Hem > Inrikespolitik, Israel-Palestina, Utrikespolitik > Monas ensidiga försäkran i palestinska Betlehem om att Palestina är Sveriges vänner under en borgerlig mandatperiod

Monas ensidiga försäkran i palestinska Betlehem om att Palestina är Sveriges vänner under en borgerlig mandatperiod

”Som en av få utländska gäster talade de svenska Socialdemokraternas partiledare Mona Sahlin på palestinska Fatahs kongress i Betlehem i dag. I sitt tal kritiserade hon Israel och uttalade sitt stöd för det palestinska folket.

Mona Sahlin, som avbrutit sin semester för att kunna tala på Fatahs kongress här i Betlehem, lovade palestinierna svenskarnas solidaritet.

– Gamla förblir vänner, sa hon. I sitt tal sa hon också att hon hade förståelse för palestiniernas frustration och kritiserade Israel.” http://www.sr.se/cgi-bin/ekot/artikel.asp?Artikel=3010584 Citat; SR, Ekot

Hon kan inte lova palestinierna svenskarnas solidaritet! Jag som svensk ställer inte upp på ett så ensidigt löfte! Det borde inte heller den svenska regeringen göra, och de borde sätta ord på det! Jan Björklund, jag sneglar åt ditt håll. Varför tar du inte och åker ner till Israel nu på ett besök, och visar att vi inte har en socialdemokratisk regering, som Mona önskar att vi hade? (Egentligen så är det Reinfeldts bord, men han vågar antagligen inte.)

M.v.h. Roger Klang, Lund den 5/8/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: