Hem > Filosofi, Inrikespolitik, Media, Miljö, Utrikespolitik > Döda fåglar i Arkansas och Falköping

Döda fåglar i Arkansas och Falköping

Vad är det för något som har inträffat i Arkansas och Falköping? 1000-tals döda fåglar av en speciell art har trillat ned på marken i Arkansas, och ett 50-tal döda fåglar i Falköping, vid en i sådana här udda sammanhang tämligen exakt synkroniserad händelse i våra båda länder. För att vara specifik så var det endast Kajor som dog i Falköping – av yttre våld. Kajorna som obducerades var alla friska djur utan infektioner, och som alla dog av yttre våld. De döda fåglarna i Arkansas var alla av arten rödvingetrupial, och de har trillat ned på marken i flockar på olika håll i Arkansas under loppet av ett antal dagar.

Det har väckts ett internationellt intresse för de döda fåglarna i svenska Falköping som omnämns på flera amerikanska mediesajter i dag, efter att tusentals fåglar även dött på olika håll i Arkansas, USA, under några dagar sedan nyårsafton.”

Med tanke på att fåglarna i Sverige dött av yttre våld och trillat ned samtidigt i ett bostadsområde i Falköping, och med tanke på att rödvingetrupialerna i Arkansas likaledes trillat ned i flockar vid olika tillfällen, så kan man nog dra den slutsatsen att det inte kan röra sig om väder, sjukdom, infektion, svält eller nyårsraketer som orsakat simultan död bland fåglarna, som alla tillhör en och samma bestämda art i Sverige och en annan bestämd art i Arkansas. Jag har inte heller hört eller läst om att det skulle ha förekommit kraftigare explosioner som kan ha orsakat fåglarnas inre blödningar och i Arkansas måste det i så fall ha rört sig om flera chockgranatexplosioner starka nog att slå ut en hel flock fåglar på olika håll i Arkansas. Det kan inte ha rört sig om nyårsraketer i så fall, eftersom det här är så lokala fenomen som inte har upprepats på andra håll och för att chockverkan från en nyårsraket är så pass begränsad. Då återstår det endast att den svenska och amerikanska militären testat ett nytt sorts chockvapen i hemlighet i bostadsområden i Falköping och Arkansas simultant, alternativt att det var Gud som låg bakom vilket faktiskt framstår som troligare än den långsökta teorin om hemliga militära tester eller övningar i bebodda områden i Sverige och USA. Det är för övrigt symptomatiskt att man i Sverige reagerar med att låta obducera fåglarna medan man i USA hänvänder sig till det övernaturliga och ser tecken på världens snara undergång. Varför kan man inte göra både och, och både hänvända sig till det övernaturliga och vetenskapen? Enligt SR; Ekot så har det gjorts ”analyser” i Arkansas, men analyser om de är obduktioner bör rimligen kallas för obduktioner. Har de obducerat ett större antal döda rödvingetrupialer i Arkansas? I så fall skulle jag vilja veta resultatet av obduktionerna! Jag ser en obduktion av fåglarna i Sverige och USA som ett ypperligt tillfälle att bevisa Guds existens för skeptiker och humanister, mest för att få ett tillfälle att gnugga in det i ansiktet på dem! Men för att kunna göra det måste man först obducera fåglarna i Arkansas.

Källor:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4277199

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4276856

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4275692

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 6/1/2011

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: