Hem > ekonomi, Inrikespolitik > Man kan undra vad det är för röster Alliansen förväntar sig att vinna på att göda Genuskommissarierna på universiteten? Det är ju ändå inte riktig vetenskap!

Man kan undra vad det är för röster Alliansen förväntar sig att vinna på att göda Genuskommissarierna på universiteten? Det är ju ändå inte riktig vetenskap!

Man kan undra om Alliansen förväntar sig att vinna röster på detta maktöverlämnande till dessa ”Lesbianernas (de lever ju på en egen planet) heterohatets dag som Hitler hade kristallnatten-” vänsterextremisterna? Man kan undra vad det är för röster Alliansen förväntar sig att vinna? De <0,1 procenten genusvetarna och de 1-2 procenten (gissningsvis) lesbiska? De flesta homosexuella är ju män, och de säger alla att arvet är allt och miljön intet! Homosexuella män röstar borgerligt, märk väl, men dessa kan ju inte gärna gå över till SD. De har att välja på folkpartiets machoman Jan Björklund eller sofflocket. Fler människor repelleras av den borgerliga kontemporära politiken och genusvetarna, än som dras till alliansen, och vem vinner på det? SD! Nej, det här är enbart svaghet och undergivenhet av vår alliansledare och hans regering. Reinfeldt är den enda av dem som är smart nog att förstå konsekvenserna som jag beskriver dem här, men han håller tyst om dem för att han inte vill lämna ifrån sig äpplet och spiran till någon riktig statsman! Det behöver inte ens vara jag.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 22/8/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: