Hem > Sveriges försvar, Utrikespolitik, Waterboarding > Att vi ska lyckas vända kvinnoströmmen är ett ovillkorligt löfte från Gud! Men hur i all världen ska det gå till? Bara Gud vet!

Att vi ska lyckas vända kvinnoströmmen är ett ovillkorligt löfte från Gud! Men hur i all världen ska det gå till? Bara Gud vet!

”Chuckie” Taylor, son till Liberias förre president Charles Taylor, har dömts till 97 års fängelse av en federal domstol i Florida i USA. Taylor befanns i slutet av förra året skyldig till tortyr och avrättningar i hemlandet.

Den 31-årige Charles McArthur Emmanuel Taylor är amerikansk medborgare och blev den förste som ställdes inför rätta enligt en lag från 1994 som gör det möjligt att åtala amerikaner för tortyr begången utomlands.

Taylor var chef för den liberianska antiterrorstyrkan under faderns tid som president 1997-2003.

Charles Taylor själv står inför rätta för krigsförbrytelser vid den FN-stödda specialdomstolen för Sierra Leone…” Citat SR, Ekot

Intressant att notera att en stat som praktiserar tortyr i antiterrorsyfte, dömer en man anklagad för tortyr i antiterrorsyfte. Nej vänta nu.., det heter ju ”enhanced interrogation techniuqe” i amerikanarnas fall, och är inte tortyr, så ingen amerikansk ”militär” på Guantanamo kan åtalas för det. Ser amerikanarna sig själva som ”the good guy´s” fortfarande? Att de åtalar honom för summariska avrättningar är en sak!

Missförstå mig inte med detta inlägg! Jag hoppas att Amerika ska välja en välsignad väg i framtiden, under Barrack Obama, och som de tidigare har gjort under George Herbert Walker Bush (Bush Sr.), Ronald Reagan och Bill Clinton bl.a. (även om Clinton valde en fördärvets väg för sin egen privata del)! Jag vill att USA ska leda, annars får ju jag göra det! Jag tror dock inte på USA:s framtidsutsikter att kunna återhämta sig som en stat längre, vare sig ekonomiskt eller moraliskt på individnivå (det första följer på det andra). De flesta patriotiska amerikanare är helt indoktrinerade med att waterboarding inte är tortyr, tycks det som. En del av dem underkastar sig själva lindriga varianter av vattentortyr för att bevisa för sig själva att vad de gör är rätt och i enlighet med Guds rättesnöre. Jag är därför helt inställd på att leda själv, i enlighet med Guds vilja, i alla fall leda min nation, sen får dem som vill följa efter! Vi är ett litet land, men ett Guds utvalda land behöver tydligen inte vara stort om man ska tro vad vi har fått se, i form av molnvisioner (för utvalda män och kvinnor?), skapade av Gud själv här i Sverige.

Det är inte för att jag ömkar dessa mördare som terroristerna är som jag är emot behandlingen av ”utvalda“ Guantanamofångar. Det är för att jag är för Amerikanarnas, numera för de flesta svunna tiders goda hjärtan, och emot Amerikas nyvunna uppblåsta självgodhet och stora egon. Som amerikanska höga befäl på Guantanamo uttalade sig om Khalid Sheikh Mohammed i sin tur (egentligen före mig); ”han har ett stort ego!” Det duger inte att säga; ”den som inte är för oss är emot oss!” som Bush gjorde, patriotism måste gå hand i hand med Gudstro och medlidande med andra än sig själva, annars går det åt skogen med vilket land som helst, vilket Gud visat världen otaliga gånger förut utan att folk har lärt sig! Även muslimerna idkar ju välgörenhet, jag tänker då på den välgörenhetsorganisation som bär namnet ”Röda halvmånen”, men de idkar välgörenhet enbart till andra muslimer, alltså har de medlidande bara med sig själva. Därav kommer deras nöd. Åtminstone c:a hälften av den amerikanska befolkningen var förut bättre än de allra flesta befolkningsgrupper i världen, (det innebär att USA fick välsignelse av Gud, som stat). Nu är de bara ett fundamentalistiskt land bland många andra fundamentalistiska länder efter eftervärkarna av 9/11, och den kristna högern leder vägen trots att den förr var frihetens och godhetens bastion, (vilket medför att USA inte längre har välsignelse av Gud, som stat). Mr. Bush har sänkt Amerika! Men inte så Mormonerna i Utah, vill jag tillägga. Och därför är jag glad att jag är en av dem. Så länge det finns några goda människor kvar i Amerika, så kan Gud inte straffa landet totalt! Jag tror förstås fortfarande att stora delar av Amerika inte kommer att återhämta sig ekonomiskt i krisens spår. Det är ganska riskabelt för min trovärdighet att påstå allt jag påstår i det här inlägget, eftersom mitt strategiska tänkande gränsar till spådom. Icke desto mindre så tror jag att jag får rätt. Frågan är bara om vi och resten av världen kommer att hämta oss när nu världsekonomins motor (USA) havererat? Jag tror att så länge som jag/vi inte vänder Gud ryggen, så kommer vi i Sverige att leva i relativt välstånd. (Jag sätter inget utropstecken i slutet av den meningen.)

Det ligger i sakens natur att kvinnoförtryckare inte har självinsikt nog att se vad de själva gör i form av ogudaktiga handlingar mot andra, jag räknar därför inte med att kunna bevisa hur de är för dem själva, men jag ska försöka – om de visar onda sidan mot oss – vilket i praktiken är en än så länge obruten lag att kvinnoförtryckare gör mot Guds utvalda folk (eller snarare mot alla som inte är som dem). De börjar med att mobba (när de är många, vilket USA är i förhållande till oss) och stjäla kvinnor med glatt hjärta, samtidigt som de effektivt håller sina kvinnor avsides samt spärrar in dem. Om de råkar på någon som sätter sig upp emot dem så tar de till våld, men oftast bara när de är numerärt överlägsna (eller beväpnade). Så när vi ställer oss upp som ett land, så bör troligtvis Bush alternativt Obama ”straffa” oss, logiskt sett. Obama kommer inte att göra det för att han är svart, för han är bara svart till hudfärgen, fast han tror att han är svart i själen, trots att han inte är det! Han vill vara svart, men han är inte svartare än vilket adoptivbarn som helst. Vi har initialt att vänta oss sanktioner och ojusta marknadsmanipuleringar, men det kommer inte att sluta där. Om inte de svenska kvinnorna kommer till dem frivilligt under tiden, eller om deras kvinnor kommer till oss, så har vi också att förvänta oss fysiskt våld (krig). De kommer inte ens att sluta sina ansträngningar när/om de totalt tömmer Sverige på kvinnor och totalt förödmjukar oss svenska män, eftersom det är sådant som kvinnoförtryckare gör. Därför måste vi svenska män stå upp den här gången (till skillnad från på 80-talet, fram till spaggarnas och horornas klimax sommaren 1990) och säga som det är, nu när vi fått en dyrköpt insikt i hur totalt ond omvärlden är funtad! Den som tror att vi kommer att ha några vänner, förutom möjligtvis Kineserna (kineserna kommer att vara våra vänner bara om jag styr), när den dagen kommer tror fel, det kommer amerikanarna inte att tillåta (kom ihåg Bush´s uttryck; ”den som inte är med oss, är mot oss”) Men hav förtröstan ni svenske män som fortfarande är patrioter och inte har en rasistisk form av xenofobi – Gud är på vår sida nu, och han har lovat mig att vi ska vända lyckan på kvinnofronten! USA kommer att se på det som kommer att bli deras misslyckande i att tukta oss, som att vi förödmjukar dem, när det i själva verket är Gud som förödmjukar dem. Alltså precis som Arabvärlden i sin tur ser på USA idag enligt den allmänna lagen om hur kvinnoförtryckare är! Jag kan själv inte se hur det skulle kunna ske, men det är vad Gud har sagt mig genom en vision, en av totalt fyra visioner varav två var allmänna (dock inte denna). Jag tolkar det som ett ovillkorligt löfte, alltså oavsett om vi förblir goda (om än att vi står upp för oss själva), eller inte!

Med vänliga hälsningar till Washington, Roger Klang, Lund den 11/01/2009

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: