Hem > Brott och straff > Pedofiler är onda, inte sjuka, även om de är sjuka!

Pedofiler är onda, inte sjuka, även om de är sjuka!

Stefan Arver, chef för Centrum för andrologi och sexualmedicin vid Karolinska universitetssjukhuset, menar att ”pedofilsajter” kan flytta brott. Han säger vidare i en artikel i SvD den 18/12/2008, att han efterlyser mer resurser till behandling och framför allt till förebyggande arbete. Han tar ett exempel med en man som hängdes ut i ett TV-program, och som därefter emigrerade till Finland. Han säger också att erfarenheter från USA pekar i den riktningen.

Jag anser att rättvisan och därmed indirekt staten, ska tvinga den dömde sexualförbrytaren, på andra barn än sina egna biologiska barn, att knacka dörr och tala om för invånarna i det samhälle han väljer att bo i, att han är en dömd pedofil! Så länge som detta inte sker är jag för pedofilsajter! Men efter att vi har infört ett sådant system har pedofilsajter ingen effekt. En pedofil kan ju åka långt för att förgripa sig på barn, och man kan inte lägga alla dömda pedofiler på minnet. När man dessutom låter de lite äldre barnen leka själva utomhus, så är det inte mycket man kan göra. Men ett ansikte kan man lägga på minnet, den dömde pedofilen i området, och han kan pekas ut för barnen så att de känner igen honom!

Visst är det så att män med sexuella perversioner inte slutar följa sin drift?! Efter att ha följt debatten i media så har Jag dragit den slutsatsen i alla fall. Varför ska man då skjuta till mer resurser för behandling av sexualförbrytare? Sätt dem i fängelse och låt dem sitta där i resten av sina eländiga liv, så slipper vi debatten om pedofilsajter och så löser vi problemet elegant! Att dömas till vård för ett grovt brott ska inte vara förbehållet sexualförbrytare!! På brott följer straff – ska gälla, i synnerhet när det kommer till något så viktigt som våra barn!!! Pedofiler är förbrytare som har barn som måltavla!!!!

Roger Klang, Lund den 19/12/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: