Hem > Brott och straff, Inrikespolitik > ”Svensk” terrorist hem till kära gamla Sverige. Maken till flathet från regeringens sida!

”Svensk” terrorist hem till kära gamla Sverige. Maken till flathet från regeringens sida!

Läst i SvD den 26 mars 2009: ”Terrordömd svensk flyttas till Sverige

Terrordömde svensken Mirsad Bectasevic kommer att överflyttas från bosniskt fängelse till att avtjäna resten av sitt straff i Sverige. 21-åringens advokat fick beskedet från den svenska regeringen igår[…]

Justitiedepartementets skäl till överförandet är 21-åringens starka anknytning till Sverige, såsom svensk medborgare med familj i Sverige. Chansen att han återanpassas till ett vanligt liv igen anses också större i Sverige.”

Man tar sig för pannan, vad menar regeringen? Jag tänker inte ens börja förklara varför regeringen är ute och reser i detta fall, det är alldeles för lätt. Men jag kan säga att detta ser ut som ett av Reinfeldts typiska självmål. Hela regeringen står dock tillsammans och försöker putta in bollen i det egna målet antagligen. Men det är Reinfeldt som styr, de andra är bara följare av denne snälle men inkapabla man!

Jag tänker dock säga att jag är en förespråkare av att ta ifrån för grova brott straffade icke svenskfödda medborgare sitt medborgarskap. Inga till fängelse dömda, i vilket land det än må vara, där straffet är försvarbart enligt svensk moral, borde få sätta sin fot i Sverige.

Roger Klang, Lund den 28/3/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: