Hem > Inrikespolitik, Sveriges försvar > Ska vi ha kvinnor i stridande förband?

Ska vi ha kvinnor i stridande förband?

Till ÖB, hkv, F. Reinfeldt, S Tolgfors, och tankesmedjan Alliansen för ett Starkt Försvar!

Saxat ur regeringsbrevet.

”…Dagens system med totalförsvarsplikt uppvisar ett antal effektivitetsbrister. Den omedelbara tillgängligheten på krigsförbanden är låg. Förband som består av krigsplacerade resultat av detta har dubbla förbandsstrukturer växt fram inom Försvarsmakten. Detta försvårar personalplaneringen, belastar utbildningsorganisationen och leder till brister i resursutnyttjandet. Det nuvarande utbildningssystemet lider vidare av alltför långa ledtider t.ex. mellan inskrivning och påbörjad grundutbildning. Kommittén konstaterar också att dagens system inte lyckas locka ett tillräckligt antal kvinnor till Försvarsmakten…”

Vad är ”tillräckligt antal kvinnor”? Om det inte finns fler kvinnor som vill göra lumpen så har vi väl tillräckligt antal kvinnor, eller hur? Vad finns det för anledning för en borgerlig regering att tänja ut vänsterns politiska önskemål om kvotering? Det är den där jäkla ”röde baronen” Fredrik med Cirkus Reinfeldt (läs; regeringen)!

Har ni tänkt på att det är grabbiga grabbar som gör lumpen idag?! Det går kanske an att låta kvinnor tjänstgöra i Afghanistan när det är lugnt, men vad händer när strider med svenskar inblandade blossar upp? Tror ni inte att talibanerna skulle våldta kvinnliga krigsfångar? Tror ni inte att kvinnor skulle dö i strider? Hur kommer det att påverka moralen bland grabbarna tror ni??? Det kommer att innebära stora problem, säger jag er!

Ni officerare och regeringen borde skämmas, som är beredda att tillåta kvinnliga förluster!!! Det är ju kvinnorna och barnen som vi män ska försvara, är det inte så anser ni? I den amerikanska armén ingår det inte några kvinnor i stridande förband, men jag tror att ni vill ha kvinnor i stridande förband i den svenska armén! Det är ren och skär ondska och/eller likgiltighet, alternativt vänsterpolitisk övertygelse! Har försvaret blivit ännu en sossemyndighet/sosseorganisation typ RFSL, LO eller SVT/SR?

Roger Klang, Lund den 31/10/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: