Mina ordspråk om Islam

Islamisterna har helt enkelt bestämt sig för att vadhelst ondskans handlande de än tar sig till, så är det sanktionerat av profeten genom hans efterlämnade bok Koranen, och är därmed Guds vilja. Det är därför som det kallas för “politisk Islam”!  

Hedersmord och självmordsbombningar kommer inte från vilken Gud man har, det kommer inifrån förövarna själva – det som försiggår i deras huvuden och hjärta, det är därför som även somliga kristna människor i mellanöstern praktiserar hedersmord. Allah eller den kristna guden blir aldrig tillfrågad om vad som är rätt i åsiktsförtryckande kulturer och av åsiktsförtryckande individer. 

Islamisterna tror att de är rättfärdiga, trots ett bagage som mullornas utarmade Afghanistan och ett allt mer marginaliserat Iran. Antingen så är det Gud som ger välfärd för folk efter förtjänst och vi är välsignade här i Sverige, eller så är vi bättre än de flesta av er på ett icke moraliserande sätt. Det är bara för er att välja!

Krig är den metod som talibanerna använder för att hålla kontroll på sina kvinnor, därför kan man inte vinna tvisten mellan islamismen och den sekulariserade världen på deras hemmaplan, man kan bara förlora – om man lägger sig! Våld mot kvinnorna, våld mot de skolgående flickebarnen, våld mot den utpekade fienden, all slags våld fungerar eftersom kvinnor är känsliga för onödigt våld. 

Det finns välsignade människor i alla länder! De bästa människorna i eller från arabvärlden och Afrika är 10 ggr bättre än de bästa av oss svenskar. Men inga av dessa är muslimer, för muslim är man bara om man är exkluderande. Samtidigt så är de sämsta från dessa nationer 10 ggr sämre än de sämsta svenskar, men alla är inte muslimer. Men det finns tyvärr många gånger färre riktigt goda arabiska män, än det finns riktigt onda.

Att skapa kontroll över sina kvinnor är tänkt att dämpa vreden och maktlösheten man känner, även när man har makt. Men saken är den att hur långt ner ett land än sjunker i kvinnoförtrycksträsket så dämpas ändå inte vreden ett uns. Man är vred på vad man uppfattar som feministiska kvinnor, på liberala politiker och journalister, ja på hela västvärlden. Till sist finner man sig kastandes dödliga stenar mot en våldtagen ung flicka, lika vred som alltid ens förfäder var under betydligt friare tider.  

Gud har gett oss människor en fri vilja för att vi ska kunna välja honom självmant alt. förskjuta honom, och ingen har rätt att ta ifrån sin syster eller dotter hennes Gudagivna rätt att göra detsamma. En kvinna har rätt att välja att gå i slöja, men hon har också en Gudagiven rätt att välja bort densamma! Jag slåss för invandrarkvinnornas frihet att välja slöja, men också för deras frihet att välja en man efter egna preferenser. 

Jag tror att Gud är en patriotisk konservativt liberalekonomisk ”hjärtlös” dödsstraffsanhängare i Sverige, men en liberal, flörtig landsförrädisk vacker kvinna i arabvärlden som lämnar sitt land, allt på grund av hur världen ser ut och för att somliga får betala priset för andras ”självförverkligande”, nämligen de nämnda!

Religion och politik ska hållas isär! Redan Jesus Kristus sade ”ge kejsaren vad kejsaren tillkommer, och Gud vad Gud tillkommer”. (Man kan väl knappast säga att Jesus Kristus bekände sig till Kristendomen, som religion, eller?) Men som vi alla vet var Jesus en föregångare i etiska och moraliska frågor, resten av oss lärde sig inte att skilja stat från religion förrän vid upplysningstiden, och då skedde det inte i Galiléen eller Judéen, utan i Europa och Amerika. Roger Klang utvecklar bloggaren Dick Erixons tankar.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: