Hem > Brott och straff, ekonomi, Utrikespolitik > Ahmadinejad är en råtta i en säck, som man slår i golvet för att ta livet av den!

Ahmadinejad är en råtta i en säck, som man slår i golvet för att ta livet av den!

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3873480 ”Steningsmotståndare i Iran förföljs

Dödsdomen mot tvåbarnsmamman Sakineh Mohammadi Ashtiani i Iran kvarstår, trots omvärldens protester.

Hon dömdes i maj 2006 för äktenskapsbrott. Straffet kommer dock förmodligen inte att bli stening till döds, utan hon kommer troligen att hängas.

– Den här kampanjen fick för stor uppmärksamhet anser den iranska regeringen och de blev tvungna att stoppa steningen av Sakineh Mohammadi Ashtiani. Milisen som förhör henne och hennes barn använder sig av utpressning för att få namnen på de som har varit inblandade i kampanjen, säger den tyska människorättsaktivisten Mina Ahadi, som har engagerats sig i fallet.

Hon har hjälpt Sakineh Mohammadis två barn med en internationell kampanj för att uppmärksamma steningen. Även Mina Ahadis familj i Iran har blivit förhörda. Själv går hon sällan ut utan sina livvakter trots att hon är bosatt i Tyskland.

I dag blev Sakineh Mohammadis advokat kallad till Evinfängelset i Teheran på förhör.

Han har blivit anklagad för att ha låtit sig bli intervjuad av utländsk media.

– Den iranska regimen vill straffa de så kallade ansvariga för den här kampanjen, säger Mina Ahadi.

Mina Ahadi poängterar att även om steningen av Sakineh Mohammadi nu är stoppad tills vidare, innebär det inte att den inte blir av förr eller senare.

– Fallet Sakineh Mohammadi har väckt omvärlden och när den iranska regimen såg 700 000 namnunderskrifter i protestlistan har åklagaren nu ansökt om att straffet ska ändras till hängning.” Citat; SR;Ekot.

Ahmadinejad är en råtta i en säck, som man slår i golvet för att ta livet av den! En dödskalle är han! Vad är det för slags eftergift att hänga någon så som man hänger folk i Iran – genom långsam kvävning? Om jag får tag på Ahmadinejad så ska Jag hänga honom långsamt, för de mord han begått i Satans namn! Det är inte fråga om några samvetslösa mördare, som Ahmadinejad hänger upp eller stenar, det är späda kvinnor och mödrar vars enda så kallade brott är vaddå… att de har uttryckt sin av Gud givna fria vilja? Ahmadinejad måste ha världens minsta penis, och världens största penisavvund. Ahmadinejads och Väktarrådets teokrati är en av världens ondaste och omanligaste och ynkligaste regimer! Det ska bli riktigt roligt för oss normala och goda människor att se väktarrådet och regimen brinna i helvetet när de dör, för det är dit de kommer och ingen annanstans. Det är inte den som bugar djupast som står närmast Gud, nämligen!

Att skapa kontroll över sina kvinnor är tänkt att dämpa vreden och maktlösheten man känner, även när man har makt. Men saken är den att hur långt ner ett land än sjunker i kvinnoförtrycksträsket så dämpas ändå inte vreden ett uns. Man är vred på vad man uppfattar som feministiska kvinnor, på liberala politiker och journalister, ja på hela västvärlden. Till sist finner man sig kastandes dödliga stenar mot en våldtagen ung flicka, lika vred som alltid ens förfäder var under betydligt friare tider. Citat; Roger Klang.

Det är inte den som bugar djupast, som står närmast Gud! © Roger Klang

Mvh Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 23/7/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: