Hem > Inrikespolitik, nyckelpiga, Utrikespolitik > ”Dem som vi skyldiga äro”

”Dem som vi skyldiga äro”

Hej Jimmie Åkesson och Fredrik Reinfeldt!

Kände mig som Moderat manad att ta debatten med dig, även om jag inte är en PK-moderat som Reinfeldt. Därför skickar jag det här öppna brevet till dig Jimmie!

”Dem som vi skyldiga äro”

Jag tänkte ta tillfället i akt och stå upp för alla dem (övriga) män som inte kommer ifrån Polen, Thailand och Kina, men som ändå har fått betala för att svenska män har tagit deras döttrar eller systrar utan egen förskyllan för att de gjorde det först. Jag är inte fixerad vid kvinnostöld mot svenskar enbart, även om jag är svensk och som sådan ofta har ett svenskt perspektiv när jag ser världen, men då handlar det inte enbart om kvinnor. Det finns en anti-feministisk blogg jag följer och kommenterar på, som heter Tanja Bergqvists blogg. Tanja är väl i närheten av 40-årsstrecket och är ett resultat av en svensk far och en Bulgarisk mor. Hon har en bror också. Någon gång fick en bulgarisk bror och/eller en far till Tanjas mor betala priset för att Tanjas svenska far tog sig en bulgarisk flicka. Det var säkert helt utan förskyllan från bulgarernas sida.

Hur ställer jag då mig till det här, och andra fall med t.ex. Sydamerikanska män, f.d. öststatsmän eller afrikaner som aldrig har så mycket som rört en svensk kvinna, men som förlorat en dotter eller syster till en svensk man? Jag vet att det förekommer. Men jag vet att bland många av dessa gruppers landsmän/kvinnor så har också män valt en svensk kvinna. När det gäller länder som Bulgarien och Ungern som både är sydliga och samtidigt f.d. öststatsländer, så förekommer det en blandning av män och kvinnor som blandar sig med svenska män och kvinnor. Jag har aldrig förklarat och nämnt dem som speciella undantag när jag pratar om Européer och hur dåliga dem är! De vet själva att det inte stämmer in på dem mer än det gör på oss, det där jag snackar om när jag snackar om kvinnostöld och låsa in sina egna kvinnor. Jag vill inte ta någonting ifrån dem som har anpassat sig till svenska förhållanden på ett sätt som inte gör att vi svenska män blir grovt lidande. Ungrarna och bulgarerna t.ex. är långt bättre än danskarna är, därför accepterar jag deras länder före Danmark, trots att Danmark ligger så mycket närmare Sverige geografiskt. Men danskarna vet inte vad det handlar om, låt dem fara till helvetet! Inte för att jag tror att de bryr sig när jag stipulerar detta faktum, men de ska även få känna på hur det känns att vara i svenskarnas ställe just för att de inte bryr sig. De har verkligen dragit en nitlott i det långa loppet talibandanskarna. Men de kan alltid ändra på sig! De kunda ha kommit undan med bara den ena förlusten – kvinnorna. Men som sagt var, den handfull danska män som fått betala priset redan vill jag inte heller ta hedern ifrån, det är bara det att det är en handfull danska kvinnor med svenska män det rör sig om. De ska ändå nämnas.

I alla fall, Tanjas bror och familj kan vara så svensk han vill oavsett om han har haft 200 svenska tjejer eller är gift med en enda! De har ju visat att de har förstått i hennes och hans och hennes halva hemland. Jag vet att hon har en bror, men även om hon hade haft tio bröder så är de alla svenskar och kan gifta sig med svenskor utan att betraktas som ogudaktiga alternativt paria av mig, Kristus eller Gud. Så länge de vill vara svenskar får de vara svenskar, och vill de vara bulgarer i Sverige så går det bra det med. De är off the hook på grund av den godartade attityden hos Tanjas mors familj.

Med detta sagt så måste jag dyka ner på främlingsfientligheten i länder som Ungern med sitt nationalistiska brunparti Jobbik och Ryssland med sitt renodlade nationalistparti LDPR, överste Vladimir Zjirinovskijs så kallade liberaldemokrater. ”Bara” drygt tio procent av ryssarna har röstat på dem de senaste åren. De (Zjirinovskij) var uppe i 23 procent på 1990-talet. (Det säger lite om att opatriotisk politik (under Jeltsin) medför att människor ansluter sig till främlingsfientliga missnöjespartier. Ju mindre patriotism en statsledare har i ett mångetniskt land, desto större främlingsfientlighet i det landet! Vad säger du om den logiken Fredrik Reinfeldt?) Å andra sidan har en hel del tankegods från LDPR blivit ”mainstream” och ingår numera i flera andra ryska partiers program. Fakta hämtade från Gyllenhaals lästips. Jobbikarna och LDPR är inte goda kristna! Jobbikarna går uniformsklädda i liknande kläder som det tidiga nazistpartiet i Weimarrepubliken. Ryssland och Ungern är de två länder som har de största nationalistiska sammanslutningarna. Det vänder jag mig mot! Men det hindrar inte mig från att välkomna ungrare, och ryssar (så länge det sker på svenska villkor, vilket inte är detsamma som att bara svenska män ska få gifta sig med ryska kvinnor) och Bulgarer med flera till Sverige som våra jämlikar, bröder och systrar. Det som händer i Ungern och Ryssland är dessa länders problem och ska inte importeras till Sverige samtidigt med att människorna kommer hit! Men man måste få lov att yttra sig när ondskan visar sitt fula tryne i europeiska stater, med det i bakhuvudet att majoriteten Ungrare är goda människor. De säger att ungrarna är den folkgrupp som anpassat sig bäst, kanske förutom finnarna, till det svenska samhället när de kom på 60- 70-talet. Jag finner ingen anledning att tvivla på det! Jag umgicks med en halvungrare, med svensk mor och ungersk far, när jag var ung. Jag känner även en ungersk kvinna vars barn har en svensk far. Eazy come, eazy go.

Ungerska gardet, som filmklippet ovan visar, är den paramilitära formationen under nationalistpartiet Jobbik, som i EU-valet ifjol fick 15 procent av de ungerska väljarnas röster och om två veckor förväntas få lika mycket eller mer i det förestående ungerska parlamentsvalet.” citat; Gyllenhaals lästips. http://gyllenhaals.blogspot.com/2010/03/nationalismen-tillbaka-pa-allvar.html

Jag säger nästan aldrig en PK-mening, som den borgerliga regeringen – min regering – häver ur sig på löpande band, hur taktiskt fel det än kan tyckas vara att inte göra det och hur illa det än kan tolkas i de socialistiska antagonisternas ögon. Jag säger och gör det som är rätt i mina ögon! Om Gud hade fått bestämma så hade vi alla varit som Jesus, men Gud är realist så han står bakom mig i min politik framför alla andra, både svenskar och utlänningar. Men det är jag som får föra realpolitiken och det är jag som får stå till ansvar för den, inte Gud! Fast han hjälper mig när jag gör rätt och tillrättavisar mig när jag gör fel, han är i högsta grad delaktig i många människors framtid.

Och så har vi Sverigedemokraterna. Det kan tyckas som om inte mycket skiljer sig mellan Jimmie Åkesson och mig för en socialist, men så är inte fallet. Jimmie har en dold agenda som är mer eller mindre ond, någonting som kommer inifrån hjärtat och hjärnan, någonting som han planerar men inte säger. Det går inte att bevisa. Men Jimmie är på sätt och vis PK, eftersom han anpassar och hänger upp sin politik efter det som andra mainstreampolitiker sagt idag eller igår, typexemplet är Tage Erlanders ord ”Sverige åt svenskarna”. Han gör det för att rättfärdiga sin egen politik. Inget märkvärdigt med det kanske, gör inte jag detsamma med ekonomipristagaren till Alfred Nobels minne Amartya Sen? Jo, det gör jag. Men jag anser inte att Sverige ska vara för svenskarna enbart. Men låt mig citera mina egna brev till Alliansledarna, som även finns att läsa på min blogg, för att ni ska förstå de moraliska skillnaderna mellan Jimmie Åkesson och mig, med betoningen på moral:

””Om man aldrig slår ifrån sig så är man enbart ett offer, och ett offer kan varken hjälpa sig själv eller andra. Guds utvalda nationer kan därför inte vara pacifistiska offer!” Och; ”Världen har blivit lite trängre sedan konkurrensen om råvaror eskalerat med Kinas expansion, och Rysslands energiutpressning. Moral har blivit en handelsvara!” Är ni beredda att sälja ut er moral, i ”fredens tjänst”? För mig är det uteslutet och omöjligt, men ni tycks ju vara på god väg! Det här vill jag säga om många (de flesta?) republikanska amerikaners, och den amerikanska statens tidigare inställning till skendränkningarna, som ägde hus på Guantanamo; ”Synd bara att de har förvandlat en rätt och fel-fråga till en vänster eller höger-fråga i Amerika. Var tror ni Gud står i den här frågan? Naturligtvis inte till vänster, utan Han vill snarare att vi ska välja det som är rätt framför det som är fel, och ta parti för den moraliska sidan och Gud, som borde vara allas parti oavsett färg på flagga, hud eller politiskt parti.” Roger Klang, angående waterboarding och moral…

…“Let the glory glow – somewhere else!” Det var de gudomliga orden jag vaknade till en natt. Det betyder; “Vi svenske behöver inget krig för att bevisa att vi är män”, men vi försvarar oss om nödvändigt!

”Den som inte är mot oss är för oss!” Citat; Jesus Kristus. Och detta tidlösa ordspråk får summera min inställning till omvärlden! Jesus har förvisso även sagt; ”Den som inte är med oss är mot oss”, men ska man ta något ur sitt sammanhang, i vårt fall, så måste det förvisso vara det förstnämnda. Alla citat i rött är konstruerade av Roger Klang.

Man dömer en person på vilket sällskap han är i! Jag är inte i dåligt sällskap! Dömen i därför icke mig, på det ni själva icke må dömas! Jag vet att en del av er vill döma mig då ni inte kan bemöta min logik framgångsrikt, eftersom det är den enda utvägen för er att klamra er fast vid tanken på att en dag kunna bli statsministrar trots bristande förmågor. Men inte ens den starkaste och smartaste politiker, kan implementera rasistisk politik utan att umgås med rasistiska politiker och vara med i ett rasistiskt parti, och ni har sett min alternativa regeringsbildning, den är harmlös! Oavsett vad som händer så kommer jag aldrig att bli opportunist, om det innebär att vara medlem av Sverigedemokraterna för att jag skulle se större möjligheter där, det skulle vara som att svika Gud, för SD är ett Gudlöst 100 % pragmatiskt parti om inget annat! SD har inga principer, bara Machiavelliskt styre. Den som kunnat se att jag inte tillåter mig detta, har haft trivial förståelse av mig!”

”Ur Sverigedemokraternas principprogram:

”2. Den nationalistiska principen
Den viktigaste faktorn i ett tryggt, harmoniskt och solidariskt samhälle är den gemensamma identiteten, vilken i sin tur förutsätter en hög grad av etnisk och kulturell likhet bland befolkningen. Av det följer att den nationalistiska principen – principen om en stat, en nation – är grundläggande för sverigedemokraternas politik.”

Sverigedemokraterna definierar sig alltså som nationalister. De vill bevara den svenska kulturen intakt? (Frågan ställd till Jimmie Åkesson.) Jag är själv en patriot, men jag är ingen nationalist! Skillnaden ligger i att patriot kan vem som helst vara vars far är född i Sverige, jag är dessutom generös med uttrycket såtillvida att jag menar att den som känner fosterlandskärlek kvalificerar sig för att kalla sig för helsvensk! Så täcks båda föräldrarna in i betydelsen för svenskheten hos barnen. Nationalist kan bara etniska svenskar vara, vem nu det är!? Jag menar att den svenska kulturen, ur ett historiskt filosofiskt perspektiv, inte är värd att bevara intakt. Men detsamma gäller för immigranternas kultur! Kultur och språk är och har alltid varit ett dynamiskt fenomen i Sverige (förutom under nationalstatstiden på 1800-talet och början av 1900-talet)! Det var så på vikingatiden, och på 1500-, 1600- och 1700-talen (medeltiden vet vi mindre om), kan ni tänka er var vi skulle vara utan Hansatyskarna eller vallonerna idag? Jo, Sverige skulle inte existera som vi känner det, och vi skulle förmodligen inte vara en fri nation idag! Den som vill överleva better follow with time! Citat; Roger Klang. Utan gamla tiders etniska mixning i Sverige skulle det inte finnas något Sverige att bevara för SD. Det är oerhört viktigt att kultur förblir ett dynamiskt fenomen i Sverige av idag, även för oss svenska män om vi ska överleva, eftersom Sverige befinner sig i demografisk förändring. Det finns ingen slutgiltig lösning, vare sig denna vore i formen av påtvingad segregation, återvandring eller extermination. Nu säger förstås SD på sitt principprogram att de hellre ser assimilering framför segregering och de förespråkar naturligtvis inte exterminering, eftersom de inte är nazister de allra flesta av dem i alla fall.”

Den som vill kan själva söka på min blogg till höger för att läsa hela breven/inläggen, skriv bara in en eller en halv mening i följd och sök så kommer inläggen fram!

Till detta skall läggas till att SD och Jimmie är Danskkramare på ett sätt som påminner om landsförräderi. Allt mot muslimer och ingenting mot Danmark sätter han emot, trots att den ena gruppen inte är värre än den andra när det kommer till kvinnoförtryck och kvinnostöld som drabbar oss svenskar. Jag tror inte att Jimmie gives a rats ass about polacker, thailändare och kineser eller andra män som inte heller haft så stor tur med kvinnor, men du kan rätta mig om jag har fel Jimmie! Gå bara in på https://rogerklang.wordpress.com/ där du hittar detta inlägg och brev till dig och Reinfeldt, och kommentera. Sen har vi det faktum att Jimmie och SD för en socialistisk politik till hälften, när jag är så gott som uteslutande ekonomiskt liberalkonservativ.

Ni förstår själva vilken avgrundsdjup klyfta det finns mellan mig och SD, och detta är ändå bara de skillnader som jag kan komma på och hitta just nu. Men det kanske finns fler? Så länge som du inte erkänner thailändares, kinesers och polackers med andras rätt att existera och leva fullvärdiga liv på vår bekostnad nu, likaväl som svenska män har rätt att existera på somligas konto nu, kommer du aldrig att få min röst Jimmie! Men om du ändrar på dig så är jag beredd att omvärdera mina väljarsympatier.

Mvh Roger Klang, Lund Scaniae Sverige

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: