Hem > Brott och straff, Inrikespolitik, nyckelpiga, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Sanningen står inte att läsa uppspikad på en port ovanför inträdet till helvetet

Sanningen står inte att läsa uppspikad på en port ovanför inträdet till helvetet

Cum odio sui coepit veritas. Simulatque apparuit, inimica est. (Sanningen väcker genast hat. Så fort den visar sig, är den en fiende). Citat Tertullianus c:a 160-220 e. Kr.

1)      Spaggarna försöker få oss att inse att vi är lika dåliga som dem eller sämre, och detta gör dem på många olika sätt, bland annat genom att försöka sätta likhetstecken mellan deras kvinnoförtryck och vår kulturs sminkade fria tjejer, eller med andra ord att dem senare skulle vara förtryckta även dem på grund av sminket.

2)      Spaggarna (dvärgarna) vill dra ner oss till samma låga nivå som de själva befinner sig på eller lägre. För så fungerar alla spaggar, i synnerhet när det börjar närma sig deras klimax (big bang). De vill ta ner oss högfärdiga svenskar på jorden, som de själva skulle föredra att uttrycka sig. Och det gör de genom att knulla så många svenska tjejer som möjligt, samtidigt som de håller hårt i sina oskulder vare sig dessa vill bli kontrollerade eller inte vill.

3)      Minst 50 procent, förmodligen fler idag på grund av spaggemännens historia med våra kvinnor, av deras kvinnor kan tänka sig att ta en svensk man. Men dessa får inte gå ut själva, i synnerhet inte när det närmar sig big bang. Unga invandrarkillar däremot springer lösa och vilda i klungor på stadens gator.

4)      Spaggarna kräver att vi ger de ”säkra kvinnorna” (de slöjbärande alt. lojala) jobb i vårt etablissemang, men de håller de osäkra kvinnorna inlåsta där hemma.

Amerika får ingen second chance. Vi har inte råd, de är helt enkelt för stora och kan göra med oss som de vill. Jag tror inte ens Gud vill att vi ska ta emot dem med öppna famnen igen. Men de enda som kan rädda USA är egentligen amerikanarna själva. Om de frågar oss om en second chance så bevisar det bara att de är ett spaggeland nu. USA har länge tänkt att de skulle gå under genom kvinnoförtryck, genom sin gräns mot Mexiko mer eller mindre godvilligt från USA:s sida. De centraleuropeiska germanerna genom Italien. Och britterna genom Frankrike. Men Sverige hade tänkt sig gå under genom Belgien. Nu är ingenting av det här sant! Varje stat kommer att gå under på grund av sina egna beslut! Det kvittar egentligen hur många immigranter en stat tar emot för om landet ska gå under eller inte. Det skulle i princip kunna ankomma på en enda mäktig person, om han var Jesus-lik. Så USA får skaffa sin egen second chance genom att göra Guds vilja istället för att illvilja.

“If we ever forget that we are One Nation under God, then we will be a nation gone under.” Citat; Ronald Reagan

“History teaches that war begins when governments believe the price of aggression is cheap.” Citat; Ronald Reagan

Men priset är inte litet, Obama!

Sanningen står inte att läsa uppspikad på en port ovanför inträdet till helvetet. Det spelar ingen roll ifall man säger att man har sanningen, det som betyder någonting är att man vet vad som är gott. När man vet vad som är gott, då vet man också vem som har sanningen! Citat; Roger Klang ©

Roger Klang, Lund Scaniae Sverige, den 16/5/2010

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: