Hem > Inrikespolitik, Media > ”The Warriors, the Warriors, come out and play, wherever you are!”

”The Warriors, the Warriors, come out and play, wherever you are!”

Hej FNT-styrelsen!

Jag ville bara skriva till styrelsen i form av ett blogginlägg, i avsikt att tala om för er att det numera är bekräftat att SVT, Radiotjänst och SR, på högsta nivå följer FNT:s förehavanden och att de dessutom samverkar, eller åtminstone har gemensamma intressen genom att de alla tre bevakar FNT:s blogg. Efter att jag skrev mitt förra blogginlägg (jag hoppas verkligen att ni läser dem, annars vet ni inte vad jag talar om här) om SR; Ekots statistikförande över svenska folkets åsikter, så ändrade de med en omedelbar närmast synkroniserad verkan strategi med ”Läs här!”-länkarna så att de blev ämnesrandomiserade, istället för att konsekvent fortsätta använda dem som statistikunderbyggande material för SR. [Dessutom förekommer ”Läs här!”-knappen mera sällan från den stunden, före mitt förra blogginlägg kunde man vara säker på att allt som hade med invandrare och brott att göra t.ex. hade den här uppmaningen att trycka på en ”Läs här!”-länk (knapp) för att få tillgång till informationen i artikeln, men det ändrades från den stunden.] Det är därför uppenbart att de kalkylerar på hur stor vår bloggs besökskrets exponering mot SR;s propaganda, i förhållande till den mängd FNT-ickebesökare som inte har läst mitt förra inlägg, kan tänkas utgöra av svenska folket. Utgången är given: ”They cut their losses” för att uttrycka mig på engelska där det inte finns något bra svenskt ordspråk! Med andra mer lättförståeliga ord – de vet att majoriteten FNT-bloggläsare som samtidigt läser SR; Ekots nyheter vet att de smusslar med sanningen om deras statistikförande över svenskarnas åsikter. Men så länge som svenska folket inte läser FNT:s blogg och hemsida kommer riskerna för att bli belysta av någon annan än dem själva att vara små för SR. Eller med ännu en omskrivning; de lär sig av det jag skriver och modifierar fortlöpande sin strategi efter det! Men ni kan på samma gång vara säkra på att de inte självmant kommer att mediebelysa FNT som företeelse, förrän vi har blivit så stora att de kalkylerar med att förlora mer än de vinner på att fortsätta mörka oss i nyhets- och TV-sammanhang. När den dagen kommer så hoppas jag att ni inte har för mycket skelett i garderoben, mina vänner, för då kommer de inte att i huvudsak exponera FNT, utan istället FNT:s medarbetare och styrelse!

SVT, SR och RIKAB om några vet att hur mycket mediebelysning en grupp får – må den vara positiv eller negativ, det är delvis utanför deras kontroll som ni kan förstå genom FNT:s existens och medlemmarnas åsikter – är direkt avgörande för vilken framgång gruppen ska få. Om de inte får någon medietid alls så tynar de bort. På så sätt styr SVT/SR Sverige över ett långsiktigt perspektiv nästan mer än riksdag och regering gör. Ska man komma åt socialiseringen och den politiska korrektheten i samhället, så ska man först och främst angripa SVT, inte SAP (S). Man kallar inte media för ”den tredje statsmakten” för intet! Men de enda stora media som har en politisk agenda i medievärlden är statstelevisionen och statsradio. Man kan lugnt säga att folk inte förstår hur allvarligt det här är. Ni får gärna publicera det här brevet på FNT-bloggen! Jag tycker att det är bättre ifall ni gör det, än att jag gör det, för er bloggaktiva delaktighets skull. Och bifoga gärna en kommentar, så att folk förstår att det här inte bara är en tokig ensam bloggares subjektiva åsikter om vår hederliga gamla kära Sveriges Radio, utan en kamp om demokratins existens.

Anledningen till att Radiotjänst och SVT inte mediebelyser FNT är densamma som anledningen till att de inte mediebelyser sitt eget Radiotjänsts ”Åsiktstorget” som finns på nätet. (Det är inte många som besöker Åsiktstorget, betydligt mindre än det är folk som besöker FNT:s blogg antagligen, men det är svårt att avgöra då de inte är ärliga nog på Radiotjänst att förse sin hemsida med en besöksräknare, som FNT har på sin hemsida.) Det är medieobelyst de vill ha sitt ”Åsiktstorget” (och FNT:s hemsida), för det ger så få besökare som möjligt till hemsidorna, och de vet att majoriteten besökare alltid kommer att vara negativa till SVT, SR och Radiotjänst oavsett hur många som besöker och klottrar både på ”Åsiktstorget” och FNT:s hemsidor. Samtidigt, ”tack vare” att Åsiktstorget ens existerar på nätet, så kan de peka på att de ”faktiskt” har en fri diskussion om SVT och Radiotjänst, så att ingen kan angripa dem i det stora mediet – TV.

Jag inbjuder härmed RIKAB, SVT och SR:s chefer till diskussion på FNT:s blogg, när vi nu har konstaterat att de läser den! ”Ordet är fritt, och den som äger ordet har makten” Citat; Roger Klang. Låtom därför oss på FNT äga ordet. Radiotjänsts ”Åsiktstorget” är ju inte ett medium som SVT:s högsta chefer kommer att diskutera med oss i, så de måste ha förståelse för vår begäran.

(Rubriken till det här inlägget är en monologreplik från slutscenen på kultfilmen ”the warriors” från 1979, om gängkrig i New York. Alla grabbar i min ålder har sett den! Jag har spelat in och inhandlat runt 1600 filmer, men de vill helt enkelt inte sända den och den går tydligen inte att köpa, så jag har den inte i min samling.)

Mvh Roger Klang, Lund Scaniae den 30/1/2010

OBS! Det var fem arbetsdagar sedan jag skrev färdigt det här inlägget och skickade det till FNT, och det var den 25/1 som jag skrev mitt senaste blogginlägg, ”Allmänheten i Radio och TV:s tjänst?”, där jag exponerade SR; Ekot. Men FNT läser inte sina mejl särskilt ofta, därför så publicerar jag nu det här inlägget själv istället, jag har befogenheter till det. Strategin som SR; Ekots chefer har, är dynamisk, så det jag skrev om den 30/1 är inte säkert gäller idag eller imorgon. De närtida förändringarna på Ekot efter mitt förra blogginlägg var emellertid mycket tydliga och de var inte föremål för en tolkningsfråga! Men om du som läser FNT:s blogg, och har följt med SR; Ekots nyhetsrapportering på nätet redan innan jag publicerade mitt förra inlägg, vill styrka vad jag säger, är välkommen att göra så i kommentarsfältet!

Roger Klang, Lund Scaniae 4/2/2010 http://www.ingentvavgift.se/ Se även permanentlänken till höger på bloggsidan!

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: