Hem > Utrikespolitik > Ja se dessa engelska historierevisionister!

Ja se dessa engelska historierevisionister!

http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?artikel=3505925

”Vikingagrav funnen i södra England

I södra England har man hittat en massgrav med massor av kranier i travar intill olika benstumpar. Fyndet gjordes i somras och nu är analysen klar.

Skelettdelarna kommer från män, de är cirka tusen år gamla, tydligen har de blivit halshuggna och isotopanalyser av matrester på tänderna tyder på att de nästan säkert kom från Skandinavien.

Vikingar alltså, som kanske förlorade en drabbning med lokalbefolkningen. Spännande och fantasieggande, tycker utgrävarna.” SR; Ekot

Ja se dessa engelsmän! De går igenom livet och känner recent mot skandinaver för att våra förfäder plundrade kloster och byar i Storbritannien och rövade deras kvinnor. Så helt plötsligt dyker det upp bevis för ett massmord på vikingar av de ”plundrade” civila, vikingarna som alltså upp tills nu var skurkarna i alla lägen. Hur kan civila offer ha besegrat de ohyggliga vikingarna? Naturligtvis en omöjlighet, det enda logiska är att de besegrades av en armé och därefter blev avrättade alternativt nedgjorda till sista man under striden. Den enda förmildrande omständigheten är att det skedde på engelsk mark. Men å andra sidan, med den logiken så skulle en liknande hypotetisk händelse i Irak eller afghanistan mot ett regemente engelsmän som nedgjordes till sista man av talibaner kunna rättfärdigas med samma logik!

Det handlar inte om historia, det är européer och i synnerhet engelsmännens beteende idag när de säger att Vikingarna var rövare och plundrare av civilister. Djävla historierevisionister till engelsmän! Min enda tröst är att de kommer att brinna i helvetet medan vi roar oss med deras kvinnor i himmelen, och förhoppningsvis på jorden i framtiden. Sannolikheten för att engelsmännen började och fortsatte in perpeteum förra gången också och sedan motsatte sig kärleksretaliation med våld är gigantisk. Obama är en rättvis representant för dem han företräder! Jag sade rättvis, inte rättfärdig och rättrådig. Först var det Bush med sin statstortyr, sedan kom Obama och nu ska han visa vad han går för, annars så skulle det inte vara det nya USA som jag påstår på min blogg! Jag har gjort allt vad jag kan för att det ska förbli fred, men när inte Obama vill så finns det inget mer jag kan göra. Kommer dem så kommer dem, ”the land of the grave” bildligt och bokstavligt talat, men inte genom min försorg.
Mvh Roger Klang, Lund Scanioae den 13/3/2010

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: