer att bli kristen eller lämna Islam försvarar jag, om dem gör det av de rätta skälen. Människor, kvinnor som män, är menade att ha en fri vilja att välja hur de vill leva sina liv, en Gudagiven sådan. Och är det inte så, så har jag knappast något annat val än att göra det jag känner mig tvingad till, och du vet vad det är. Att tvinga någon att dyrka Allah av den anledningen att hon eller han är Arab leder inte till himmelriket vare sig för den som tvingar eller för den som blir tvingad! Det krävs av varje Arab att han eller hon dyrkar Allah, eller så straffas hon/han med döden. Den största skillnaden mellan Islam och Kristendomen är att Islam är exkluderande och Kristendomen är inkluderande. Islam är rasistisk, eftersom den religionen utesluter oss otrogna från gemenskap, och i synnerhet ifråga om kvinnor. Det står gott om ondskefulla saker om oss otrogna i Koranen. Islams utbredning kommer sig av terror, inte äkta tro! Ursäkta mig, men jag är en sann människa, inte en ”otrogen”.

 20. Ramy
  4 mars, 2012 kl. 15:48

  Det jag tycker om med dig Roger väldigt mycket är att du verkar skilja på islam och dagens muslimer. Men som du vill, jag håller med dig om att tvinga och döda individer som tackat nej till islam är 100% fel. Och islam förbjuder sådant tack och lov.

  ”om någon dödar en människa, som inte själv har dödat någon eller försökt störa ordningen på jorden och sprida sedefördärv, skall det anses som om han hade dödat hela människosläktet. Och om någon räddar ett människoliv, skall det anses som om han hade räddat hela människosläktet.” (Koranen 5:32)

  Men tack för mig hoppas du får en trevlig fortsättning och minskar på hatet du har 🙂

 21. Hitta på namn för islam kan inte diskutera bara döda ursäkta
  10 juli, 2012 kl. 23:26

  Slut att det skulle stå nån bra i Koranen är bara skitsnack tro mig kan mycket om Koranen sluta hitta på det står bara döda och hata sluta ja kan arabiska och fattar Koranen bra ni förstår också

 22. Ramy
  12 juli, 2012 kl. 13:39

  Ännu en kommentar av en outbildad, sluta kommentera om du ändå inte kan referera till något eller inte har någon källa, jag har refererat till allt jag skrivit/kommenterat. ALLT JAG SKRIVIT HITTAR DU I KORANEN, BARA ATT SLÅ UPP (sida/paragraf står refererat)!. Så referera till något i Koranen där det står om hata och döda. Att du kan arabiska gör din kommentar inte mindre pinsam då Koranen är skriven på arabiska och du kan ändå inte referera.

 23. Beck
  20 augusti, 2012 kl. 00:56

  Islam är bara smuts. Våld, hat och mord. Ramy maila mig din mail adress jag tar fram massor bevis av din koranen att din koran är skriven av en pedofil man. De du skrev om människa skapelse bla bla då ska du veta en grej att araber var tidens bästa filosofer och astronomer. De du skrev om att männsikan skapades av en droppe. Snälla du alla visste ju det. Även för 3000år sen Faroener i Egypten hade de bästa läkarna. Inte ens din muslimska professor kan eller koranen kan promidernas hemlighet. Just därför araber har börjat förstöra promiderna i Egypten. Koran har kopierat massor saker från andra böcker. Om Islam är så rättviss så tala för mig. Det står i koranen bara om vad alla män får i paradiset. 70 huriis (fruar) Det står ingenting där vad en kvinna kommer få i paradiset, bara män, män och män. Varför? Betyder inte kvinnorna något? Om muslimska män får 70 fruar (huri) i paradise då borde kvinnorna få 70 nuri (män) om man ska tänka rättvisst. Den paradiset som koranen beskriver är en arabens dröm. Jag vill fan inte komma till en paradis där jag kommer se skäggiga gubbar sitter med horor. Många kvinnor lider av din religion idag. Du kan ge din 9-10 åriga dotter till en 50 bast arab, det är ju guds vilja. http://www.youtube.com/watch?v=EzzPlmLumZU&list=FLMpWeS8DtZ9LnkwyhSYwjHQ&index=8&feature=plpp_video

  • josef
   13 december, 2012 kl. 18:54

   Vad tror du på religon? Eller ingenting alls? För att sånna som du betyder att du låter din kropp bestämma över ditt liv och gud som skapade dig inte får pris och lov, detta betyder att du fått budskapet men lämnat det och den dagen du dör så kommer du i graven bli så rädd kom ihåg det.

  • Ramy
   14 december, 2012 kl. 23:14

   Hej Beck ursäktar det sena svaret.
   Hur menar du med att islam är en smutsig religion med våld hat och mord. Kan gärna ge dig min mejl adress men jag vill att dina bevis från Koranen ska ske offentligt så alla kan dela det du refererar till. Koranen är inte skriven från en pedofil Beck, Koranen är Guds ord som sändes via ärkeängeln Gabriel till Profeten Muhammed. Den skrevs senare ner av hans följeslagare eftersom profeten var analfabet. Dem memorerades alltså utav Profeten Muhammed och skrevs ner utav följeslagare.
   Beck du kan inte döma andra för att vara pedofil, äktenskapet mellan profeten och Aisha skedde på en tid då det var helt normalt. Det var många kungar och andra individer som var gifta med kvinnor i den åldern. Så att döma någon för något som var helt normalt på den tiden är fel och orättvist.
   Det fanns ingen kan jag tänka mig som kunde beskriva prossesen hur ett barn blev till på den tiden då det inte fanns den teknik som idag exciterar. Du tar även upp om att Koranen kopierat andra böcker, själv skulle jag säga tvärt om, då koranen är full av vetenskap som var omöjlig att veta om för ca 1400 år sedan. Men vilka böcker syftar du på, referera gärna är du snäll. Jag har en egyptisk bakgrund, turismen vid pyramiderna är en inkomstkälla för många och jag kan försäkra dig om att ingen försöker förstöra dem, men referera till någon källa som stödjer ditt påstående (vet inte vad detta har med islam att göra).
   Islam är det mest rättvisaste du kan hitta. Det står inte i koranen att bara män kommer få hustruar. Ordet Hoor betyder kamrat med vackra vita ögon. Om du kollar upp kapitel 2 vers 25 i koranen och kapitel 4 vers 57, ordet som används där betyder inte hustruar utan partner eller kamrat vilket betyder för både män och kvinnor. Om du nu kollar upp dessa verser på svenska har de översatt det till hustru, men på engelska har de översatt det till kamrat vilket är då de rätta. Men just att profeten gav oss mer detaljer om kvinnor i paradiset är just för att de lockar männen. ALLAH har sagt i flera verser att i paradiset får vi vad vi än vill, så om en kvinna vill ha flera män så får hon det. Så just för att Gud gav oss mer detaljer om kvinnor i paradiset är för att de lockar männen mer och Gud har skapat oss så Gud vet vad vi vill. Och när Gud nämner kamrat eller partner i koranen betyder det även att kvinnor får och självklart männen också. Så att Gud gav oss mer detaljer om kvinnor i paradiset är för att männen blir intresserade och lockade, det är de mänskliga naturen.
   Beck att många kvinnor lider av islam är fel men att dom lider av muslimska män som tolkat islam fel kan stämma. Men glöm inte bort att islam är den snabbast växande religionen och utav alla som konverterar sig är 75% kvinnor. Att du länkar till en kvinna som är emot/hoppat av islam tycker jag är synd. Denna kvinna går miste om mycket gott tack vare feltolkningar om islam, som tur är kan du hitta på youtube till varför andra kvinnor konverterat sig, behöver nog inte länka du hittar det säkert själv.

   Jag hoppas verkligen att du läser om sanningen om islam och en dag konverterar dig.
   Har du några fler frågor om islam kan du ställa dom här. Ber som sagt om ursäkt för det sena svaret.
   Ha en trevlig fortsättning.
   MVH

 24. Beck
 25. josef
  13 december, 2012 kl. 18:48

  Oh, man blir så förvirrad när man läser den otroligt dåliga artikeln. Så unge man värför växer islam så mycket i världens alla hörn? Värför är islam så hatad när man inte får ta emot ränta, dricka alkhohol, skada kroppen, måste vara lydig mot föräldrar, inte äta griskött som innehåller mask. Inte bråka, inte ta självmord, inte sprida fördärv på jorden. Gör du något detta hmm ja du syndar 100% säkert, genom den torra informationen du skrev. Jag va själv kritisk mot islam INNAN JAG BÖRJA LÄSA OM ISLAM, men ågrade allt ja tyckte, för att man får gå tillbaka till roten ur islam för att få saker bekräftat. Ingen bok kan utmana islam bättre än den bok gud har sänkt ner. Om du har påpekanden som du tror inte stämmer så kan vi 2 sitta ta en kaffe vid köksbordet och så kan jag bevisa alla bevis och alla viktiga fakta som finns, som forskare idag kom på men som redan stod i boken, då tror jag att du skulle gapa med din mun öppet i minuter! Ifall du är uppriktig.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: