Hem > ekonomi, Utrikespolitik > General Motors har gått och blivit syndikalistiskt.

General Motors har gått och blivit syndikalistiskt.

Al-Qaida kommunicerar via mobiltelefoner, fick jag reda på i dokumentärfilmen ”Spionfabriken”. Så.., vem står för abonnemanget? Det är väl ändå troligt att de tar det säkra före det osäkra, och kör med betalkort. Jag har orsak att tro att det finns ett litet intresse för min person och min blogg, over there i Washington DC, inte bara för att jag har två läsare av min blogg i staden men ingen annan regelbunden läsare i övriga Amerika, utan också för att någon tredje person och/eller dator i Washington har gått in och använt Google översättning direkt på min blogg. De kan knappast slösa resurser på mig för att de är intresserade av den folkskara jag samlar med bloggandet, för den är väldigt blygsam, men det jag har sagt och skrivit i det förflutna på bloggen kan få framtida betydelse. Just därför vill de belysa mig och det får de gärna göra! Jag hjälper dem gärna när jag kan, och jag har här nedan i andra stycket ännu ett tips till jänkarna! Vi får hoppas att de är lika godmodiga tillbaka, för Sverige är beroende av USA som stat. (Psst.., Jag känner mig som en professionell kortspelare som sitter med en bluffhand, och potten bara växer!) Allvarligt talat, ordet är bara en del av makten. Tror de på Gud så kan de i alla fall inte bete sig hur som helst mot oss. Gud i sin tur kan stjälpa USA om de stjälper oss! Jag hoppas därför att Obama kan turn United States around, och isolera Cheney och Rove och några andra få huvudpersoner i vattentortyrbusinessen! Mina förhoppningar har i alla fall stigit om att jag har haft fel om USA:s dystra framtid, på senare tid. Ingen skulle bli gladare än jag om så var fallet, förutom då möjligtvis alla arbetslösa och bostadslösa amerikaner i subprimelåneinförandets spår. Där ser ni vad som händer när man tvingar fram socialistiska planhushållningsregler. Och nu har ni gått och förstatligat General Motors, och bilarbetarna har blivit delvis syndikalister på köpet, hur ska det rädda Amerika tror dem? Vet amerikaner överhuvudtaget vad en syndikalist är? Det är samma sak som en kommunist utan stat, och syndikalism är ett fackförbundsstyrt samhälle där arbetarna också håller makten! Det är en omöjlighet, jag vet, men det är i alla fall vad syndikalism innebär i teorin. En social konstruktion kallas det visst.

Om det är möjligt att överhuvudtaget organisera någonting i Pakistan och Afghanistan, så bör ni Amerikaner på något sätt försöka införa en förmedlingsplikt av information för de som säljer laddningskort till mobiler i dessa två länder, i det fall en privatkund köper laddningskort till fler än tre mobiltelefoner på mer än 300 kronor styck. Kanske kan ni ge en bonus till försäljaren på lika mycket pengar som laddningskorten kostar, om det kan styrkas att de används av en och samma familj eller företag. Det kommer att medföra en del lurendrejerier (scams), men så är det med all information man inhämtar från dessa länder. Har ni blivit lurade en gång, så kan ni i alla fall inte bli lurade två, av samma säljare ifråga om samma laddningskortsköpare, då är det bara att dra in bonusen. Det är naturligtvis inte familjer och företag ni vill komma åt, men det är en metod för att komma åt terrorister då dessa fastnar i samma informationsnät som de få familjer och företag som finns med fler än tre mobiler och som inhandlar sina laddningskort gemensamt i Afghanistan och Pakistan. Det är bara att sovra i informationen! Med detta sagt så vill jag betona att det förmodligen kommer att kosta många gånger färre än någon annan form av informationsinhämtning bland dessa människor, i förhållande till vad man får ut av det. NSA:s arbetstid och medel kommer att rationaliseras betydligt. Det kan inte vara alltför ofta som en av de där bergsgetterna till Al-Qaida och Talibanerna kommer ner ifrån bergen för att köpa laddningskort. Det skulle för undantagsvis skull, vara en form av konkret informationsinhämtning i en region där Amerikansk underrättelsetjänst behöver den som mest. Som berör kontakter med lokala människor i alla fall.

Om de kör med telefonabonnemang så är det desto bättre för er, inte sant!?

Angående mig och de som läser min blogg; Det handlar inte om att tro mig när jag säger att jag är utvald av Gud, det handlar om att kunna se och känna igen en politiker som har ”tänkandet”, som Persson kallade det! Att se en potentiell statsman genom att erkänna hans logiska tänkande. Jänkarna kan det, varför kan inte svenskarna? De känner igen en potentiell statsman när de ser en, till skillnad från svenskar (tyvärr gör ju inte svenskar i gemen det). Jag har också gjort det, med Krister Renard, även om han inte har några politiska ambitioner. (Han finns som permanent länk på min blogg http://www.gluefox.com/index.shtm ) Jag vill inte skryta, men hur ska man kunna säga som det är utan att tala sanning? Fast Renard t.ex. är minst lika smart som mig, men han är specialiserad på sina intressen, vetenskap och religion. Jag måste vara beredd på att kommentera allt, för att kunna ta mig dit jag vill, tyvärr hinner jag inte alltid! Jag kan inte specialisera mig på t.ex. enbart socialpolitik eller utrikespolitik eller försvarspolitik. Det gör att hans inlägg är mer genomtänkta och ingående än mina. Han återkommer dessutom till sina egna inlägg för att rätta och ändra, i synnerhet på hans hemsida (han har en blogg också http://gluefox.blogspot.com/ ). Jag ändrar ingenting när jag väl publicerat något, om det inte sker omedelbart efter att inlägget publicerats, eller innan någon har varit inne och läst inlägget på min blogg. Kontinuitet är ett mycket viktigt kännetecken på en statsman. Krister har säkerligen också kontinuitet, men han har andra motiv till sin hemsida.

M.v.h. Roger Klang, Lund den 13/7/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: