Hem > Utrikespolitik > Attacken mot den danska ambassaden i Pakistan

Attacken mot den danska ambassaden i Pakistan

Angående min tidigare länkhänvisning och att Carl Bildt skulle ta sig i röven http://www.regeringen.se/sb/d/10048/a/106579 så vill jag förtydliga vad jag menar!

Så här skrev Carl Bildt i sin helhet på länksidan till regeringskansliet:

”Carl Bildt fördömer attacken mot danska ambassaden i Pakistan

– Attacken mot den danska ambassaden i Pakistan är allvarlig och fullständigt oacceptabel och förtjänar vårt starkaste fördömande.

– Det var med stor sorg och bestörtning som jag mottog beskedet om den besinningslösa bombattacken idag mot den danska ambassaden i Islamabad. Mina tankar går till dem som drabbats av detta dåd.

– Attentatet utgör ytterligare en upptrappning av våldet i Pakistan, säger utrikesminister Carl Bildt. Detta terroristdåd visar att vi måste fortsätta den internationella kampen mot terrorism i alla dess former.”

Kamp mot terrorism och extrem islamism = bra

Blanda in Danmark i vår kamp för att vända kvinnoströmmen = dåligt, eftersom danskarnas inställning till muslimer (inte enbart extrema islamister) är minst sagt tvivelaktig. (Dessutom är danskarna en del av problemet med kvinnoströmmen för oss, inte lösningen!)

För det första så blev ingen dansk dödad i attentatet, om man bortser från en dansk medborgare av pakistansk härkomst. Honom bryr sig Danmark knappast om! Inte har de haft någon tyst minut, eller kommer att ha gudstjänst, för honom eller de övriga pakistanska offren?!

För det andra så borde de tankar som Carl Bildt säger går till offren föräras Pakistanierna som dog i attentatet, nämligen vakterna och poliserna som vaktade ambassaden för danskarna! Men Carl Bildt är europé, och nämner Danmark före offren och i samband med offren, som inte var danskar, och erbjuder förbehållslöst sin lojalitet till Danmarks regering. Vad har dem gjort för oss för att förtjäna det?

Jag bara önskar att Carl Bildt kunde välja sina ord lite bättre!

Vilken var då den danske kronprinsens ursäkt för att inte gå på kung Carl-Gustavs 60-årskalas med de andra kungligheterna ifrån Europa? Han hade ingen! Eftersom den danske kronprinsen är så ung så avslöjade han därmed danska mäns ogrundade antipati mot svenska män. För vad har kung Carl Gustav gjort mot Danmark, som är så dåligt att kronprinsen inte ens kom på Carl Gustavs 60-årskalas? Han var ju i alla fall bjuden, vilket säger en del om svenskarna i sin tur.

Roger Klang, Lund den 04/06/2008

Annonser
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: