Hem > Brott och straff, ekonomi, Media, Utrikespolitik, Waterboarding > Der Spiegel triumferar och fyrar av en bredsida mot USA

Der Spiegel triumferar och fyrar av en bredsida mot USA

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4177777

”God natt Amerika, USA:s förtvivlade stater!” Så löd rubriken på Der Spiegels artikel. Sedan brer de på med hur undergången inletts med Reagan och kulminerat idag med en statsskuld som ökar med 3,2 miljarder dollar och en arbetslöshet som ökar med 7 300 personer, om dagen. Och mycket mer fakta. Snacka om att gnugga in det i fejset! Till detta ska läggas det socialistiskt motiverade tyckandets ”triumferande” på Der Spiegel. Men socialism kan inte triumfera över kapitalism, ännu mindre kan kommunism triumfera över kapitalism! Kommunism och kapitalism är två ytterligheter. En kapitalistisk stat ger ojämförligen störst välstånd för största möjliga antal människor, och kapitalismen lever längre än både kommunism och socialism. Men kommunism fungerar nödtorftigt, för en tid inte mycket längre än det ursprungliga revolutionära ledarskapet. Socialism kan till och med ge en viss levnadstandard om den kombineras med kapitalism, typ som i Sverige. Fast om och när en kapitalistisk och sant Gudfruktig stat som det klassiska USA har Baisse, så har den mer investeringsfientliga socialistiska statens Hausse ett lägre välståndsindex än i detta USA:s Baisse, för att inte tala om den socialistiska statens ännu lägre välståndsindex vid Baisse. (Hausse = högkonjunktur, Baisse = lågkonjunktur)

Der Spiegel – Behandla inte USA som dem har behandlat er! Dessutom så är det inte det amerikanska systemet som är orsaken till USA:s ekonomiska tillbakagång.

Jag har sagt öppet sedan 2008 att Amerika kommer att få betala för sina synder (statstortyren och republikaners försvar för den än idag i USA, och mobbingen i form av den ekonomiska utpressningen av Tyskland och Skandinavien, och att de beter sig allmänt som skitstövlar idag)och att USA inte kommer att återhämta sig. För Der Spiegels kommentator har det precis gått upp ett ljus att USA inte kommer att återhämta sig från krisen. Därför så är det mig man bör tro, när jag säger att det inte är det kapitalistiska systemet som orsakat USA:s permanenta ekonomiska regression, och inte tro Der Spiegel, som triumferar över att deras eget socialistiska system överlevt USA:s. Tvärtom så har USA:s ekonomiska system försenat en ekonomisk nedgång i USA. Det som har hänt eller kommer att hända USA kan hända Tyskland om de inte passar sig. Pröva bara att gå emot Gud så får ni själva smaka på konsekvenserna, som Tyskland fick efter sammanbrottet 1945! Det som tyskarna gjorde under kriget var det värsta man kunde göra som människa, tätt därefter kommer talibanernas kvinno- och åsiktsförtryck och sporadiska mördarkillingstreaks, samt Nordafrikanernas könsstympning av de egna små flickebarnen. Hur man än gör så får man skörda frukterna av vad man gör! Det kommer från Gud som en konsekvens i form av kronisk fattigdom och svält och död för kvinno- och åsiktsförtryckarna, och välstånd för svenskarna och tyskarna. Se er runt om i världen och jämför människors relativa välbefinnande och välstånd med hur de behandlar sina medmänniskor och sina fiender, så kommer ni att förstå sambandet mellan godhet och allmänt välstånd! (Med undantag för regelrätta slavstater. Men dessa får betala i efterskott, typ Nazityskland, apartheid-Sydafrika, och vi får se vad som händer med Abu Dhabi m.fl. små oljeländer i arabvärlden, om de ens har allmänt välstånd för den etniskt inhemska befolkningen idag och inte bara det totala ”klassamhället”(*). Sista ordet är inte sagt än.) Historien visar att så fort förtryck börjar göra sig gällande i en mäktig och rik stat, och då främst sexuellt kvinnoförtryck, så går den staten under som stormakt. Det är mera komplicerat än så, men ni kan vara säkra på att Amerika före 2001 var välsignat av Gud därför att många amerikanares inre tankar och känsloliv var ett under av godhet, utan att de släppte fram det onda i världen för det, där av deras många krig mot förtryckarstater. Sedan får socialisterna säga vad dem vill, jag vet att det var så! Idag är USA som Der Spiegel poängterar, fullt av hat. USA har fjärmat sig ifrån Gud, men de tror att de har närmat sig Gud.

(*)Man kan använda ordet klassamhälle enbart om feodalstater och oljestater, inte om västerländska demokratier, för i de västerländska demokratierna har vi ett rörligt klassamhälle där fattiga kan bli rika och rika bli fattiga, arvet betyder inte lika mycket här.

Socialisterna på Sveriges Radio hakar på Der Spiegel och triumferar skamlöst i ansiktet på USA, fast bakom axeln på tyskarna, eftersom de inte vågar stå upp för vad de själva alltid har ansett. Jag däremot är en rättvisans ängel, inte en hämndens ängel!

 Vi ska hålla rövhålet tight, vi ska inte släppa oss som en gasstinn kossa! Vi ska behandla Amerika bättre än Amerika behandlat oss de sista nio åren! Men ni ska ändå inte tro att dollarn blir lättare att komma över, som den var i 20-talets Tyskland tack vare de fredsälskande amerikanarnas ekonomiska bistånd till ert kära Tyskland (och Frankrike) för att vi européer skulle kunna undgå krig! Amerikanarna kommer inte plötsligt att förändras till det bättre, som de en gång gjorde till det sämre. Det är inte så det fungerar. Vi går alla mot det oundvikliga slutet som USA har börjat sin färd mot – kvinnoförtrycket. Det gäller bara att härda ut så länge som möjligt för våra själars skull! Men USA är inte helt uträknade! Militärt är de starkare än någonsin. Varför vill ni dra på er deras vrede? Vill ni ha krig så behöver ni inte gå en massa omvägar!

[När jag säger USA och statstortyr, så menar jag skendränkningen eller ”waterboardingen” på Guantanamo, jag menar inte Abu Ghraib. Amerikanarna ska inte ha någon major skit för Abu Ghraib, där förekom ingen organiserad tortyr från amerikanernas håll, det var bara en tillåtande miljö för spaggepsykande och förnedrande av fångar. Förvisso var det förkastligt, men anklagelserna gäller tortyr, och det verkar inte amerikanarna ha åsamkat någon person i neurologisk mening. Jag använder mig av samma välkända bildbevis som många vänsteranhängare använt som bildbevis för tortyr. Det finns så många bilder, men på ingen av dem utstår någon människa fysisk smärta. Se bilden nedan!]

Abu Ghraib-tortyr?

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 15/11/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: