Hem > Inrikespolitik, Media > Personvals-systemet till riksdagsvalet fortfarande bristfälligt – med flit!

Personvals-systemet till riksdagsvalet fortfarande bristfälligt – med flit!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3973566

”Skånepartiets valutskick polisanmält

Skånepartiets valutskick, som började delas ut i veckan, har polisanmälts. På omslaget syns en tecknad bild av Mona Sahlin i slöja, skriver Sydsvenskan.

Folkpartisten Philip Sandberg i Lund har polisanmält Skånepartiet. I brevet kränks Mona Sahlin och muslimer svartmålas som kollektiv, säger han.

Skånepartiet skyller många samhällsproblem på invandringen.

Postens jurister har inte bedömt att innehållet i Skånepartiets utskick strider mot lagen.” Citat SR; Ekot

När ska den här häxjakten, som det nästan är fråga om, på vissa tvivelaktiga men (i alla fall för tillfället) demokratiska organisationer och medborgare avklinga? Vad är det egentligen för mening med att polisanmäla för hets mot folkgrupp när det inte är fråga om hets mot folkgrupp? Lagen fungerar inte väl, men än så länge är det inte frågan om en riktig häxprocess, för domstolarna är klara och tydliga med att man inte kan tolka lagen om hets mot folkgrupp hur som helst. Domstolarna har integritet, och det är den myndighet som jag har störst förtroende för, tillsammans med försvarsmakten, under rådande kriterier för hur man kan döma och till hur långa straff man kan döma ut. Må så vara att domstolarna dömer för lindrigt och att de kunde ha utdömt maxstraffet lite oftare när det är befogat. Men deras integritet är det inget fel på, som sagt var.

Folkpartisten Philip Sandberg är bara mediekåt. Det jag kunde utläsa om Mona Sahlin i mitt kaffesumpsindränkta sophinksslängda skånepartistiska valutskick, som jag plockade upp ur hinken för att studera, var följande:

”Ska Mona bestämma över Skåne. Mona Sahlin har frivilligt tagit på sig den islamiska slöjan. Ett självständigt Skåne blir oåtkomligt för Mona.”

Och:

”Öknens lag, Fru Toblerone, skall ej rå i ett fritt Skåne.”

Och så var det förstås bilden på Mona iklädd Burqa. Varför anmäler Philip Sandberg det, om inte Philip själv har en negativ stereotypisk bild av muslimer? Mona Sahlin iklädd Burqa borde ju vara en ära för Sahlin, och inte en kränkning. Och är Mona så usel att Muslimer känner sig svartmålade av bilden? Jag ser ingen anledning att anmäla för hets mot folkgrupp, trots att Herslows avsikt var att förolämpa. Förolämpa är inte samma sak som hets mot folkgrupp.

Jag har sett på Sverigedemokraternas valsedlar (Sverigedemokraterna som jag inte ska rösta på) och konstaterat att de faktiskt är mer interndemokratiska än övriga partier som aspirerar på att komma in i eller stanna i riksdagen. På SD:s valsedlar till kommunfullmäktige och Landstingsvalet står enbart skåningar listade precis som det ska vara, men till skillnad från de borgerliga och de rödgröna partierna så kan man personrösta på rikspopulära personer som Stellan Bojerud från Sundbyberg och ett antal andra mindre kända personligheter utanför Skåne i riksdagsvalet. Det gör att Jimmie Åkesson tar en beräknad risk att puttas ned på listan, eftersom hela Sverige får personrösta på stellan Bojerud t.ex.. På Alliansens och de rödgrönas listor kan bara de som kommer från samma landskap som t.ex. Maud Olofsson putta ned henne från listan, men eftersom inga andra landskaps väljare kan göra detsamma så är risken minimal att hon halkar ned på listan. Jag vet att Alliansregeringen har vetat om länge att det system som vi har idag är mindre demokratiskt, jag har personligen påtalat det för dem flera gånger, och de vet vem jag är och känner till det jag skriver till dem, eftersom jag skriver två till fyra brev i veckan till dem i normala fall. Men de vill helt enkelt inte att det ska vara möjligt för dem att förlora makten inom sitt parti, eftersom om de ändrar på människors möjligheter att personrösta i riksdagsvalen så måste de ändra på valsystemet i internvalen till vilka som ska stå på valsedlarna. I så fall så riskerar de att bli demokratiskt nedputtade till förmån för en ”sådan som mig”.

Som ni kan utläsa i ett stycke ovan så är jag inte heller skånepartist. Jag tycker Skånepartiet är exkluderande av svenskar och inkluderande av danskar! Sådant kallas för landsförräderi. ”Svenskar” gör inte som danskarna och tar skåningarnas kvinnor samtidigt som de förtrycker sina egna och piskar dem till sexuell abstinens mot skånska män. Bara i Skåne fanns det för några år sedan 10 000 danskar gifta med en svensk eller skånsk. Nästan uteslutande rör det sig om danska män med svenska kvinnor, mycket sällan tvärtom. Hur många danska män som bara är ihop med en svensk kvinna eller flicka i Skåne, eller har varit ihop med en svensk/skånsk kvinna kan jag inte svara på. Inte heller vet jag hur många svenska kvinnor som är gifta med en dansk man i Danmark, eller hur många danska män som är gifta eller tillsammans med svenska kvinnor i resten av Sverige. Men man kan nog lugnt räkna med att de spaggarna (alltså danskarna) har tagit lika många svenska kvinnor som vilken annan stor utomeuropeisk kvinnoförtryckande invandrarnationalitet som helst i Sverige, alltså tiotusentals, right up there on the top-list med irakier och andra araber. Till Danskarna vill jag säga följande genom några citat. De kan själva läsa mellan raderna.:

Går vi mot en ondare värld eller går vi mot en godare värld? Ska vi anta att de flesta svarar Ondare?! Eftersom det kan bevisas att länder som Italien (romarna) och Egypten bland många andra en gång i tiden var tolerantare områden med människor, oavhängigt vår tidigare mörka medeltida mellanhistoria här i norr, så måste den goda sidan vara den toleranta icke-kvinnoförtryckande sidan då det som har spridit sig i världen är kvinnoförtrycket och inte friheten.

Kvinnor fungerar likadant världen över. Om de inte gjorde det så skulle araberna inte vara kvinnoförtryckare, för då hade de inte behövt vara kvinnoförtryckare.

Ondska är ingen känsla som den onde mannen känner sensibelt inom sig, han inbillar sig att han själv är god, men det enda sättet att veta är hurigenom man behandlar sina medmänniskor och fiender.

Islamister i sin extrema form är ondskans redskap! Gud vill att alla människor, även kvinnor i alla länder, själva ska få välja hur de ska leva sina liv – så länge det inte drabbar oskyldiga människor – utan att de påtvingas livsval, fängslas eller behöver sätta livet till!

Antingen kan man tolka dödskallemolnet som drogs av en nyckelpiga som att Gud redan har bestämt att gruppen invandrare anno 1990 redan är döda, eller så är det upp till mig att avgöra vem som ska dö och vem som ska få leva i efterlivet, eftersom det är jag som är nyckelpigan som drar dödskallemolnet. Det är bara för er att välja hur ni vill se på det!

”Vi kan inte riva ut en endaste sida ur livets bok, men vi kan slänga hela boken i elden” Citat Aurore Dudevant, pseudonym – George Sand, fransk 1800-talsförfattarinna.

Citat i rött av Roger Klang.

Innebörden av det jag skrivit i rött ovan gör danskarna av idag till ”poor vikings”, inte sant? De är mer lika araber än de är lika skåningar och svenskar. Men det är ju åt det hållet världen ska gå, så det är väl OK att danskarna är spaggar, och de vill ju vara det. Men det är inte OK för det att det fortsätter på det här viset med stora svenska kvinnoförluster till omvärlden, inklusive Danmark! Vi måste ändra på det så att det blir den motsatta situationen. Men hey.., det är ju bara min åsikt!

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 3/9/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: