Hem > ekonomi, Israel-Palestina, Utrikespolitik, Waterboarding > Dubya didn´t hold water! Waterboarding was the Trojan horse of the fundamentalist muslim´s.

Dubya didn´t hold water! Waterboarding was the Trojan horse of the fundamentalist muslim´s.

https://rogerklang.wordpress.com/2009/03/28/yttrandefrihet-eller-islam-vad-valja-som-svensk/ I det här blogginlägget av mig, kommenterade en människa bakom en maskin, min artikel. Jag förkortar det här till det väsentliga innehållet:

”Seeking science in Islam is given the main priority over any thing else, it should be the target of every Moslem since the very beginning and it should not be halted for any reason. Prophet Muhammed says: Seek science since the time you are in the cradle to the time when you die”

Den som är intresserad av en alternativ historiesyn kan följa den här länken http://www.gluefox.com/komment/defwest.shtm

Politisk Islam-förespråkarna har alltid anammat dåliga saker, som självmordsbombning, förtryck, och stening av försvarslösa kvinnor, utan att det finns något stöd i Koranen för detta. Det gäller även etniskt svenska politisk Islam-förespråkare, som Mattias Gardell och Jan Guillou. Sedan, när västerlänningar har mage att kritisera Islamisterna och deras så kallade Gudstro, så svarar muslimerna – alltså inte bara de extrema islamisterna, för de flyter in i varandra som Dansk Folkeparti med Venstre (som egentligen är höger). Så mycket jag respekterar Venstres avgående partiledare Anders Fogh Rasmussen, så gör DF och Venstre det – med att demonstrera våldsamt och bränna flaggor skrikandes Allah Akhbar med galna ansiktsuttryck, som om vi var och en hade dränkt in deras älskade profet i urin i en annan Ecce homo-utställning. Man kan fråga sig vad de hoppas att det ska leda till? Jag tror inte att det har något mål, det är bara en oplanerad avreagering från deras sida, där de flesta går man ur huse allteftersom demonstrationståget framskrider, men att araberna kan planera, det vet vi! De kan till exempel samla in pengar på hemliga konton för att stödja terrorism och köpa Kassamraketer, smuggla in dem till Palestina genom underjordiska tunnlar, samt lära sig hur man monterar ihop dem på avskjutningsramper och skjuta av dem mot Israel. Och de kan diskutera sansat, det vet vi också! De kan till exempel gå samman i FN för att driva igenom deklarationer som ska förbjuda Islam-kritik och jämställa denna med rasism. Muslimerna kan kanske inte leda en armé till seger mot oss västerlänningar eller judar, men de kan i alla fall gerillakrig och terrorism. Terrorism är en dålig sak! Gerillakrig ett folk för, låter jag vara osagt om det är en dålig sak, men eftersom den oftast går in i Pan-arabisk terrorism, i arabvärlden, så… döm själva! Jag vet att jag har gjort det redan, det handlar om vem som för gerillakriget och om de har någon moralisk rätt överhuvudtaget. Talibanerna, som har lierat sig med terrornätverket Al-Qaida, har ingen! Detsamma gäller Hamas, de har ingen rätt. Dito gäller ”de religiösa slaktarna” i Irak, men inte så ofta ifrån Irak.

Då återstår frågan; har USA rätten på sin sida? Kort svar; Nej! Långt svar; Ja, men inte till statstortyr! Och vi får se vart Obama för USA i framtiden. USA är inte med nödvändighet välsignade av Gud bara för att de säger så, det hänger på hur de tänker och agerar i varje fråga och skede av världshistorien, och mycket hänger på presidenten själv! Även på det personliga planet har det betydelse vad de tänker och gör, och här har presidenten en stor påverkan. Under Bush rättfärdigade amerikanska ”Swansons” vattentortyren, på You Tube ofta av dårar som genomgick en lindrigare form av vattentortyr frivilligt, dock inte tills de tömde tarmarna i skräck, obehag och dödsångest precis innan de skulle till att dö! Men i det förflutna har USA i alla fall varit välsignade, tills Bush kom och uttalade sig med en Röda Khmerernas självklarhet för den amerikanska statens utövande av vattentortyr. Han hade inte ens ett samvete till att skämmas för det, och försöka sopa det under mattan, som de gör i arabvärlden. George W Bush borde ha vetat bättre, han var uppfostrad till att vara en bra man, det vet jag eftersom George Herbert Walker Bush (Dubyas far och USA:s 41:e president 1989-1993) var och är en mycket god man, och han var en bra president för USA och en bra ledare för världen.

Islamisterna har helt enkelt bara bestämt sig för att vadhelst ondskans handlande de än tar sig till, så är det sanktionerat av profeten genom hans efterlämnade bok Koranen, och är därmed Guds vilja. Det är därför som det kallas för ”politisk Islam”! Citat; Roger Klang

”Dubya didn´t hold water! Waterboarding was the Trojan horse of the Islamist´s, that´s how they got their ungodly philosophy into good people´s heads” Citat; Roger Klang

”Vi kan inte riva ut en endaste sida ur livets bok, men vi kan slänga hela boken i elden” Citat Aurore Dudevant, pseudonym – George Sand, fransk 1800-talsförfattarinna.

M.v.h. Roger Klang, Lund den 13/4/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: