Hem > Inrikespolitik, Media, Ryssland, Utrikespolitik > Det som är viktigt för oss människor är att vi vakar, inte att vi skapar masshysteri!

Det som är viktigt för oss människor är att vi vakar, inte att vi skapar masshysteri!

Följande avskräckande artikel om David Wilkerson, grundare av Times Square Church i New York, och hans profetior ville jag kommentera på Världen Idag:s tidning. Men jag lyckades inte med att få kommentaren publicerad trots att jag aldrig tidigare blivit censurerad i deras nättidning. Varför då? Jag insåg inte att artikeln var en ”trosartikel”, och jag skrev fel kommentar! Men jag tycker att det är viktigt att inte låta sådan skrämselpropaganda få skrämma upp vanliga människor, så därför återger jag artikeln och kommentarerna ord för ord här på min blogg. Jag ser inte Wilkerson som en profet, och jag ser inte den svensk-norske Anton Johansson som en siare! Wilkerson feed on people´s fear. Förvisso tror även jag på 1000-årsriket och den maktpolitiska turbulensen genom krig som föregår den, men allt man behöver veta om det står i skrifterna. Det är ingen som vet när den tiden kommer! Trots dagens varningstecken som säger att 1000-årsriket kommer snart, så kan den lika gärna komma om flera hundra år. Det som är viktigt för oss människor är att vi vakar, inte att vi skapar masshysteri.

http://www.varldenidag.se/index.php?option=com_content&task=view&id=5374&Itemid=28

Profetiska varningsord

I mars i år förutsade David Wilkerson att en världsvid katastrof kommer att hända inom kort. ”Den kommer att bli så skräckinjagande att vi alla kommer att skaka – till och med de mest gudfruktiga ibland oss” sade Wilkerson.
Hur ska en sådan profetia bedömas? Frågan är hur trovärdig Wilkerson är och om han har haft rätt tidigare. Wilkersons goda renommé i många kristna sammanhang och hans förutsägelser i boken ”Synen” – där han i förväg beskrev utvecklingen på en rad olika områden är då värda att notera.

Andra dramatiska förutsägelser finns i en bok som kom i nytryck på Marcus förlag år 2002. I boken Dom över Sverige är olika profetior om Sverige sammanställda. Florentinus Hällzon skriver om den svensk-norske fiskarbonden Anton Johansson som i början av förra seklet förutsåg flera krig.
Natten till den 14 november år 1907 fick han i en syn se flera världskrig utspela sig. Han såg först hur ett krig skulle blossa upp mellan Österrike-Ungern och Serbien, och hur socialismen därefter skulle sprida sig
i världen.
Dessa syner nådde ända till det norska stortinget. En stortingsman med efternamnet Buen gjorde narr av honom och menade att de borgerliga partierna använde hans förutsägelser för att försöka höja militärbudgeten. När det första världskriget utbröt ett år senare var det inte lika många i stortinget som hånade honom.

Stortingsmannen H Lund från Finnmark beskriver hur han år 1912 fick besök av Anton Johansson, som hade promenerat sex mil för att berätta vilka olyckor som väntade världen. Även i Sverige blev Anton Johanssons profetior kända. ”Krigsprofeten blef sannspådd” skrev Svenska Dagbladet den 11 augusti 1914.
Ett annat krig skulle utspela sig mellan Tyskland på ena sidan och Frankrike, England och Ryssland på den andra – vilket skedde när andra världskriget bröt ut.
Tiden före det tredje världskriget, skulle det vara mycket tal om fred, med falska fredsmanövrar. Socialismen skulle ha trängt igenom hela Norden och bidragit till militär nedrustning. Kriget skulle föregås av upplopp i Paris, som skulle stå i lågor. Ryska trupper vällde plötsligt in genom Tyskland och Frankrike, där intensiva strider utkämpades. Amerikanska vapenlager i Tyskland föll i ryssarnas händer.

Anton Johansson såg kraftiga jordbävningar (innan atombomben) i Nordsjön som orsakade våldsamma tsunami-vågor mot England och övriga Nordsjöstater. Samtidigt såg han en kraftig orkan vid Stilla havet och områdena kring Panamakanalen. Virginia, Florida, Chicago, Minneapolis, Washington och New York upplevde explosioner och bränder.
Frankrike föll i ryssarnas händer, många fransmän välkomnade angriparna. Sverige och Norge skulle sedan angripas av rysk-franska styrkor och Sverige skulle förlora Gotland, medan Norge skulle förlora sina norra delar innan kriget avslutades.
Att Anton Johansson kunde förutse första och andra världskriget är intressant när förutsägelsen om det tredje världskriget ska bedömas. Florentinus Hällzon ger råd om hur man ska hantera dessa dramatiska framtidsuppenbarelser: ”Hur som helst kan man ställa sig frågande inför en förutsägelse, tills man ser tecken på att den inträffar. Men man bör också ta varningen på allvar, då den sista delen av Johanssons förutsägelser mycket väl kan inträffa”.

Ruben Agnarsson
ansvarig utgivare, Världen idag

Kommentarer
AME  – Apokalypsen…..i var tid !!

|2009-09-25 11:56:45

”Men man bör också ta varningen på allvar,
då den sista delen av Johanssons förutsägelser
mycket väl kan inträffa”.

Kanner mig manad
att kommentera detta som kannare av A Johannson
sedan artionden Det ar visserligen sant att
”framtiden inte ar skriven i sten”…anda
maste sagas att dessa visioner gavs at Johanson av
Mastaren sjaelv….har svart att tro att de INTE
skulle ske Jesus ord maste anses ha stort
allvar…dessa syner ar dessutom helt
overensstaemmande med Bibliska profetior…i o m
staten Israels aterskapelse 1948 startade
nedrakningen
for den sista generationen…det kan
inte vara langt kvar…det 1000-ariga riket star
for dorren inom maximalt ca 40 ar !!
men
troligen betydligt tidigare !!

AME  – Som sagt var…

|2009-09-25 04:54:23

Precis sa ar det forutsagt…men den kunnige
redaktoren kunde lagt till Alois Irlmaier i
Tyskland som verifierar detsamma men med annu fler
detaljer.
Det framgar av Irlmaier att den stora
”jordbavningen” utanfor Skottland i sjalva
verket ar en rysk hamndaktion efter det forlorade
kriget….London laggs under vatten …men bara
tillfalligt.
Norge forlorar de nordostra delarna
till Lyngenfjorden Sverige Gotland samt mojligen
Oland, Det sista avgorande slaget star i Tyskland
nara Paderborn…!!
USA ar delvis nerbrant av
eldstormar framkallade av Ryska och/eller
Kinesiska atomvapen… endast en av sex ryssar
atervander till Ryssland efter kriget….
(precis
som Bibeln sager)
Detta krig ar mycket
nara forestaende
men som sagt forst skall de
RodGrona vinna nasta val, nedrusta
ytterligare!!!
samt ta Sverige ur EU…darefter
foljer kriget realivt snart i mitten pa
sommaren.
Sa ni som laser detta bed om Jesu
forlatelse och att han skall komma in i ert
hjarta…snart ar det forsent !! Vi lever i
nadehushallningens yttersta tid!!

Så här svarade jag till sist: Att förutspå ett krig mellan Österrike-Ungern och Serbien, var år 1907 kanske inte världens mest revolutionerande insikt. Dessutom så var den inte sann i den meningen att synen inte var komplett, han utelämnade Frankrike, Tyskland, England USA och Ryssland.

Att förutspå kommunismens inträde på världsarenan var kanske inte heller världens originellaste idé 1907, det var snarare en fruktan.

Det Anton höll på med var inga spådomar, det var snarare en insiktsfullhet! Alla försvarsvänner idag t.ex. betonar att krig ofta följer på en lång period av fred och aningslöshet. Att socialismen skulle göra framstötar i Norden var ett faktum redan då. Han förutsåg inget krig, i alla fall inte i tiden, han kom bara med allmänna politiska analyser.

Vad håller ni på med egentligen, försöker ni skapa en masspsykos som blir till en självuppfyllande profetia? Jag kommer att tänka på Ahmadinejad och hans tolvsekt, som förutspått Israels undergång. Ahmadinejad tror på det! Och nu har han snart kärnvapen. Dessutom så är det orealistiskt att tro att ryssarna har förmågan att med atomvapen skapa en förkastning i Nordsjön. Jag kommer också att tänka på den ryska sekten som gömde sig i en grotta nyligen i tron att världens undergång skulle komma mycket snart.

Roger Klang, Lund den 25/9/2009

Annonser
 1. Bo Pettersson
  18 oktober, 2010 kl. 21:29

  Ryssland och Frankrike kommer faktiskt att anfalla Sverige och Norge inom en framtid. Anton Johansson har inte fått fram någon andledning till att Sverige och Norge skulle bli anfallna. Jag har samlat på mig ett antal profetior från erkända personer och inte bluffmakare.
  Nostradamus skriver om tre antikrist som verkar ha ett samband. Napolion startar krig vilket medför att dom tyska smårikerna enar sig i ett enat Tyskland. Den andra antikrist är Adolf Hitler som Nostradamus kallar för Hister. Adolf Hitler skapar en massförföljerse och utrotning av judar viket för med sig att staten Israel bildas. Någon gång efter det kommer en tredje antikrist som ska vara värre än dom två föregående antikrist och starta ett krig mot Europa och Israel. Nostradamus skriver att islam kommer att drivas ut från Europa. En kvinna född i Serbien skrev i början på 1900 talet att muslimerna kommer att ta över nästan hela Europa och att det ska komma en större gerillaatack från kristna i Paris och det kommer att utlösa att Ryssland och ett annat land samlar ihop en arme som tågar mot Frankrike. När mellaneuropa är befriad så kommer Ryssland och en del nationer i
  mellaneuropa att rikta sin vrede mot Sverige och Norge för att dessa länder har tillåtit så många muslimer att bosätta sig i dem och öppna militära baser som har hjälpt muslimerna att ta över nästan hela Europa.
  Det handlar om en ren hämdaktion som Sverige och Norge har bäddat för. Sverige och Norge är dom länder i Europa som är mest sekulariserade och befolkningen tror mindre på kristendomen. Detta skapar ett vakum som islam kommer att ersätta.
  Isaac Newton har skrivit tre profetior om staten Israel. Han har angett rätt årtal när judarna bestämde sig att komma tillbaka till Israel. Han har angett årtalet med 2 års felmarginal när staten Israel skulle bildas. Han skriver vidare i sina profetior att Judarna kommer att bygga upp sitt tempel och att år 2060 kommer det att samlas stora mängder muslimska trupper som kommer att anfalla Israel och Europa. Dom som lever kommer att få uppleva ett storkrig som ingen sett maken till. Det är det som kommer att kallas för harmageddon.
  Många vetenskapsmän tror idag att det är fullt möjligt att se in i framtiden genom att försätta sig i djup trans. En del mäniskor har den gåvan. Jag kallar inte det här för masspsykos. Om man går igenom profetior världen över oavsett relioner och tider så är många samstämiga.
  Naturligtvis finns det en del falska profeter som lurat mäniskor men dom som jag nämner är inga falska profeter.
  En sak är säker. Europa kommer att få lida för sin sekularisering och avståndstagande till kristendomen som islam kommer att försöka ersätta. Det kommer att ske en slutstrid mellan gott och ont. Efter det tror jag att 1000 års riket kommer. För mig är det lätt och se vem Johannes skriver är jävulen. Han skriver att djävulens tal är 666. Det har haft många tolkningar. År 666 riktades det första anfallet mot sydeuropa från muslimska styrkor.
  Jag påstår inte att alla muslimer är onda. En antikrist lurar ett helt folk med sina tal och förför dem. Den tredje antikrist kommer med stor sannolikhet att vara från något muslimskt land och förföra muslimerna så att det startas ett storkrig.

  Bo Pettersson

 2. 19 oktober, 2010 kl. 14:32

  Detta är defaitistiskt på gränsen till landsförräderi! Sverige är inget offerland, Sverige är en blivande stormakt! Jag har förstahandsinformation på det, direkt från Gud. Läs följande inlägg på min blogg!

  https://rogerklang.wordpress.com/2009/10/26/nyckelpigan-som-drog-dodskallemolnet/

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: