Hem > Brott och straff, etnisk rensning, Inrikespolitik, Ryssland, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Jag är ingen jävla mördare, men jag är kapabel till folkmord.

Jag är ingen jävla mördare, men jag är kapabel till folkmord.

Jag är tyckopat, inte psykopat! Missta er inte, jag är ingen jävla mördare, men jag är kapabel till folkmord. Att säga att man inte är kapabel till folkmord är att säga att tyskarna är predisponerade eller predestinerade till folkmord, och det vore rasistiskt. Håller inte alla jävla relativister, socialister och liberaler med om det? Alla är förmögna till folkmord! Frågan är om man gör det eller inte, det är det som är avgörande. Det hjälper ju förstås att vara psykopat, som Hitler och den högsta naziledningen, eller att ledas av psykopater. Det gäller att välja det goda och inte göra som i Rwanda, Sovjetunionen under Stalin, eller i Nazityskland. Ett bra vaccin är att ha en bra uppväxt och att vara väluppfostrad. Att få en fostran som Hitler eller Goebbels, eller snart sagt var och varannan Nazi-topp i Nazityskland, där man har fått lära sig av sin mor att världen är till för sig själv, och kanske att man hade en våldsam och auktoritär far som Hitlers, leder i allmänhet mycket rakare till helvetet, eller i alla fall fördärvet. Men en bra uppväxt är inget ofelbart vaccin! En starkt etisk moral är också ett gott vaccin som även det har med uppväxtförhållanden att göra, men det spelar ingen roll, man kan ändå välja fel och följa den banala ondskans spår. Nationalkaraktär är en starkt bidragande orsak till att saker går fel, men den är inte hela förklaringen! Det börjar på individnivå och i familjen och slutar med ens egna val.

Om någonting händer min familj, så kommer jag efter Putins barn! Som jag sade så kan jag också välja att göra det onda, det kan alla människor! Jag är inte rädd för min egen själs undergång! Ryssar och andra spaggar ser oss svenskar som bytesdjur när de jagar för nöjes skull, de tar då till hjälp ondskans makter eftersom de ger sig på minderåriga och kvinnor, i mitt specifika fall skulle de nog anonymt i det fördolda ge sig på min familj på det mest groteska sätt med sann skadeglädje och genuin Djävulsondska, troendes att jag är predestinerad att förbli en mus som inte kommer att ge tillbaka med samma eller liknande mynt. Det är därför som deras länder är förbannade av Gud, och inte vårt idag. Jag föreslår att de lär sig av historien från bara 65 år tillbaka istället för att vara sådana historierevisionister! Jag förväntar mig att ni vågar möta mig istället för min systers småbarn, era peddos! Jag föredrar att det ödesmötet sker på lika villkor, eftersom det inte är krig spaggedjävlar. (Men det är klart, att de skulle ge mig en ärlig chans är ungefär lika sannolikt som att svenska folket plötsligt skulle fira midsommar vid jul, lol. Men ni vet var Jag är, var är Ni?). Man får ta vad man får, eller som vikingarna sade: ”Fänad dör, fränder dör, själv dör du även; ett vet jag som aldrig dör; dom över död man.” Citat Hávamál. Är man inte en man så är man inte en man, och ryssen är inte män! Hur kan ni tro att ge er på enbart kvinnor och barn gör er till män? Ert lands manliga befolkning är en bred kloakring bokstavligt och bildligt talat! Ni, tillsammans med västmakterna, har drivit oss så långt att även om vi gasade ihjäl era sorgliga rövringsslappa arslen så skulle vi ha en större chans att komma in i himlen än ni har! Och Gud skulle tillåta oss att mörda er också, precis som han tillät Nazityskland att mörda er! Konsekvenserna för oss är en annan sak. Jag räknar med en kula i skallen i en bunker någonstans! Men gå inte och få hybris för det, priset för er skulle bli mycket högt, vi skulle inte tillåta att ni glömmer det!

Det som skiljer en historierevisionist från en historiker är inte nödvändigtvis att han är biased, för det kan även en historiker vara (och är väl oftast). Det som skiljer är att en historiker inte utelämnar fakta som är misshagliga för historikern, han tar med allt eftersom han vet att om han utelämnar något så kommer det att ”come back and bite his ars”! Det vet inte historierevisionisten. Det är naturligtvis en gradfråga, men ju mer integritet historikern har genom att inte utelämna fakta – som han ändå kan försöka komma runt genom argumentation till skillnad från historierevisionisten som bara utelämnar den – desto bättre historiker. Citat; Roger Klang

Sedan kan ni säga till ert folk och till er själva att jag sprang fram och tillbaka i mitt rum i bunkern viftandes med pistolen i handen, ynkandes och gnällandes; ”jag kan inte göra det, jag kan inte göra det”, varefter jag lät en underordnad soldat sätta ett skott i huvudet på mig istället.

Känns det igen? Trodde väl inte det! Låt mig ge ett exempel på en historiker som är biased men ärlig; Antony Beevor. Läs honom och lär av honom, Putin!

Jag hoppas att det här inlägget klargör var jag står om någonting händer min familj eller dem jag bryr mig om? Allt handlar om vad man fattar för beslut. Jag kommer att reagera reaktivt på någonting sådant! Om någon är förmögen att störta den illiberala demokratin, så är det jag! Jag kan skaffa mig makt vilken dag jag vill, men jag vill inte just nu.

Mvh Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 28/11/2010

Annonser
 1. orren
  6 december, 2010 kl. 14:47

  ёпрст, да кому вы в рёвхолет вкнуллились

 2. orren
  6 december, 2010 kl. 15:19

  отляжь от нашово фустырьланду твой нацист.
  вы для нас экзотические хомячки с длинными соплями

 3. 6 december, 2010 kl. 15:24

  orren :

  ёпрст, да кому вы в рёвхолет вкнуллились

  Betyder översatt med Google translate: ”eprst, men som du revholet vknullilis”

  Jag tror att jag fattar innebörden Orren, och jag ska besvara det: Som svensk måste man ha en hel del mod och ta en hel del risker för sin familj om man är eller strävar efter att vara en statsman, eftersom bland andra era metoder är så smutsiga. Jag är en kulmagnet, men jag sätter helt enkelt gränsen för när jag väljer det onda vid min familjs säkerhet! Ni däremot tar inga risker, eftersom vi aldrig utan en mycket god anledning från er, tar till ogudaktiga medel. Men ni har ju era spaggar i tjetjenerna, och dem är ännu värre än er. Ni vet alltså hur det känns att vara i våra kläder. Skillnaden mellan er ryssar och oss svenskar är att de bästa av oss vägrar att ta ut den behandling vi blir utsatta för av er, på någon oskyldig typ islänningarna! Ni däremot vänder röven till tjetjenerna och spyr ut djävulsgalla på oss nordbor och tyskar. Hur ska då Gud eller jag kunna ta ert parti? Fråga dig själv om du och dina likar är den bästa bland er ryssar, är du det och ändå tar till sådana medel som ni gör så säger jag bara – Touché!

  Mvh Roger Klang

 4. orren
  6 december, 2010 kl. 16:57

  продолжай в том же духе – если не Войну и мир – уж Красную комнату (Det Röda rummet) точно напишешь.
  Забирайте себе хоть всех чеченов вместе с их ипучею чичляндией – русские будут только благодарны. А кто тронет мне исландца хоть одного – лично ноги выдерну и глаз на румпу натяну.

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: