Hem > Inrikespolitik > Folk röstar inte PÅ Reinfeldt, de röstar MOT Sahlin!

Folk röstar inte PÅ Reinfeldt, de röstar MOT Sahlin!

Ett sanningens ord till Fredrik Reinfeldt!

Man kan gå en hel dag på stan i det här landet, utan att stöta på en annan patriot, som inte är sympatisör av SD då! Inget annat land i världen är så fullt av ”Reinfeldtare och Schlingmans”. Med Reinfeldtare och Schlingmans menar jag s.k. borgerliga, ryggradslösa ickepatrioter, ofta med makt, sådana som finner sig i att dela säng med världens män tillsammans med våra kvinnor, andra skandinaver som danskarna, och i viss mån även norrmännen, araber såväl som européer, utan att kräva rättvisa i ett senare skede och stå upp för sitt land genom att vinna över lite kvinnor från deras länder till vår sida, vilket skulle kräva ett visst mod. Eller rättare sagt, sådana som håller käften om det som är väsentligt, i sin ungdom, när alla flickor väljer en utländsk kille, för att sedan ta tillbaka(!) svenskorna, när de har vuxit upp och vill bilda familj ”med en pålitlig, trogen och barnkär kille” som om de inte visste att deras förflutna spelar roll. Sen håller Reinfeldtarna käften som vuxna också, med all den makt de har!! Det är det som är den värsta och ondaste gärningen mot unga svenska pojkar (och utländska flickor), deras egna barn ibland! De tycks tillfreds med att vara duvungar under mammas (USA:s) beskyddande vingar, men i själva verket så har mamma redan knuffat ut ungen ur boet, och nu måste vi antingen lära oss att flyga snabbt, eller störta mot vår egen död!

Och med Reinfeldts tystnad skulle allt vara bra? Jag går hellre i döden, och jag lever hellre hela resten av mitt liv ensam, än jag tar en sådan kvinna åter!!! De kan behålla dem, vi vill ha deras kvinnor nu! Reinfeldt tycks själv ha haft tur med sin kvinna, men för den sakens skull behöver han inte skita i alla andra svenska pojkar och män. Man kan förstå att socialisterna inte är patrioter, men när inte heller alliansledarna känner tillstymmelse till patriotism, då är det illa. På sin höjd kan de vifta med en liten bordsflagga på ett partimöte där medier finns närvarande, men det är det enda uttryck för fosterlandskärlek de kan visa. Inga praktiska politiska gärningar, som skulle bevisa att de känner sann kärlek till sitt land, för dem inte. Vilket skulle vara bevis nummer 1 på att regeringen inte är patrioter. En av dem är före detta officer, men han tycks vara helt omedveten om de uppenbara, och på min blogg genomlysta problem och orättvisor, som Sverige har och står inför?

I USA är det en veritabel omöjlighet att gå utanför dörren i den minsta lilla byhåla för att hämta posten, utan att stöta på en annan patriot, (av den goda sorten!). Likadant i Ryssland och hela övriga Europa, förresten – i hela övriga världen kan man inte gå utanför dörren utan att möta någon patriot. Är det någon aktuell dagsfråga som Reinfeldt undviker att besvara, så är det just ovanstående, med den förmodade motiveringen att ”det är bara Sverigedemokrater som kallar sig för patrioter”! I så fall består väl hela världen av Sverigedemokrater?

Jag fattar inte varför jag eller Gud skulle hjälpa svenska folket när de inte ens vill hjälpa sig själva? Bevis nummer 2 i mina ögon, för den undermåliga fosterlandskärleken i hela det här landet, inte bara i regeringen, är att så få orkar läsa min ädla blogg! Detta trots att jag är en av de största äkta/riktiga patrioter Sverige skådat, att jag har en verklig vilja och ambition att hjälpa det här landet, och har ett överlägset ”tänkande” i klass med Winston Churchills, Olof Palmes och Ronald Reagans, som var och en kan veta om de orkar följa mina blogginlägg. Det är egentligen inte en fråga om att ”orka”, jag skriver karismatiskt, så varje normalt funtad svensk borde fängslas av bloggen. Om inte annat så som ett avskräckande exempel på högerpolitik, på samma sätt som borgerligheten cirkulerade kring Palmes person på den tiden det begav sig. Men inte i det här landet, där Palmes vänsterspöke fortfarande hänger kvar över medborgarna! Istället så svärmas det runt den meningslösa blondinbellabloggen, och lika meningslösa och intetsägande twitterbloggar. Ingenting äras som äras bör, i det här landet.

Reinfeldt arbetar medvetet och aktivt mot att svenska pojkar ska få någon framtid med en kvinna, enbart för att han är rädd för ”statsministermördare” inte minst bland de för oss borgerliga, främmande autonoma vänstergrupperna. Så rädd att han inte ens vågar införa korrekt befolkningsstatistik i tron att det ska få honom skjuten? Han är så rädd för att bli skjuten att han för ett tag sedan yttrade sig så här: ”Ska skottet mot en moderat statsminister komma inifrån?” (Inifrån = moderaterna, i sammanhanget.) I så fall är den enda handling som skulle visa på att han har integritet, vara att han avgår. Men han är fåfäng och vill vara i centrum, vilket namnet på hans autobiografi avslöjar – ”Fredrik Reinfeldt i centrum”. Det enda centrum han kommer att befinna sig i, är i helvetet, om han inte passar sig. För han har ont blod på sina händer, svenskt blod i hans fall, vilket gör honom till en landsförrädare! En landsförrädare i dubbel bemärkelse, eftersom han inte heller har modet till att mota Rysslands militära gasledning i Östersjön, eller stoppa Tolgfors och Borgs försvarskrympningar under pågående rysk upprustning och framskjutande av Rysslands positioner. Missförstå mig rätt, inte så att han är en landsförrädare för att han saknar modet, han är en landsförrädare för att han inte tar konsekvenserna av att han saknar modet, genom att avgå till förmån för någon kapabel! Det kan komma att stå det svenska folket dyrt i framtiden. Men han är ändå inte så mycket av en landsförrädare som försvarsminister Sten tolgfors, som ju vågar stå upp för det han tror på. Det är bara det att Tolgfors inte tror att Sverige har rätten att försvara sig, som den gamla inbitne pacifist han fortfarande är – mot egen utsago. Pacifister och andra autonoma är ju alltid mer skeptiska till den egna nationens rätt att försvara sig, och Tolgfors är i praktiken rödgardist, som serverar Sveriges rätt att existera, till Putin på ett silverfat. Sen att han inte vill betala onödig skatt är en annan sak, det gör honom inte borgerlig, det är bara hans självbevarelsedrift.

Regeringen Reinfeldt har inte de höga opinionssiffror de har, på grund utav Reinfeldts ledarskapsförmåga, den har höga opinionssiffror trots Reinfeldts såkallade ”ledarskap”! Alternativen är ju så många gånger sämre. Reinfeldts ledarskap sträcker sig inte längre än till fredliga miljöengagemang och annat velour-myspys inom politiken. Svenska arbetare har fått nog av velour, de vill att våra ledare visar kurage och står upp för det här landet! Reinfeldt kan ekonomi, men det är inte tillräckligt för att han ska få mitt förtroende att leda. Jag kommer nog att rösta på moderaterna i nästa val som det ser ut nu, men jag är inte nöjd med Reinfeldt! Så tänker nog många av dem som skulle bli nya moderater – arbetarna – därför så kan arbetarna lika gärna byta parti till nästa val om socialdemokraterna får en handlingskraftig ledare. Folk röstar inte Reinfeldt, de röstar mot Sahlin, Ohly, och mp:arna vad de nu heter! Allt talar för att väljare inte är så trogna ”sitt” parti som de var förr.

Fredrik Reinfeldt har bidragit mycket till att göra Sverige osynligt och nedtystat i världen. Det är bra för fredrik Reinfeldt, men det är inte bra för Sverige!

Roger Klang (m), Lund, 15/4/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: