Hem > Inrikespolitik > Äktenskapslagen by default

Äktenskapslagen by default

Knappt har Reinfeldt låtsats som om han styrde förrän Ohly vill skärpa äktenskapslagen Fredrik ville driva igenom via riksdagsval. Fredriks förslag var en reträtt under sittande mandatperiod! Det är lustigt att han inte förutsåg vänsterkraven på att präster ska tvingas viga homosexuella? Om Ohly bara hade vilat på lagrarna så hade Reinfeldts initiativ inte framstått som så mycket av en reträtt. Men vem ska man skicka det här brevet till? Att skicka det till Hägglund är som att predika för församlingen, att skicka det till Reinfeldt är som att kasta pärlor för svin! (Nu vill jag inte kalla Reinfeldt för ett svin, han är i grunden en god man, det var bara en liknelse!)

Att tvinga samfund att viga homosexuella är ett brott mot religionsfriheten. Den betyder fortfarande mycket för många människor, religiösa som icke-religiösa. Även om den inte betyder mycket för vänstern, så är det ytterst en fråga om vi ska ha demokrati eller tvång. För en sådan lag skulle faktiskt sätta P för erkända demokratiska doktriner! Demokrati är nämligen inte enbart friheten att rösta på vem man vill, det innebär så mycket mer, som en rättfärdig och objektiv grundlag. Varför sätter inte grundlagen stopp för ovanstående? Kan man lita på grundlagen? Den är ju skriven av socialister!

I alla fall; det är sorgligt att se att borgerligheten har kapitulerat för vänstern i fråga efter fråga, under sittande mandatperiod! Den ”svenska modellen” kallas fortfarande för den svenska modellen, istället för den socialistiska modellen, försvaret monteras ned, SVT är en statsmakt i statsmakten som har makten att kuva den borgerliga regeringen, men vägrar att kuva socialistiska regeringar, m.m, m.m..

Roger Klang, Lund den 12/11/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: