Hem > Sjukvårdspolitik > Ett 8 veckors foster är kanske ingen fullgången människa, men att aktivt arbeta för en värld utan handikappade kräver av en människa att han/hon har en crappy, elitistisk människosyn!

Ett 8 veckors foster är kanske ingen fullgången människa, men att aktivt arbeta för en värld utan handikappade kräver av en människa att han/hon har en crappy, elitistisk människosyn!

”Denna blogg och Ja till Livet har gång efter annan kritiserat den fortsatta utbyggnaden av fosterdiagnostik, där följden i Danmark har blivit att ofödda med Downs syndrom aborteras i mycket större utsträckning, något som danska läkare sett som “en framgång” att screeningen fungerar. Också i Norge verkar detta bli följden…” Citat; Om människans värde http://blog.jatilllivet.se/wordpress/2009/09/18/kristdemokraternas-wisell-om-utsortering/#comment-12506

Vad är det för sorts nazistisk politik att sträva efter att abortera så många mentalt och fysiskt defekta foster som möjligt??? Hur fungerar dessa läkare i huvudet, saknar de empati i allmän mening? Ett 8 veckors foster är kanske ingen fullgången människa, men att aktivt arbeta för en värld utan handikappade kräver av en människa att han/hon har en crappy, elitistisk människosyn! Nazityskland hade en exakt likadan människosyn i den bemärkelsen. Jag antar att dessa läkare är dödshjälpsförespråkare också, precis som de tyska 30-talsnazisterna. Inom filosofin så talar man om ”det sluttande planet”. En snöboll som kommit i rullning bara växer och stannar inte!

Roger Klang, Lund den 18/9/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: