Hem > Brott och straff, etnisk rensning, Utrikespolitik > ”Herrens motståndsarmé” – definitivt inte Guds armé!

”Herrens motståndsarmé” – definitivt inte Guds armé!

”Herrens motståndsarmé i nya massakrer

Uganda anklagar rebeller i Herrens motståndsarmé, LRA, för att ha mördat 45 människor i en katolsk kyrka i nordöstra Kongo-Kinshasa. Dom flesta dödade var kvinnor och barn, och dom mördades med macheteknivar, enligt dom ugandiska uppgifterna.

För bara ett par dagar sedan kom rapporter om att LRA mördat 15 människor i en by nära gränsen till Sudan, och lika många på den sudanesiska sidan gränsen.

Uganda, Kongo och södra Sudan försökte tidigare i december i en gemensam attack mot Herrens motståndsarmé få tag på ledaren Joseph Kony, som är efterlyst av Internationella brottmålsdomstolen för krigsbrott.

Kony och hans rebeller i Uganda är anklagade för massakrer, våldtäkter och andra grova brott mot civila och för att tvångsrekrytera barnsoldater under en två decennier lång konflikt. ”

Detta är inte kristendom, trots att ”Herrens motståndsarmé” bekänner sig till kristendomen! Det visar att det inte bara är islamister som agerar mot Guds vilja. Fast det finns gott om etniskt svenska Gudsförnekare i Sverige också. Det är bara det att de vanligtvis inte våldtar, mördar eller sysslar med etnisk rensning (vilket är samma sak). Jag tar avstånd från Herrens motståndsarmé, notera det alla muslimer som läser min blogg! Det ska ni ha klart för er.

M.v.h. Roger Klang, Lund den 29/12/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: