Vaddå, jag inte bryr mig?

Vad hände med de rödröda från 70-talet, i Sverige, har de lärt sig av historien? En del av dem, som Margot Wallström, har egen erfarenhet av att verka i extremvänsterrörelser i Sverige, och utomlands.

Citat “Medlöparna”: ”För att helt förändra den gamla bykulturen i södra Vietnam sändes omkring en miljon människor tillbaka till landsbygden. Men det skulle bli värre. Medelklassen skulle elimineras. Fjärde partikongressen i Hanoi i december 1976 beslutade att Saigons befolkning skulle minskas med 500 000. I april året efter konstaterade den vietnamesiska tidskriften Vietnam Courier att Saigons befolkning minskat med en miljon. Målet var att slutgiltigt ”omgruppera” tio miljoner människor. André Glucksmann, tidigare fransk Hanoibeundrare och nyfilosof, skrev efter en studieresa till södra Vietnam: ”Vietnam är inte ett blodbad, men ett hav av tårar!” Plötsligt en dag fanns inga blinda, halta och sinnessjuka på Saigons gator. De ”oproduktiva” skulle skickas bort för att aldrig mer påträffas, enligt Gelinas. De sändes till ön Phu Quoc. Ryktet påstår att man kastade så många som möjligt överbord på väg till ön, och lämnade dem för att drunkna. Bara nyttiga människor hade en plats i det nya socialistiska samhället.”

Så gick det alltså med skötebarnet Vietnam efter att amerikanarna hade dragit sig ur! Var det vad Margot Wallström och company hade trott skulle hända? Men kanske ännu viktigare, vilka ståndpunkter tar S och V idag i krig som leds av USA mot insurgenter likt Viet Cong, i f.d. totalitära stater? Egentligen höll de sig till att stöda den politiska delen – FNL – men det är samma sak. De svenska socialisterna brinner lika mycket för insurgenter i Afghanistan, Irak och Palestina, som de en gång gjorde för Viet Cong! De svenska socialisterna gör allt för att begå samma misstag som under Vietnamkriget och med Kampuchea (Kambodja, Röda Khmererna). Och allt talar för att palestinierna, med Hamas som yxa, skulle utplåna judarna totalt om de hade kunnat. De säger ju själva att det är deras mål! Detta ignoreras lika intensivt som någonsin FNL:s uttalade eller underförstådda mål ignorerades av (s). Lars Ohly har ett utopiskt förhållande till talibanerna i Afghanistan och det amerikanska krigets ”omoral” där, som han ser det. Det skulle sluta i katastrof för det afghanska folket om talibanerna fick fritt spelrum genom att vi drog tillbaka vår styrka i förtid och USA drog tillbaka sina. Det vore egoistiskt av Obama om han gjorde det! Det återstår bara att bevisas med vilken råhet talibanerna kommer att gå fram, och det kommer det kanske att göras också. Lars Ohly tror att talibanerna kommer att sätta på sig silkesvantarna bara vi drar oss ur, på samma sätt som socialisterna inte förstod ondskan under Vietnamkonflikten så förstår de inte talibanernas ondska. Se vad som hände i Vietnam och lär er! Ni feltolkade ondskans ursprung för att ni hade ideologiska skygglappar på er! Samma sak tror både Socialdemokraterna och V ska hända i Israel-Palestina, att Hamas ska sätta på sig silkesvantarna bara Israel lägger ned vapnen. USA må ha många brister idag, men de är inte lika dåliga som talibanerna! Därför kan de fortfarande göra nytta i vissa regioner och länder! Ondska är en gradfråga.

”En eftergiftspolitiker är en politiker som matar en krokodil i hopp om att den ska äta honom sist” citat Winston Churchill.

Det kanske är att slå in öppna dörrar att säga det här, men… kanske det är eftergiftspolitiker som s, v och mp är idag? Moderaterna, fp, c, och kd är också eftergiftspolitiker, men då mot USA och EU. Socialdemokraterna, v och mp är också eftergiftspolitiker mot EU, men inte mot USA direkt, däremot mot diverse förtryckar- och mördarregimer samt terrororganisationer. Vansinne! Vilket land jag är född i!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 20/11/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: