Hem > Inrikespolitik, Utrikespolitik > Oppositionsledare i Malaysia åtalad för homosexualitet

Oppositionsledare i Malaysia åtalad för homosexualitet

Jag läste i Metro om att en oppositionsledare i Malaysia vid namn Anwar Ibrahim ska åtalas för homosexualitet. Ja, han åtalas förstås för att ha utövat sexuella handlingar mot någon av samma kön, inte för, visavi, själva homosexualiteten.

Min personliga inställning till homosexuella utsvävningar är ytterst egoistisk, om jag tänker på det. Jag bryr mig inte om vad de gör, så länge de inte gör det mot barn och ungdomar! Detta tankesätt har jag trots att jag är medlem i en frikyrka och trots att jag är medveten om att det de gör inte är för deras eget bästa. Inte särskilt broderligt, eller hur?

Men att olagligförklara homosexualitet är någonting jag inte kan tänka mig! Pedofili, när en man våldtar en ung pojke, bör naturligtvis straffas hårt! Men därutöver ska inga restriktioner få finnas när det kommer till homosexualitet. Förbud mot tidelag, eller sodomi som det också kallas – Ja! Det ska vi ha för den mänskliga individens värdighets skull. Om vi inte stoppade det så skulle vi knappast göra sodomiten rätt!

Men här säger socialisten – Nej! Alla ska få leva ut sin sexualitet vilken avvikande sexuell läggning man än har.

Om jag får gissa så ligger självmordsfrekvensen för sodomiter flera hundra procent över den normala. Jag utmanar socialisterna till att kontrollera mitt påstående! Det är ovärdigt en rättsstat att inte ha förbud mot sodomi!

Roger Klang, Lund den 08/08/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: