Hem > Brott och straff, ekonomi, etnisk rensning, Inrikespolitik, Israel-Palestina, Media, Utrikespolitik > Ship to Gaza; Turkiskt försök att förödmjuka

Ship to Gaza; Turkiskt försök att förödmjuka

”Skadade israeliska soldater visas upp

I Turkiet publicerar i dag en tidning bilder på skadade israeliska soldater under den våldsamma bordningen när fartyget Mavi Marmara var på väg till Gaza.

Under rubriken ”En kommandosoldats tårar” visas en bildserie på skadade, blödande och uppenbarligen också gråtande israeliska soldater. De ligger på golvet omgivna av aktivister, en trillar nerför en lejdare.

Bilderna har, enligt turkiska uppgifter, först raderats av israelerna som beslagtog alla kameror för att förstöra foton som man inte gillade – i det här fallet sannolikt för att Israel inte vill att bilder på dess förödmjukade soldater sprids världen över.

Men i Turkiet har man lyckats återskapa bilderna och de publiceras nu i en av landets största dagstidningar.

Enligt vittnesmål från de soldater som deltog i operationen var det aggressivt beteende från en del aktivister, att de blev angripna och var tvungna att skydda sig, som utlöste skottlossningen som dödade nio personer. Det handlade, om man får tro soldaterna, om det var de eller vi som skulle dö.

Från israelisk sida sväljer man förtreten att bilderna publiceras och i ett uttalande från armén konstateras att de visar just det som Israel har hävdat hela tiden, nämligen att det fanns folk ombord som var beredda att döda soldaterna.

I ett försök att reda ut den för Israels rykte katastrofala utgången av bordningen tillsätts nu en intern granskning, som skall undersöka förberedelserna och ordergången inför aktionen.

Däremot kommer ingen officers eller soldats agerande under bordningen att sättas under lupp, åtminstone i den utredningen.

Och Israel säger, enligt landets Washington-ambassadör, nej till den internationella granskning som FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon vill ha till stånd, enligt nyhetsbyrån Reuters.” Citat SR; Ekot http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=3760930

Aha, det är som jag alltid har trott, israelerna och israeliska soldater är människor som har känslor och kan gråta! De är tydligen inte alls som de omänskliga muslimska självmordsbombarna och mördarna. Tänk om israelerna skulle publicera bilder på gråtande manliga Gazabor som har förlorat en släkting, kusin eller något, i ett israeliskt anfall, och skriva; ”Titta på de lipsillarna, de lipar offentligt framför kamerorna som kvinnor och barn när de själva drabbas av bomber i barnsligt hopp om att få medlidande och tröstande kommentarer i världsmedia. Kärringar!” Hur skulle det ha tagits emot av den här journalisten och många, många andra? De skulle knappast kommentera det som i ovanstående artikel, den saken är klar!

På tal om lipsillar; bra karl reder sig själv heter det ju, och det innebär att en bra karl slår sig inte ihop med onda likar för att förnedra någon totalt oskyldig, likt spaggarna i ungdomsgängen från dessa arabländer alltid gör i Sverige när de kan. Och kan de inte förödmjuka oss så tar de till våld, när dem är uppenbart överlägsna i mantal. Är de färre eller vekare så uppfattar de situationen så att det är dem själva som förödmjukats (vilket det ju är, men på grund av sin egen förskyllan) och går därifrån med svansen mellan benen, och då tar de igen sin ”manlighet” i gäng nästa gång de träffar på någon oskyldig etnisk svensk ung man. Alternativt så gängvåldtar de en svensk flicka, för att komma åt oss svenska män ännu mer.

Israelisk vs palestinsk krigföring

Cum odio sui coepit veritas. Simulatque apparuit inimica est. (Sanningen väcker genast hat. Så fort den visar sig är den en fiende.) Tertullianus c:a 200 f.k.

Vad tycker ni om ”oberoende medias” artikel? Är den subjektiv, känslosvallande och partisk eller inte? (Dum fråga! ”Från israelisk sida sväljer man förtreten att bilderna publiceras” står det i artikeln. Hur vet man det? Rent önsketänkande!) Kommentera gärna här nere i pollsen.

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 7/6/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: