Hem > Brott och straff, Inrikespolitik > Homo-äktenskap = frihet att förtrycka!

Homo-äktenskap = frihet att förtrycka!

Till Alliansledarna och valda delar av regering och riksdag!

”Den som gifter sig med tidsandan blir snabbt änka.” Citat Goethe

Så var den nya vänstriga äktenskapslagen klubbad, på initiativ av en borgerlig regeringsledare. Jag har några tankekorn om det:

1) Svenska kyrkan är inte längre en statskyrka, därmed så borde den juridiskt vara jämställd med andra frireligiösa samfund, inte sant!?

2) Är Reinfeldt ännu medvetandegjord om att den dag s, v, och mp får makten, så kommer så småningom tvångslagar om att även frikyrkorna samt enskilda präster både där och i svenska kyrkan ska åläggas att viga homosexuella, att komma upp på den politiska agendan? Åsikten har redan vädrats flera gånger av olika vänsterpolitiker och debattörer innan ens nuvarande wimp-lag blev klubbad. Det verkar som om politikerna i riksdagen inte riktigt har fattat att svenska kyrkan inte är en statskyrka längre, och att den därmed är att jämställa med en frikyrka, rent juridiskt. Men ändå ska de gå in med tvångsåtgärder (tvångsåtgärder enbart för individuella präster, eftersom kyrkoledningen är med på noterna) som innebär att man separerar prästernas skyldigheter i svenska kyrkan, från andra samfunds, precis som på den tiden då svenska kyrkan var en statskyrka (separerar deras skyldigheter beroende på vilken kyrka prästerna representerar får man väl anta då, fast Jag tror i alla fall att vissa högtstående tänkare bland vänstereliten inser att man inte juridiskt kan bortse från att alla trossamfund är likställda inför lagen och att detta medför komplikationer [betänk punkt 4 och 5 som tar upp muslimska församlingar, samt framtida fängslande av frikyrkopastorer], om de ska kunna driva igenom sin fortsatt frikyrkofientliga politik framöver, med borgerlig eller socialistisk regering – det tycks kvitta).

3) Är det därför så att könsneutrala äktenskap ska påtvingas även andra samfund i framtiden. Har Reinfeldt förutsett, eller har han kanske förutsatt, det scenariot? Är detta ännu ett av Reinfeldts berömda tangosteg, ett steg fram för borgerligheten, och två steg tillbaka? Att han vet, men är oförmögen att vara handlingskraftig? Jag har varnat Reinfeldt för scenariot som beskrivs i det här brevet, för länge sedan.

4) Om man försöker påtvinga homoäktenskap på frikyrkorna framöver, kommer även muslimska församlingar att påtvingas homoäktenskap då? Och vad kommer straffet att vara, för de präster och imamer som vägrar att viga homosexuella par?

5) Inom svenska kyrkan kommer det antagligen att ”fungera”, då prästerna där förmodligen kommer att förlora sina tjänster om de vägrar att viga homopar. Men inom frikyrkliga församlingar kommer det inte att vigas några homosexuella av de kyrkliga ledarna, oavsett de påtvingade konsekvenserna från samhällets sida. De enda rakryggade idealisterna i det här landet är nämligen kristna frikyrkomedlemmar, för de är beredda att gå i fängelse för sin tro, tro mig! Är Reinfeldt medveten om att fängelserna kommer att fyllas av präster, som vägrar att viga homosexuella? Om ni nu ska vara förespråkare för de homosexuella och vänstereliten, så kan ni ju alltid bötfälla samfunden och/eller de enskilda vigselförrättarna. Men dessa är ofta en del i en större och världsomspännande kyrka, och de är inte lika fogliga den svenska intellektuella politiska vänsterhumanistiska kultureliten, som ni ”borgerliga” partiledare (med undantag av Hägglund i det här enskilda fallet). Bötfäll prästerna, när enskilda fall av lagtrots blandad med övertygelse förekommer, och ni kommer att få se en ny kategori fattigmänniskor (beroende på hur pass stort intresset är för homovigslar)! Ni kommer i alla fall med säkerhet att få bevittna grundläggande lagtrots från samfundsledarna i frikyrkorna, de bara väntar på chansen att bli martyrer och få stå upp för sin tro i just den här frågan, likt Jesu evangelister på 30-talet efter Kristus. Ni spelar dem i händerna. Ni kommer att få problem då Reinfeldt för er i en dans där han tar nästa två tangosteg tillbaka, alternativt när ni blir bortröstade och återgår till opposition då ni återigen kan i ord smycka ert manifest om frihet! Pay lipservice, heter det på engelska.

6) Ni ska inte tro att homosexuella par ändå inte skulle bry sig om att kräva sin framtida lagliga rätt att viga sig i en frikyrka! I min kyrka har biskopen i vår församling två homosexuella barn (jag tror att han har sju barn sammanlagt, men de övriga fem är heterosexuella), och åtminstone en av dessa två (en vuxen kvinna) är beredd att kräva sin lagliga rätt, det är jag övertygad om (när homolagen modifieras, och när vi får en ny biskop)! Homosexuella växer faktiskt upp inom frikyrkorna också förstår ni, homosexualitet är inte något som existerar i samhället, helt fristående från frikyrkorna! Däremot så är det inte så många homosexuella som låter döpa sig i frikyrkorna, och det är inte alltid de får det heller. (Varje sammanslutning har – eller borde ha – rätt att välja sina medlemmar i ett fritt land!) Men eftersom åtminstone en del av orsakerna till homosexualitet är att barn inte får växa upp med båda föräldrarna (mamman och pappan), eller att den ena parten i ett äktenskap (oftast modern, eftersom homosexualitet är betydligt vanligare bland män) är för dominant gentemot den andre, så kommer homosexualitet alltid att existera – även inom frikyrkorna. Om ni inte tror mig så fråga en psykolog, vilken som helst! Eller konsultera kurslitteraturen! Eller ännu hellre, fråga Göran Hägglund! Ofta hoppar de homosexuella av, eller blir mindre aktiva, men deras krav på jämställd behandling av föräldrarnas kyrka brukar bestå. När det börjar bli dags för samkönat giftermål så vill de inget hellre än att få gifta sig i förälderns/föräldrarnas kyrka, skulle jag tro. Vår Biskops barn har dessutom båda sina föräldrar i kyrkan, och föräldrarna är fortfarande lyckligt gifta, ändå har biskopsparet två homosexuella barn, både en pojke och en flicka – i en frikyrka. Med detta sagt vill jag ta tillfället i akt att säga att biskopens 14-16 åriga pojke (han är den enda av de två jag känner), är världens bästa medkännande människa! Han tänker framförallt på de svaga, impopulära och tillbakadragnas känslor (främst bland de unga flickorna, vilka han umgås mest med), och hausar upp deras självkänsla genom att fokusera på deras person. På så sätt har han blivit populär, bland flickorna. Jag kan tänka mig att han går igenom en mycket smärtsam uppväxtprocess just nu! Om han kan hålla sig ifrån pojkar och män i sitt liv återstår att se, men jag önskar honom lycka till. Och även om han inte kan det så vill jag bara säga; homosexuella är också Guds barn!

7) Man kan tycka vad man vill om mina och Hägglunds åsikter, men de rättsliga och politiska/ideologiska komplikationerna som uppkommer vid krav på homovigsel, enligt ovan, är ett obestridligt faktum! Det är klart att; det är inte komplikationer för en vänsterregering förstås (eller Reinfeldts ljus-ljusblå regering i framtida tangosteg bakåt månne?). Men se då vad ni har gjort mot friheten att utöva sin religion fritt i framtiden!

8) Jag trodde att Reinfeldt hade högst IQ i riksdagen, men att inte kunna förutse komplikationerna som följer av ert beslut i den här frågan är rent ut sagt svagsint! Reinfeldts IQ räcker inte till, och därmed borde jag få sista ordet enligt all politisk praxis! Men ni väljer väl att blunda för min mot er överlägsna logik, som ni alltid gör när ni inte är tvungna att bemöta någon i det offentliga rummet och ni inte har hjärnförmåga till att få till ett eller flera trumfargument mot antagonisten. Så om jag hade suttit i riksdagen hade ni fått på nöten, men som det är idag har jag liten möjlighet att bli hörd i det offentliga rummet. Mot mig som är mörkblå är det oärligt med en sådan strategi bara för att ni är ljusblåare! Däremot så är det ibland en intelligent taktik mot socialisterna och de gröna, när man sitter i regering, men om ni gör det hela tiden så vet ni att ni har att göra med en Göran Persson eller ännu värre, en Olof Palme. Hägglund kan nog tänka sig att i just detta enskilda fall ge sitt bifall till min logik offentligt. Om herr Hägglund förstår den?

Scenariot kommer att utveckla sig till en ännu mer accentuerad clash än idag, mellan samhälleliga ideologiska frihetsvärden kontra kommunistiskt tvång alternativt socialistiskt överförmynderi i framtiden, eftersom nämnda illegitima tvång inverkar på individens övertygelse och frihet. Sanna mina ord! (Såvida inte Reinfeldt är regeringsledare, för då blir det läggmatch och byte av ideologi.)

a) Den orättvisa behandlingen av kyrkornas heliga kan liknas vid att förbjuda folkpartiet att ha fredliga handlings- och yttrandemotiverade politiska åsikter, och att införa förbud mot specifikt dem att framföra sitt politiska manifest, eftersom de kränker vänsterpartister.

(Tänk på hetslagen i dessa fall, vi är alltså redan där när det kommer till religions(o)frihet!)

b) Samtidigt tvingar riksdagen på dem Maos lilla röda (typ Jonas Gardells bok ”Om Jesus”, eller bara den otrevlige Jonas Gardell med sina åsikter i egen bög person, ursäkta – hög person ska det ju vara), samt ett gäng kommunister i fp:s partiledning och ett påtvingat gäng hädande kommunister blandade med folkpartimedlemmarna.

(Tänk på kravet på homosexuella präster, som faktiskt redan genomförts i svenska kyrkan med hjälp av femtekolonnarna i biskopssätena. De präster som inte tyckte om beslutet tvingades lämna, alternativt det från vänsterhåll mer omhuldade uttrycket – ”kan” gå ifall det inte passar! Men om en socialistisk regering, eller en borgerlig regering under Reinfeldt, lyckas införa toppstyrt tvång så ”kan” alla misströstande prelater och församlingsmedlemmar kamma sig. Lagen borde ju juridiskt gälla även andra fria från staten kyrkor, så kommer domstolarna att tolka det! Det är bara en tidsfråga tills den nya lagen ”moderniseras”, och då får vi vänja oss vid hederliga präster bakom lås och bom. Eller alternativt så havererar vänster- och liberalpolitiken, för folk kommer förhoppningsvis inte att tolerera att vanliga människor blir politiska fångar här i Sverige, det är lite för grovt.)

Fredrik tycker om att leka ”göra-tvärtom-mot-vad-Roger-vill-leken”, men det är inte jag som flyttar på mig, det är Fredrik som slirar runt! Vilket är ofrånkomligt när mina argument är bättre än hans (i alla fall dem han ventilerar i det politiska rummet). Jag har för mig att Fredrik har sagt att han alltid brukar göra tvärtom när någon (hans politiska antagonister?) säger till honom vad han ska göra. I ren trots får man anta att han menade då. Så om jag säger en sak, så gör Fredrik tvärtom, oavsett konsekvenserna? Jag söker inte makt för min egen del, som ni kan läsa själva i mina brev om ni hade tagit er tid, för där rekommenderar jag ibland att ni rekryterar blå begåvningar, och i synnerhet blå immigranter och immigrantättlingar. Immigranter är oftast bättre människor, samhällsdebattörer och politiker än de moraliskt och politiskt främsta av de etniska svenskarna, när de är bra! När de är dåliga är de tio gånger värre än de sämsta etniska svenskarna!

”För att komma till flodens källa måste man simma mot strömmen.” (Stanislaw Jerzy Lec) ”Bara döda fiskar flyter medströms.” Skulle man kunna tillägga.

M.v.h. Roger Klang, Lund den 4/4/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: