Hem > ekonomi, Inrikespolitik, Utrikespolitik > De makroekonomiska lagarnas olösta gåtor – där väst möter mellanöstern och Afrika. Är existensen av en Gud förklaringen?

De makroekonomiska lagarnas olösta gåtor – där väst möter mellanöstern och Afrika. Är existensen av en Gud förklaringen?

Den som har lusläst min blogg vet att jag har sagt att jag förlåtit världens män, men jag har också sagt att jag har rätten att döma dem. Sanningen är att jag skiftar ståndpunkt efter dagens känsloläge, och faller lätt i satans små fällor. Men även om jag skulle förlåta dem, så betyder det inte att jag vill att kvinnostölden ska få fortsätta, vi måste fortfarande vända kvinnoströmmen till vår fördel. Så skillnaden i min politik mellan läge ”förlåta”, och ”dra åt helvete”, märks knappt, vilket är orsakat av vår situations natur – att omvärlden aldrig slutar försöka förgöra oss svenska män! Detsamma gäller polackernas och asiaternas förluster av kvinnor, den strömmen måste också vändas! Därför kommer jag att fortsätta att vara frispråkig! Men det är inte upp till mig att förlåta världens män, amerikaner, araber, européer och afrikaner, för vad dem (och vi) har gjort mot asiaterna och polackerna samt kanske några till. Jag hoppas verkligen att asiaterna kan finna i sitt hjärta att förlåta, men vi måste naturligtvis vända på steken i alla fall! Kineserna är inte direkt fredliga och de tror på vidskepliga ting, som Nostradamus profetior, mer eller mindre för att jävlas, eftersom de är ytterst Asientrogna när det kommer till övernaturliga ting. Nostradamus spådde ju västvärldens nederlag mot de gula, eller rättare sagt – de vitas nederlag mot de gula. Jag tror inte på det där! Jag tror att de skulle förlora ett storkrig om de startade det inom de närmsta tio- tjugo åren i alla fall. Jag tror inte på Nostradamus alls! Men profetian om krig kan bli självuppfyllande om de asiatiska ledarna tror på den, oavsett utgången av kriget. Vill vi det? Och vad vill Kina? Det är avgörande!

Frågan är om Reinfeldt med sin mjuka-vägen-politik, kan vinna över några kvinnor på vår sida? Jag tror inte det! Vi ser inga tecken på det än, tvärtom i dessa svåra ekonomiska tider, tyder allt på motsatsen. Europas och Amerikas kvinnor vet fortfarande inte var Sverige är lokaliserat på kartan. Förvisso befinner sig hela världen just nu i en kris. Även arabvärlden får finna sig i att sälja sin olja under 50-dollarsstrecket. Så frågan är; vart tar pengarna (kvinnorna) vägen¤¤¤?? Som vi alla vet, regeringen och jag, så handlar nationalekonomi om kvinnor. Men också att ett folks tänkande och handlande är nationalekonomi, eller resulterar i den nationella ekonomin. Så kanske är vi alla skyldiga till krisen? ”Nobel”-pristagaren i ekonomi, Amartya Sen, kan konstatera att hans teorier slår in nu. Alla i regeringen borde läsa hans böcker, i synnerhet i dessa tider! Jag har bara läst en – ”Utveckling som frihet” – men den kan jag varmt rekommendera till Reinfeldt och kompani. Kanske Jag är delskyldig till den ekonomiska krisen i Sverige, för mina mot världens män aversionella skriverier på min blogg, i ett försök att möta Sverige av idag? Och regeringen är delskyldig för sin åtstramning av flyktingmottagandet till Sverige. Samt kanske de svenskar som röstar och går med i sd är delskyldiga på grund utav sina reella handlingar, vilka i sin tur konstituerar det reella Sverige jag bemöter på min blogg, och regeringen också försöker att bemöta!

¤¤¤De ekonomiska reglerna är annorlunda i vår spegelvärld – arabstaterna och Afrika. Där finns bara fattiga, och en liten klick väldigt rika. De har ingen medelklass i arabvärlden, eller en mycket liten sådan, och ännu färre medelklassmänniskor finns det i Afrika. Det ekonomiska sambandet våra världar emellan är inte riktigt klarlagt av ekonomerna, mer än att gemene man får vad han förtjänar [av Gud? Ja, enligt mig är det den enda förklaringen!]. I annat fall skulle gemene kvinnostjälande arab i väst leva i extremt välstånd, och det vet vi att så oftast inte är fallet, vilket i sig bara det är ett Gudsbevis. Däremot har USA åtnjutit en hög levnadsstandard för gemene man till mesta del, förutom i ghettona, trots åtskilligt kvinnotjuveri. (Amerikanare är vana vid förluster av kvinnor också!) Återigen samma ekonomiska relation som mellan väst och orienten – ej ekonomiskt klarlagd. Bara Gud vet varför och hur! De många ghettogangstrarna och deras trogna mindre tuffa svans av svarta medborgare.., troligen?! Al Capone levde i rikedom, men han fick sitt på slutet. Saddam Hussein levde i rikedom, men han fick sitt på slutet. Hela Nazityskland levde i någorlunda välstånd, men de fick sitt på slutet. Och även om de inte hade fått det, så finns det en del extremt rika i både arabvärlden och Afrika som inte har fått sitt, men deras folk kommer aldrig bli storslagna, som de drömmer om skall ske! Det finns alltid goda undantag bland individerna, både de som lever i väst och de som lever kvar i sina hemländer. När väl t.ex. en iranier eller en afrikan är bra, så är de så mycket bättre än de bästa av oss etniska svenskar. Så är det! Olyckligtvis får de, allt som oftast, även de betala priset för vanstyret av deras länder! Inte sällan är de, eller görs de till, måltavlor för sina landsmän och ledare. Allt som är gott försöker Satan att förgöra, hans hantlangare mördar, fängslar torterar och våldtar dem tills de är knäckta, för att inte satan skall förlora sin dåliga skörd – gärningsmännen – som då aldrig kan räkna med förlåtelse vare sig av Gud, eller offren och deras familjer!

Socialism är inte lösningen! Oavsett den flyktingvänliga fasaden, så bygger socialism på ett vi och dem tänkande. Se bara på Göran Perssons initiala arbete för att välkomna öststater till EU, det slutade i regression och tal om social turism. Och är det inte dem, så är det kapitalet här hemma i Sverige som motarbetas, vilket leder till ekonomisk regression. Socialdemokraterna, vänstern och miljöpartisterna i riksdagen har inte förstått att ”till och.med” riskkapitalister är människor med ganska få brister, precis som dem själva, men med desto större ansvarstagande och lojalitet. Men inte i oppositionens ögon, för dem anser att en kapitalist säljer ut jobben. Vilket återigen för oss till s, v och mp:s ”vi och dem” tänkande, som är så dåligt för ekonomin.

Men jag då, har inte jag ett vi och dem tänkande? Jo, men man får inte glömma att Gud har valt ut Sverige och mig, precis som han har valt ut USA, i det förflutna i alla fall, som ett välsignat land med en ledare som han anser att världen förtjänar! Vi som inte har något försvar mot en kvinnostöld som bara eskalerar tills Gud säger ”Nog!” med åska i ett regnfritt sommar-sverige som ett lock över storstadsregionerna samtidigt i hela Sverige. Det har indikerats för första gången år 1990, när drabbade unga svenska män över hela landet fick för sig att de skulle slå tillbaka genom att sätta fyr på flyktingförläggningar samma natt i hela Sverige! Att de inte lyckades i ett enda fall tyder på att det var i grunden goda svenska pojkar (eftersom det är hur lätt som helst att få hus att övertändas), och att de hade drivits till någonting de inte ville skulle hända. Gud visade mig och andra utvalda godhetstecken genom att displaya moln utanför stora städer i Sverige, som omöjligen kan ha skapats av slumpen, och som var isolerade på himlavalvet båda gångerna, två gånger under samma sommar 1992. Det ena molnet föreställde en dödskalle som drogs av en liten nyckelpiga. Han bevisade sig för oss, för att vi hyllar mäns och kvinnors rätt att välja själva hur de ska leva sina liv utan att hindra någon, mer än de flesta folk. Det resulterar alltid i extrem kvinnoförlust i realiteten! I teorin kan alla göra det som är rätt, av sig själva. Inte ens i kyrkorna här i Sverige, i alla fall inte i min kyrka, väljer de svenska flickorna svenska pojkar framför utländska! Men åtminstone så är de utländska männen i kyrkan ofta bättre än normen bland de europeiska och amerikanska männen i gemen här, det är i alla fall vad jag hoppas. Kanske inte alltid, men de kan fortfarande bevisa sig! Av någon anledning så är just Peruanerna ett sådant folk som har gjort det i min kyrka.

Det finns länder vars befolkning har det ekonomiskt bättre än svenskar, men de har inte blivit välsignade av Gud ändå – typ Norge, med sitt 20-30-procentiga stöd för framskrittspartiet hos befolkningen. Att Gud displayar moln i Sverige, men inte i Norge (med all sannolikhet), talar om för oss att han favoriserar oss framför de flesta andra rikare stater! Dessvärre kan man inte övertyga norrmännen om detta. (Det är lika omöjligt som att övertyga Christer Sturmark om att Gud har displayat moln som föreställer något, i Sverige!) Men det spelar ingen roll för mig personligen, molnen smäller högre än oljerikedomarna, som Norrmännen inte kan använda alltför mycket av, eftersom det skulle överhetta ekonomin! Den största ekonomiska skillnaden mellan Sverige och Norge är att Norge inte har några utlandsskulder, och att de därmed inte har några amorteringar som måste betalas, tack vare sin olja. Norrmännen tjänar också bättre, men deras ekonomi hämmas samtidigt av sina skyhöga priser på varor och tjänster. Icke sant?

Roger Klang, Lund den 09/12/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: