Hem > Inrikespolitik > All form av statistik behöver en grund att stå på!

All form av statistik behöver en grund att stå på!

Följande var en rubrik med inlägg, som jag skrev tidigare i år. Efteråt följer ett tillägg som jag skrev idag!

Brottsförebyggande RÅdet och statistikfejken!

Posted by rogerklang under Brott och straff

OBS! Följande inlägg får inte ses som att jag tycker att flyktingimmigranter inte är välkomna till Sverige, jag känner alldeles för många bra, goda och laglydiga, europeiska och utomeuropeiska män och kvinnor för det! Ingen av dem rör sig i gäng, och ingen av dem är våldtäktsman. Det är framför allt gängbrottsligheten som måste bekämpas, med hårda straff, vare sig det rör sig om etniska svenskar eller etniska immigranter och immigrantättlingar!

Man kan ljuga med statistik, det har vartenda barn fått höra. Trots att varenda människa vet att gäng och etnicitet har betydelse i brottsstatistik, i den meningen att immigranter och deras barn är starkt överrepresenterade i den grova brottsligheten och i landets fängelser, så framgår detta inte i statistiken från BRÅ. Genom att blanda ihop korten så ljuger BRÅ med sin statistik! Jag känner en kille som var fångvaktare på ett fängelse här i Sverige, och han säger att 90 % av internerna är etniska andra generationens svenskar, eller immigranter. Han har ingen anledning att ljuga, för han är inte rasist! Alla vet att utomeuropeiska immigranter är överrepresenterade i den grova brottsligheten, så varför ljuga, staten? Ingen tror ju på era fantasifulla visionära strateger, som hemlighåller fakta som hör allmänheten till, ändå!

BRÅ visar ingen brottstatistik som räknar med etnicitet. BRÅ har inte ens statistik som visar skillnaden mellan brottslighet i de större städerna respektive ute i landsdelarna. Varför? Jo, för att en smart hjärna skulle kunna pussla ihop den statistiken med invandrarstatistik i de berörda städerna, och därmed avslöja det uppenbara, som det lilla barnet i sagan om kejsarens nya kläder!

Det finns inga likheter mellan brottssituationen i Norrland respektive Stockholm eller Malmö! Ingen har användning för statistik som enbart ser till landet som en helhet!!! Den blir obrukbar, vilket gör BRÅ helt överflödigt, vilket gör BRÅ till en politisk organisation enbart till för att byråkratisera, med andra ord dölja sanningen, eftersom denna byråkrati finns till för att upprätthålla en skenbild¤¤¤! Frågan är om BRÅ själva har tillgång till korrekt statistik, men att de vägrar sätta ut den i det offentliga rummet? BRÅ skulle då sitta på den, som en drake som ringlar sig runt sin skatt för att bevara den från resten av samhället. Trots det löjliga i det, så är det, det scenariot som är mest troligt. BRÅ blir en stat i staten!

Vad är det då för mening med att ha statistik om den inte är korrekt? Ingen naturligtvis, då kan man lika gärna vara utan statistik! Så varför gör de sig inte av med statistiken? Det skulle naturligtvis inte vara snyggt skött! Vi måste ju presentera några siffror, precis som Adolf Hitler, Lenin, Stalin, Putin, Ahmadinejad, Lukasjenko, Mugabe, Kim Young Il eller Göran Persson gjort (men inte t.ex. Reagan eller Bush märk väl)! Hur skulle det annars se ut? (Den sista frågan kan jag svara på, det skulle se ut som i en riktig demokrati, typ USA, om vi hade en korrekt statistik!) Har man statlig statistik som man lurar folk med, så lever folk inte i en sann demokrati, det är grundregeln i ett demokratiskt land att man inte för folket bakom ljuset! Alla politiker, från vänster- till högerkanten, pratar om öppenhet och om hur viktigt det är att andra europeiska länder tar till sig av den svenska öppenheten! Man ska inte kasta sten när man sitter i glashus! DET BLIR INGA RASKRAVALLER IFALL NI GER UT RELEVANT OCH KORREKT STATISTIK, BRÅ!!!

BRÅ är en politisk (s)-organisation som gömmer sig bakom statistik! Varför då, är jag rasist, som ifrågasätter BRÅ:s opartiskhet på detta för högerextremister vanliga sättet? Självklart inte! Det är bara ett vanligt argument från förtryckande krafter mot enskilda individer, för att ingen ska fingra på brottsstatistiken – THC (The Holy Cow)!

¤¤¤Som exempel kan anges att när jag studerade socialtjänstlagen om socialbidrag på 90-talet, så kom jag fram till att den enda rimliga tolkningen av lagen är att socialtjänsten kan och får avgöra helt själva vem som skall få socialbidrag, genom att lagstiftaren medvetet satt ett kommatecken istället för en punkt, på det rätta stället i texten, och vice versa en punkt där det kunde varit ett kommatecken så att innebörden i den briljanta texten förvandlas från idealistisk prosa till krass funktionalism. Så det är inte lönt att överklaga juridiskt. Och så måste det vara, men kom inte och säg att lagen inte var avsiktligt skriven så!

Roger Klang, Lund den 06/04/2008

_____________________________________________________________

All form av statistik behöver en grund att stå på!

Det kan röra sig om mödravård, sexualvanor, sjukdomar, åldringsvård, ja precis allting. Det finns nog inte ett enda område som bara behöver svepande statistik över hela befolkningen för att vara tillräcklig information. Om man inte kan avgöra etnicitet, kön och ålder som minst, så kan man inte föra statistik överhuvudtaget. Resultatet blir värdelöst och till ingen gagn för någon! Ju större minoriteterna blir i Sverige, desto irrelevantare statistik för svenskarna. Motsatsen gäller ju mindre minoriteten är i Sverige desto irrelevantare statistik för dessa. I praktiken blir den värdelös för dem, och för alla som ska applicera forskning på minoriteter. Jag utmanar alla som så önskar att vederlägga påståendet!

Lagen motiverar förbudet mot att registrera etnicitet med att det är ”integritetskränkande”. Motiveringen är om möjligt ännu dummare än själva lagen, sen när blev det integritetskränkande att svara på frågor om sin härkomst? Det bästa sättet att utföra korrekt statistik är genom att låta individen själv få avgöra vilken etnisk tillhörighet han/hon räknar sig till, som i USA!

Men alltför långtgången särskiljning leder inte heller till något positivt! Jag föreslår därför att vi delar in etniska grupper i latinos, araber och perser, asiater, östeuropéer, indier, afrikaner – både i muslimer och i övriga, samt nordeuropéer. Möjligtvis behöver vi komplettera med några andra grupper, som afrikansk amerikansk och kaukasisk amerikan, eller ändra den här indelningen.

Roger Klang, Lund den 08/09/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: