Hem > Inrikespolitik, Sveriges försvar, Utrikespolitik > Brev till Carl Bildt och Sten Tolgfors

Brev till Carl Bildt och Sten Tolgfors

Hej medlemmar i tankesmedjan Alliansen för ett starkt svenskt försvar, samt hkv, Carl Bildt och Sten Tolgfors!

Läste ni om att SD kommit över 4-procentsspärren, i SvD? Jag tror att jag måste införa en regel för att få bli medlem i Alliansen för ett starkt försvar. Man får inte vara partimedlem i Sverigedemokraterna eller någon nynazistisk organisation! Jag vill inte förbjuda någon att rösta efter sin övertygelse, vi lever ju i en demokrati, men om man vill dela med sig av den politiken till Alliansen för ett starkt försvar så kommer jag att censurera inlägget! Jag vill naturligtvis inte heller förbjuda någon att ha åsikter om invandringspolitik, men är åsikterna om själva immigranterna som Sverigedemokraternas så är det bättre om han/hon håller dem för sig själv, för då blir det personligt. Så måste vi ha det, för annars riskerar vi att bli en filial till SD, om nu SD-medlemmar läser SvD. Man får lov att prata nationalkaraktär, eftersom om den inte existerade så skulle man inte kunna vara patriot!

Det är Reinfeldts fel om SD kommer in i riksdagen och det har jag sagt till honom för länge sen. Sverige behöver en patriotisk statsminister, som tar brott och straff på allvar och värnar om försvaret! Bara så kan man bekämpa SD!

Kristdemokraterna närmar sig 4-procentsspärren från fel håll, eftersom Göran Hägglund är politiskt korrekt i frågan om könsneutrala äktenskap.

P.S. Jag anser att om man är för alliansfrihet så är man inte feg, inte heller om man är för Nato-inträde är man feg. Men om man är för alliansfrihet och ändå förväntar sig hjälp från våra grannländer (och kanske Nato) p.g.av en handskakningsallians (i verkligheten inte ens det), så är det ett säkert tecken på feghet eller politisk korrekthet (om nu inte dessa två saker är samma sak?)! Jag vill själv att Sverige ska förbli alliansfritt! Det finns bara tre alternativ att välja mellan. Åsikterna om de tre alternativen går vitt isär hos de flesta medborgare, vilken är din ståndpunkt Alliansvän? Hkv? Sten? Bildt?

M.v.h. Roger Klang, Lund den 15/06/2008 https://rogerklang.wordpress.com/

Roger Klang, Luzernvägen 12, 227 38 Lund, 046-142932 roger_klang@yahoo.se

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: