Hem > Brott och straff, ekonomi, Utrikespolitik > Thailändare, skippa det där Thai Rak Thai och erövra en svensk kvinna på semester när ni får chansen!

Thailändare, skippa det där Thai Rak Thai och erövra en svensk kvinna på semester när ni får chansen!

http://playrapport.se/#/video/1884022

drygt 1900 thailändskor kom till Sverige för en svensk mans skull 2009. 2002 var det 600, enligt Rapports nyhetssändning.

1900 är fortfarande försvinnande litet om man jämför med alla de manliga spaggarna som gifter sig med svenska kvinnor. Men det gör det inte mer rätt mot de thailändska männen! Det är inte bara svenskar som drar hem en thailändska, och då är 1900 ett bidrag som räknas! Till det kommer alla horkarlar som köper sex av unga prostituerade som de har korrumperat. Pedofilerna räknar jag inte ens in här, de ska inte tro att de kommer undan helvetet genom att vi normala män skulle vända på pannkakan även där! De senare (pedofilerna menar jag då) är den lägsta formen av kriminella, och kriminella ska sitta i fängelse, i deras fall mycket länge om jag får något att säga till om. Jag kommer aldrig att medverka till att något barn blir utnyttjat, varken thailändskt eller svenskt! Men hur man än ser på saken så har vår nation en skuld till Thailand även för de ”svenska” pedofilernas gärningar.

Det är inte för de svenska kvinnornas skull som jag uppmanar dem att omvärdera asiatiska män, men de borde göra det! Precis som med spaggarna mot oss svenska män, så är det samma sak med oss svenska män mot asiaterna, vi stjäl deras manlighet när vi tar deras kvinnor! De får tillbaka den när ”vi” (ni) har vänt trenden med kvinnoströmmen för dem. Jag kan bara hoppas att de inte drabbas av en släng av Djingis Khan på köpet, utan att de ger igen med samma mynt som de själva fått betalt med! Det sista världen behöver är ett nytt världskrig.

Roger Klang, Lund Scaniae den 11/2/2010

  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: