Hem > Inrikespolitik > Total jämställdhet är ojämställt!

Total jämställdhet är ojämställt!

Ledare kristdemokraten 23/6/2009 ”Insikten om att man varit med om att skapa ett liv som sen inte fick bli till, kan komma i efterhand och bli betungande både för en kvinna och en man. Därför är det viktigt att ungdomsmottagningarna satsar på att locka fler pojkar. Även pojkar blir med barn.”

”Även pojkar blir med barn”, lyssna på det! Det hör man inte alltför ofta. När gifta och ogifta par ska göra upp om barnledigt, så heter det att det ska vara jämställt och att det ska kvoteras lika många dagar till mannen och kvinnan, för att det är mer rättvist.

När gifta och ogifta par eller singlar ska göra abort, så heter det att ”kvinnan har rätt till sin egen kropp”. Då helt plötsligt är det mannen kan göra inte intressant i sammanhanget!

När gifta eller ogifta par med barn tillsammans separerar, så är det återigen kvinnans rätt till barnen och kvinnans val att bestämma över deras framtid, som betonas. Där tidigare under giftermålet total jämställdhet eftersträvades, råder återigen total ensidighet för kvinnans rätt.

Jag brukar inte protestera mot ”rättvisepolitiken” eftersom jag är en gentleman som hellre fokuserar på försvaret av Sverige, men i dessa frågor, kvoteringsfrågor och skilsmässoförhandlingar samt även den genompolitiserade genus”forskningen” med sina impliceringar utanför universitetsinstitutionerna, finns det anledning att sätta ner foten respektive se över lagstiftningen för, anser jag!

M.v.h. Roger Klang, Lund den 24/6/2009

Annonser
 1. 27 juni, 2009 kl. 10:21

  Så klokt!

 2. 27 juni, 2009 kl. 12:08

  Hej ”Feminix”!

  Så du gillar min blogg? Du ska veta att jag inte alltid skriver så överväldigande positivt om Sverigedemokraterna, eller sverigedemokrater! (Läs föregående inlägg till det här https://rogerklang.wordpress.com/2009/06/22/en-hund-ar-fortfarande-en-hund-aven-nar-den-inte-skaller/) Jag är nämligen kristen, precis som för övrigt Krister Renard är, som du också länkar till på din blogg! Krister renard ÄR bra, det håller jag med om.

  Men till skillnad från andra amatörgräsrotspolitiker så erkänner jag att även Sverigedemokrater är människor. Om jag kommer till makten (moderat statsminister) så kommer jag att förhålla mig till ett eventuellt SD i riksdagen så här:

  Jag kommer inte att samarbeta med dem, men de får enligt självklara demokratiska spelregler rösta på mina förslag. Om de själva lägger ett förslag som jag gillar, så stjäl jag essensen av det och lägger ett eget förslag, som de får rösta på enligt självklara demokratiska spelregler. Men det är inte så troligt att SD lägger ett förslag som jag tycker är bra, i alla fall ett som jag ännu inte har tänkt på själv. Om en politiker för SD vill byta parti till ett moderaterna som jag skulle styra över, så är det uteslutet. Men om en person bara röstat på sd vid något val, så är det naturligtvis en annan sak, som dessutom inte går att vare sig bekräfta eller dementera. Fast jag tror inte att någon idag levande SD:are har hjärnan till att bli en framgångsrik politiker, inte ens Jimmie Åkesson.

  Två av de saker som jag arbetar för och som även SD arbetar för, ett starkt försvar och straffsatser som kan kallas för straff för mord och grova vålds- och sexualbrott, är saker som ni kan rösta för i det val jag ställer upp i för moderaterna. Men jag har många andra förslag som går utöver dessa två begränsade politiska ämnen, men de liknar inte SD:s politik det minsta, eftersom SD för en sub-socialistisk politik. Min politik är mer som Ronald Reagan´s fast med George W Bush´s pragmatiska inställning! (George var ju en krigspresident, och krigspresidenter är alltid mera pragmatiska, dock skulle Jag aldrig bli så pragmatisk att jag tillät statstortyr i det egna landet, det är fel, fel, fel och inte Guds vilja!)

  Hur ser SD:are (om du nu är en sådan) på mig som statsminister för de borgerliga i sådana fall?

  M.v.h. Roger Klang, Lund

 3. 28 juni, 2009 kl. 00:16

  Jag skulle se på dig med stor respekt och stort gillande!

 4. 28 juni, 2009 kl. 15:37

  Om du läser på ”About Roger Klang” längst upp på bloggen, så kommer du att se att du är ganska ensam bland Sverigedemokrater och främlingsfientliga om att tycka så. Men tack för ditt förtroende! Då skulle jag hypotetiskt sett kunnat räkna med din röst?

  Är du medveten om att du troligen därför betraktas som en förrädare av dina egna, som en som är beredd att rösta fram en svensk Reagan? Jag gillar USA, jag gillar deras godhet, jag gillar de konservativas politik i USA (åtminstone fram till 2003)!

  M.v.h. Roger

 1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: